Som ansatt i Solar vil du være en del av 3.000 klart-vi-kan medarbeidere som tror på kraften i å si ja.

Vil du vite mer om solar?

Liker du utfordringer?

Har du det som kreves?

Vi har 3000 klart-vi-kan mennesker som tror på kraften i å si ja. Og har du samme pågangsmot og initiativ, vil du passe rett inn. Uansett hva våre kunder ber om, og når de ber om det, leverer vi. Det gjelder også måten vi behandler hverandre på.

Gi og ta
I vår svært konkurransepregede bransje, setter vi høye krav til våre ansatte, fordi vi vet at de kan levere. Naturligvis forventer vi også at våre ansatte setter krav til oss når det kommer til faglig og personlig utvikling.

Hva vi forventer
Som ansatt i Solar, vil du være en del av et selskap hvor handling taler mer enn ord. Det betyr at dine ideer, din innsats og ditt engasjement er det som til slutt vil avgjøre om du passer inn hos oss.

Vi leter etter klart-vi-kan typer

Finn ut mer om Solar og hva vi forventer av våre dyktige og engasjerte medarbeidere. Vil du vite mer om våre ulike jobbprofiler?

SE våre jobbprofiler HER

Noen av våre klart-vi-kan ansatte

Lea Borring Meyer Student assistent

Det at jeg kan kombinere det jeg lærer på skolen med praktiske oppgaver i arbeidslivet gir meg en solid forståelse av hvordan en bedrift fungerer. Det øker både min faglige og personlige utvikling.

Møt Lea
Ove Gundersen Leder Kundesenter

Våre spesialiserte tjenester kan være en stor hjelp spesielt for små kunder som ikke har tid og ressurser til å optimalisere innkjøpsprosessene sine eller å holde sine ansatte oppdatert på den nyeste teknologien

Møt Ove
Kristian Duch Prosjektleder Supply Chain

Å ha erfaring med Lean i praksis betyr at jeg vet hvilke spørsmål jeg skal stille for at både prosjektet og deltakerne skal få videre fremdrift.

Møt Kristian