Smart trådløs lysstyring med EasyAir

EasyAir-installasjonen i armaturen er intelligent

EasyAir er et intelligent trådløst lysstyringskonsept hvor installasjonskostnadene og kostnader for programmering er redusert. Samtidig får brukerne maksimal fleksibilitet.

Belysning er viktig for vår trivsel og med EasyAir-armaturer kan lyset tilpasses spesifikke brukersituasjoner.

Med MasterConnect appen, som kommuniserer via Bluetooth, kan armaturene legges til og grupperes og lysnivåer, tider og andre parametere kan justeres. Sammen med effektive armaturer sikrer systemet maksimal energibesparelse med fokus på; "riktig mengde lys, på riktig sted og til riktig tid".

Til Quick-Start-Guide

L_Sense_1200x740-2.jpg

Plug and play - den enkle løsningen

EasyAir-armaturene kobles først til strøm, og deretter er det raskt og enkelt å gruppere dem sammen med brytere som har en funksjonell tilhørighet. Alt dette gjøres enkelt via en smarttelefon og tilhørende app ved hjelp av Bluetooth. De kan også styres via enkle veggbrytere i f.eks. møterom.

Du kan lage grupper basert på ulike kriterier. Det kan være armaturer i samme rom, i samme område eller til og med armaturer med ulike funksjoner i et større rom. Du kan for eksempel programmere den slik at generell belysning og tavlelys i et klasserom tilhører egne grupper.

Via appen kan du enkelt legge til nye armaturer i en gruppe og justere parameterne for å optimalisere løsningen for den spesifikke installasjonen.

  • Automatisk lysstyring med sensorer: Alle armaturer med EasyAir er utstyrt med innebygde sensorer som registrerer tilstedeværelse og justerer lysnivået etter behov. De tar også hensyn til naturlig dagslys.

  • Finn MasterConnect-appen i App Store: Du finner enkelt programmeringsappen vår ved å søke etter «MasterConnect» i App Store.

  • Trådløs kommunikasjon mellom armaturene: Hver armatur er unik, men de kommuniserer trådløst med hverandre og med veggbrytere.

  • Soneløsninger: Vi tilbyr muligheten til å dele opp belysningen i ulike soner. Du kan for eksempel ha generell belysning og tavlelys i et klasserom.

  • Skybasert prosjektledelse: Du kan lagre prosjektene dine i skyen og eventuelt dele dem med andre som trenger tilgang til anlegget.

  • Kontinuerlig data på strømforbruket: Vårt system lar deg fortløpende lese av installasjonens strømforbruk.

  • MC Control-appen: Den spesifikke "MasterConnect Control"-appen lar daglige brukere av lyssystemet kontrollere utvalgte funksjoner og lagre forskjellige lysinnstillinger.

  • Dagslysstyring med justerbar fargetemperatur: Vi tilbyr også løsninger med dagslysstyring hvor du kan endre fargetemperaturen fra 2700 til 6500 kelvin.

To-veis trådløs kommunikasjon

Med appen er det mulig å endre forskjellige parametere som f.eks. belysningsnivåer og ledetider. Energirapporten kan brukes for å dokumentere om man oppnår forventet elbesparelse.

Programmering direkte i appen

Armaturer med Bluetooth registreres enkelt i appen. Ved å klikke på et ikon er det mulig å lokalisere armaturene og koble dem til samme gruppe. Øvrige komponenter som trådløse kontakter kan legges til i etterkant.

Programmering med bruk av lommelykt

Etter at armaturene er registrert i appen er det mulig å tilføye dem til en gruppe ved å lyse på sensoren med en lommelykt eller laserpenn. Denne metoden kan ofte vise seg å være den raskeste.

Brukermanualen gir deg en rask innføring

Vi er klare til å hjelpe deg med å prosjektere områder med dagslyssensorer. Systemet er lett å sette opp, som du kan se i vår brukerveiledning. Last den ned for å gjøre deg mer kjent med løsningen.
Brukermanual

Standard, varianter og spesialløsninger

Solar Light tilbyr et bredt utvalg av standard armaturer, samt tilhørende utskrift med EasyAir BT-konseptet. For ytterligere informasjon om de tekniske egenskapene til standardarmaturene vises det til egen dokumentasjon.
Varianter av standard samt spesialløsninger er tilgjengelig på forespørsel.

Se alle EasyAir produktene her

 

Dokumentasjon og support

Solar Lights nettside inneholder veiledninger som kan hjelpe installatører og brukere av systemet trygt igjennom installasjon, programmering og daglig bruk. Ta kontakt med Solar Light  for mer informasjon om mulighetene innenfor EasyAir BT konseptet.

Finn kontaktinformasjon her >>