Radisson Blu Atlantic     i Stavanger

– Å benytte kitting er helt fantastisk i et så stort prosjekt. Det gjør alt så mye enklere. Varene kommer når de skal og leveres der det skal, sier prosjektleder Svein Kåre Tollefsen.

Prosjektet Tollefsen sikter til er rehabilitering og ombygging av Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger. Totalt omfatter prosjektet rundt 25.000 kvadratmeter.

Totalrehabiliteringen av det som er et av de største byggeprosjektene i Stavanger, beløper seg til 330 millioner kroner. I løpet av fjerde kvartal 2017, åpnes hotellet for gjester igjen.

– Dette er et stort rehabiliteringsprosjekt som skal gjennomføres i løpet av en ekstremt kort periode, sier Svein Kåre Tollefsen, prosjektleder i Backe Rogaland – entreprenøren som står for arbeidet.

Solar VVS leverer alt av baderomsutstyr til hotellets 364 rom. For å gjøre det lettere for montørene, tilbyr Solar kitting. Det betyr at baderomsutstyret pakkes og leveres til hvert enkelt rom, klart til montering.

– Gjør alt så mye enklere
På en hektisk byggeplass, hvor mange montører skal finne riktig materiell til riktig tid, kan det være uoversiktlig. Med kitting brukes det mindre tid på å koordinering og materiellet står klart der det skal. Det betyr effektive arbeidsdager.

– Å benytte kitting er helt fantastisk i et så stort prosjekt. Det gjør alt så mye enklere. Varene kommer når de skal og leveres dit det skal, sier Tollefsen.

– Det er første gang jeg får erfaring med kitting i et byggeprosjekt og jeg ser bare fordeler. Montørene sparer mye tid, siden de slipper å løpe rundt for å finne det de skal, forteller Tollefsen som mener at også ryddejobben blir lettere med kitting.

Sparer tid, skaper verdi
Prosjektleder Ove Randow i Solar VVS tror kitting og andre tjenester knyttet til logistikk og varehåndtering på byggeplasser vil øke i omfang.

– Solar leverer mer enn kun produkter. Flere og flere vil etterspørre denne type tjenester som gjør arbeidet lettere og raskere på byggeplasser. Dette er verdiskapende, sier Ove Randow.

Få din leveranse spesialmerket

Solar Spesialmerking gjør din hverdag enklere! Vi kan merke hver enkelt varelinje eller ordre, og vi kan merke varene med egne etiketter hvis det er ønskelig. Varer fra både vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes. Leveringstid avtales i hvert enkelt tilfelle.

LES MER OM SPESIALMERKING

Bli VVS kunde

Er du villig til å kjøpe inn større volum til prosjekter eller eget lager så lønner det seg å være kunde av Solar VVS.

Vi har avtaler med ledende leverandører innen VVS bransjen i Norge og selger kun hele forpakninger i vår nettbutikk for å kunne tilby deg best mulig pris.

Bli VVS kunde her