SOLAR MOBILE APPEN

Last ned appen vår!

Nå er appen vår Solar Mobile enda bedre! Du kan bestille raskt og enkelt hvor du vil, akkurat når det passer deg. Er du ikke kunde hos Solar enda? Registrer deg her for å få tilgang til vår nettbutikk.  

Bli kunde

Last ned til iOS

Gå til App Store

Last ned til Android

Gå til Google Play

Solar-appen har nå blitt enda bedre!

Appen gir deg tilgang til handlekurven, favorittlister, ordrestatus og din egen Min Solar-konto når som helst, og hvor som helst. Dessuten kan du enkelt opprette returordre, skanne produkter med skannerfunksjonen og bestille varene levert med vår raske leveringstjeneste Fastbox. Med appen har du tilgang til hele vårt sortiment overalt.

Du kan bestille raskt og enkelt hvor, og når du vil.

  

Tydelig design og kataloglayout

Finn frem til produkter raskt og enkelt

Omfattende filterfunksjoner

Perfekt samhandling fra nettbutikk til app

Enkel bestilling av varer der du er

I en hverdag med høyt arbeidstempo kan du bestille de varene du trenger, uten å måtte dra tilbake på kontoret eller logge deg på en PC for å bestille. Du får med andre ord bedre kontroll på hverdagen din direkte fra mobil eller nettbrett, med tilgang til over 120 000 produkter fra vårt sortiment.

Solar Mobile app støttes av iOS/Apple og de fleste Android-telefoner på markedet.

Les våre betingelser for bruk av Solar Mobile her >>

Favorittlister i den nye appen

Du finner nå enkelt produktlister og favoritter i den nye appen. Klikk på profil-ikonet øverst til venstre og deretter på Mine lister.

Har du ikke lastet ned den nye appen enda så kan du raskt laste den ned ved å søke på Solar Mobile i App Store eller Google Play, eller ved å klikke deg inn øverst på siden.

Med appen får du tilgang til hele Solars sortiment rett i lomma og sikrer at du ikke går glipp av våre aktuelle kampanjer og tilbud.

Ny enklere returhåndtering både i app og webshop

Nå har vi gjort det enda enklere for deg som kunde å håndtere jobben via app og e-handel!
Alle typer retur, reklamasjon og avvik kan du nå sende inn direkte.

- Leveranseavvik
- Garanti
- Faktura
- Retur på ikke lagerført materiell
- Retur

Den grønne knappen

Med den grønne knappen kan du enkelt filtrere søk slik at treffene blir mer relevante for deg.

Gjør et søk - klikk på den grønne knappen som dukker opp nede i høyre hjørnet. Nå kan du sortere treffene dine alfabetisk eller etter beste match og filtrere på varemerker, produktegenskaper, produktkategorier, lagerførte varer og tilgjengelighet i Fastbox med mer.

Enklere søk, riktig kjøp.

Bli kjent med våre produktkonsepter

Vi har designet flere konsepter for å kunne møte behovene til deg som kunde hos Solar. Det er mange ulike ønsker, og det stilles forskjellige krav til pris og kvalitet. Bli kjent med noen av våre konsepter nedenfor.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer