NYE SOLAR MOBILE

Last ned nye Solar Mobile

Vi har lansert en ny og bedre app hvor du får tilgang til mer informasjon enn tidligere direkte på mobilen din.

I appen vår kan du bestille produkter, sjekke lagerstatus og priser direkte fra både mobil og nettbrett.

Last ned til iOS

Gå til App Store

Last ned til Android

Gå til Google Play

 

 

 

 

                   

Den nye Solar Mobile

Den nye Solar Mobile er en forlengelse av vår nye nettbutikk og omvendt. Dette betyr at favorittlister og ordrehistorikk er koblet sammen mellom app og nye Webshop.

En etterlengtet nyhet er at du nå kan starte en ordre i appen for senere å avslutte den i Webshop eller omvendt. En helt ny funksjon er at du nå kan opprette retur av varer direkte i appen, samt at du kan markere ditt favoritt Drive-In og umiddelbart få se lagerstatus både på vårt sentrallager og på ditt Drive-In når du gjør produktsøk.

Vi har også lansert visning av produktdatablader (PDF) direkte i appen, noe mange av våre kunder har etterlyst. Søk og filtrering fungerer på samme måte som i nye Webshop. Resten av funksjonene i appen er du kjent med fra før:

  • Bestille Fastbox
  • Skanne produkter/strekkoder
  • Finne nærmeste Solar Drive-In


Du logger deg på med samme brukernavn og passord som tidligere.

Den grønne knappen

Med den grønne knappen kan du enkelt filtrere søk slik at treffene blir mer relevante for deg.

Gjør et søk - klikk på den grønne knappen som dukker opp nede i høyre hjørnet. Nå kan du sortere treffene dine alfabetisk eller etter beste match og filtrere på varemerker, produktegenskaper, produktkategorier, lagerførte varer og tilgjengelighet i Fastbox med mer.

Enklere søk, riktig kjøp.

Enkel bestilling av varer der du er

I en hverdag med høyt arbeidstempo kan du bestille de varene du trenger, uten å måtte dra tilbake på kontoret eller logge deg på en PC for å bestille. Du får med andre ord bedre kontroll på hverdagen din direkte fra mobil eller nettbrett, med tilgang til over 120 000 produkter fra vårt sortiment.

Solar Mobile app støttes av iOS/Apple og de fleste Android-telefoner på markedet.

Les våre betingelser for bruk av Solar Mobile her >>

Bli kjent med våre produktkonsepter

Vi har designet flere konsepter for å kunne møte behovene til deg som kunde hos Solar. Det er mange ulike ønsker, og det stilles forskjellige krav til pris og kvalitet. Bli kjent med noen av våre konsepter nedenfor.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

 

 

 

 

 

 

Har du spørsmål?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Se vår nettside for kundesenter her.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450 for en uforpliktende prat, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg!

Send oss e-post