Som medarbeider i Solar vil du være en av 3.000 klart-vi-kan-typer som tror på kraften i å si ja.

Vil du vite mer om solar?

Liker du utfordringer?

Har du det som kreves?

Vi er 3000 klart-vi-kan-typer som tror på det å si ja. Vi er løsningsorienterte og leverer det våre kunder etterspør. Har du samme pågangsmot og motivasjon, vil du passe rett inn.

Hverdagen er preget av sterk konkurranse som krever at vi yter maksimalt. Vi stiller høye krav til hverandre og sørger for faglig og personlig utvikling slik at vi kan være den beste utgaven av oss selv.

Som ansatt i Solar, vil du være en del av et selskap hvor handling taler mer enn ord. Dine ideer, din innsats og ditt engasjement er det som til slutt vil avgjøre om du passer inn hos oss.

Vi leter etter klart-vi-kan typer

Finn ut mer om Solar og hva vi forventer av våre dyktige og engasjerte medarbeidere. Vil du vite mer om våre ulike jobbprofiler?

SE våre jobbprofiler HER

Noen av våre klart-vi-kan ansatte

/globalassets/eu/career/tribe/lea-borring-meyer-grey.jpg Lea Borring Meyer Student assistent

Det at jeg kan kombinere det jeg lærer på skolen med praktiske oppgaver i arbeidslivet gir meg en solid forståelse av hvordan en bedrift fungerer. Det øker både min faglige og personlige utvikling.

Møt Lea
Charlene Thommessen Solar VVS

Våre spesialiserte tjenester kan være en stor hjelp spesielt for små kunder som ikke har tid og ressurser til å optimalisere innkjøpsprosessene sine eller å holde sine ansatte oppdatert på den nyeste teknologien

Møt Charlene
/globalassets/eu/career/kristian-duch-tribe.jpg Kristian Duch Prosjektleder Supply Chain

Å ha erfaring med Lean i praksis betyr at jeg vet hvilke spørsmål jeg skal stille for at både prosjektet og deltakerne skal få videre fremdrift.

Møt Kristian