Wattif EV

Totalleverandør av løsninger til elbillading

Wattif EV tilbyr en nøkkelferdig løsning for elbillading.
Vi dekker hele verdikjeden - fra finansiering og installasjon, til drift, fakturering, vedlikehold og 24/7 kundeservice.

Få mer informasjon >

Hvorfor velge Wattif?

Wattif er Nordens største ladeoperatør. Med kontorer i seks land drifter de i dag 26 000 ladere på tvers av Europa.

Med skreddersydde løsninger for borettslag, hoteller, campingplasser og andre arenaer innen næringslivet, gjør de det enkelt å gjør om parkeringsplasser til ladeplasser.

- De tilbyr en komplett løsning for elbillading slik at du slipper å gjøre noe.

- De tar hele eller deler av investeringen. Du velger løsningen som passer best for deg!

- Løsningen krever ingen administrasjon fra din side.

- Wattif Evs forretningsmodell sikrer at alle får en del av overskuddet, selv om Wattif står for hele investeringen.

Fordeler for deg

Wattif ordner alt

Wattif tilbyr en nøkkelferdig løsning for elbillading. Wattif dekker hele verdikjeden - fra utvikling og installasjon, til drift, fakturering og 24/7 kundeservice. Wattif ordner alt

Du velger løsningen

Du velger selv hva Wattif kan hjelpe deg med. Enten det er finansiering, installasjon, oppgradering av eksisterende anlegg, administrasjon eller rett og slett veilledning på veien.

Enkelt for deg og for elbilisten

Wattif etterstreber den enkleste og beste kundeopplevelsen. Wattif er ansvarlige for at laderne alltid fungerer som de skal, så du kan konsentrere deg om andre ting.

Vær en del av løsningen

Vårt mål er å rulle ut så mange ladere som mulig og bidra aktivt til det grønne skiftet. Det målet når vi kun sammen med deg som kunde.

Wattif passer for deg som...

...ønsker å øke verdien på parkeringsplassen din ved å installere ladestasjoner – med lav eller ingen risiko. Parkeringsplasser med lademuligheter for elbiler er mer attraktive for kunder, ansatte og leietakere, og du får en ekstra inntekt.

Hva koster det?

Det avhenger av pakken du velger. Wattif kan ta hele kostnaden og eie anlegget, dere kan dele 50/50 eller du kan ta investeringen selv. Wattif EV investerer langsiktig i ladeinfrastruktur, og inntektskilden er en moderat tilleggskostnad per kilowattime. Om en fast månedspris er bedre for deg, er det også en mulighet.

Vi forvandler din eksisterende eller potensielle parkeringsplass til et lønnsomt ladepunkt. Uten investeringer eller risiko for deg som kunde. Nicklas von Schrenk, nasjonal salgssjef, Wattif EV Sverige

One-Stop-Shop. Fra partneravtale til eierskap på 8-12 uker.

Alle parkeringsplasser er ulike. Wattif EV skreddersyr løsningen til hver enkelt kunde, med fokus på kvalitetsprodukter som varer.

Gjør eiendommen og parkeringsplassen din mer lønnsom og attraktiv. La folk lade der de normalt parkerer, fremfor å måtte parkere for å lade.

Værdikæde_1000x300.png