SOLAR MOBILE APPEN

Bestill produktene du trenger  - der du er!

I appen vår kan du bestille produkter, sjekke lagerstatus og priser direkte fra mobil eller nettbrett.

Raskt og enkelt!

Enkel varebestilling

I en hverdag med høyt arbeidstempo kan du bestille de varene det du trenger, uten å måtte dra tilbake på kontoret eller logge deg på en PC for å bestille. Du får med andre ord bedre kontroll på hverdagen din direkte fra mobil eller nettbrett, med tilgang til over 120 000 produkter fra vårt sortiment.

Solar Mobile app støttes av iOS/Apple og de fleste Android-telefoner på markedet.

Les våre betingelser for bruk av Solar Mobile her >>

Last ned her

Bestill varer via vår app Solar Mobile. Du får enkel tilgang til vår nettbutikk på din telefon.

Gå til App store >

Gå til Google Play >

 

 

 

 

                   

Med appen vår kan du

  • Søke, vise og bestille produkter
  • Få rask tilgang til ordrehistorikk og favorittprodukter
  • Skanne strekkoder
  • Bestille Fastbox
  • Returnere varer
  • Få teknisk support
  • Finne nærmeste Solar Drive-In

Bli kjent med våre produktkonsepter

Vi har designet flere konsepter for å kunne møte behovene til deg som kunde hos Solar. Det er mange ulike ønsker, og det stilles forskjellige krav til pris og kvalitet. Bli kjent med noen av våre konsepter nedenfor.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

 

 

 

 

 

 

Har du spørsmål?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Se vår nettside for kundesenter her.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450 for en uforpliktende prat, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg!

Send oss e-post