Jelling Familie Camping

Dansk campingplass samler alle kjøp hos Solar

De varene vi kjøper i store mengder, skal vi kunne få på en enkel og rimelig måte. Peter Gosvig, Jelling Familie Camping

Med en brukervennlig nettbutikk, hvor man kan samle alle sine kjøp på en favorittliste, og med et produktsortiment på mer enn 200 000 varenumre innenfor elektromateriell, belysning og dagligvarer, er Solar en opplagt samarbeidspartner for campingplasser.

Gjennom Solars nettbutikk kan man samle alle forbruksvarer og jevnlige kjøp på en favorittliste, noe som gjør det enkelt å bestille varer. Med det brede sortimentet innenfor forbruksvarer som kontorartikler, rengjøringsartikler, toalettpapir, kjøkkenrull, papirkopper og mer, er man godt dekket. Leveringen er rask og fleksibel, og det er viktig, for det må ikke mangle essensielle eller daglige forbruksvarer på en campingplass.

Konkurransedyktig pris og rask levering Jelling Familie Camping kjøper forbruksvarer for omtrent 100 000 kroner i året. “De varene vi kjøper i store mengder, må vi kunne få på en enkel og rimelig måte,” forklarer Peter Gosvig, eier av Jelling Familie Camping, og fortsetter: “Når det gjelder produkter jeg ikke kjøper så ofte, som for eksempel toaletter, er prisen mindre avgjørende. Men når det dreier seg om innkjøp av vanlige forbruksvarer som toalettpapir, kjøkkenruller og papirkopper, er prisen avgjørende. Det er den riktige prisen jeg søker.” Peter tar seg av mange av de mindre reparasjonene selv, men hvis et toalett går i stykker, er Solars raske og fleksible leveringstjeneste avgjørende. Et toalett kan for eksempel leveres i en Fastbox Maxi innen 1–2 timer, avhengig av den geografiske plasseringen i landet. Solar leverer også til døren på hverdager frem til kl. 18.

Effektiv bestilling og fakturering samlet på ett sted Samarbeidet med Jelling Familie Camping startet på et møte mellom Peter Gosvig og Solars salgskonsulent. På møtet hadde Solar utarbeidet et forslag til sortiment, som ble gjennomgått i fellesskap med Peter Gosvig. Jelling Familie Camping fikk deretter utarbeidet sin egen favorittliste på Solar Webshop, som Peter selv kan oppdatere etter behov.

Effektiv bestilling og fakturering på ett sted
Samarbeidet med Jelling Familie Camping startet opp under et møte mellom Peter Gosvig og Solars salgskonsulent. På møtet hadde Solar utarbeidet et forslag til sortiment, som ble gjennomgått i fellesskap med Peter Gosvig. Jelling Familie Camping utarbeidet deretter sin egen favorittliste på Solar Webshop, som Peter selv kan oppdatere etter behov.

Campingplassen bestiller varene direkte fra webshoppen, og alle kjøp samles på én faktura. Leveringsform og tidspunkt bestemmes av campingplassen selv – enkelt, effektivt og tidsbesparende.

Vinterperioden er den ideelle tiden for planlegging
Aftalen mellom Solar og Jelling Familie Camping ble inngått på helt riktig tidspunkt. I vinterperioden er det mindre travelt på plassen, noe som gjør det til den perfekte tiden for planlegging, renovering og å se på nye samarbeidspartnere.

“Det er viktig for oss å spare tid på innkjøp og håndtering av fakturaer osv. Med det nye samarbeidet med Solar kan vi kanskje kutte ut fem leverandører, og det har stor betydning i de travle periodene når vi heller vil bruke tiden på gjestene våre,” forklarer Peter Gosvig.

Solars mål er å tilby et bredt sortiment som dekker behovene og innkjøpene til campingplasser, hoteller og andre bedrifter på best mulig måte. Solar undersøker kontinuerlig muligheter for å forhandle nye produktgrupper som er relevante for Jelling Familie Camping og andre campingplasser rundt om i landet.

Ta kontakt med oss på 04450 for å høre mer om hvordan du kan samle innkjøpene dine hos Solar.

Faktaboks

Mange familier besøker campingplassen hele året.

Siden Jelling Familie Camping ble overtatt av Peter Gosvig i 2019, har plassen opplevd en økning på 400 % blant fastliggere, og andelen av reisende turister har også økt jevnt.

Campingplassen har 292 teltområder og 42 hytter, spredt over totalt 55 000 kvadratmeter. Fasilitetene inkluderer minigolf, mooncars, svømmebasseng, kafé og restaurant.