Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Solar Light

Vi er et lidenskapelig team
dedikert til belysningsløsninger. 

Vår reise begynte med ett enkelt oppdrag:
Prisgunstig belysning av høy kvalitet for alle.

 

Hos Solar Light er vi stolte av å levere armaturer av høy kvalitet og et bredt utvalg av belysningsrelaterte produkter. Vårt engasjement strekker seg utover produktene, og vi tilbyr blant annet designrådgivning, lysberegninger og individuell teknisk support.

 

Produktsortiment

Vårt produktsortiment er nøye utformet for å møte de essensielle spesifikasjonene som kreves innen profesjonelle belysningsstandarder. Derfor kan du være sikker på et sortiment som passer til alt innen profesjonelle og offentlige områder. Enten det er innendørs eller utendørs, møter våre belysningsløsninger et bredt spekter av miljøer.

 

Ekspertteam

Vårt landsdekkende team av selgere og belysningsteknikere hos Solar Light er fullt engasjert i design- og rådgivningsoppgaver, både internt og eksternt. Fra kontorlokaler til sportsarenaer og infrastrukturbelysning (som gatebelysning), bringer våre salgs- og tekniske eksperter mange års erfaring til hvert belysningsprosjekt.

 

Globalt samarbeid

Våre belysningsprodukter overholder alltid de danske reglene og standardene. Når behovet oppstår, samarbeider vi med kolleger i andre land, inkludert Sverige, Nederland, Norge og Polen. Dette globale nettverket styrker våre kompetanser og sikrer at vi oppfyller det du etterspør.

 

Helhetsløsninger

For å oppnå de beste resultatene for deg og prosjektet ditt, tilbyr vi omfattende støtte, inkludert teknisk assistanse, belysningsberegninger og detaljert designsamarbeid.

 

Solar Light: En del av Solar Group

Solar Light er en del av Solar Group, et sourcing- og servicesselskap som spesialiserer seg på el-installasjon, industri- og klima/energiløsninger. Vårt fokus handler ikke bare om effektivitet for effektivitetens skyld; det handler om å gjøre ting bedre. Vi sikter mot å frigjøre din tid og ressurser, bygge partnerskap som forbedrer dine løsninger, øke lønnsomheten og skape varige forpliktelser.

Vår historie

På 1960 tallet gikk Solar inn på en innovativ vei og lagde egne lysarmaturer under navnet "Solar Belysning." Den første tiden var fylt med kreativitet og besluttsomhet. Spol frem til 1980 tallet, og vår beliggenhet i Vejen ble forvandlet til en travel produksjonsenhet for lamper og armaturer. Men vår historie sluttet ikke der.

I 1990 kjøpte Solar det svenske belysningsfirma, Hans-Agne Jacobsson AB. To år senere fusjonerte Solar-konsernets to belysningsenheter til A/S Hans-Agne Jacobsson med hovedkontor i Vejen. Vårt fokus? Industriell belysning og utendørs løsninger til vei, park og sti.

I 1998 solgte Solar forretningsenheten A/S Hans-Agne Jacobsson til Thorn Lighting i England.

Solar selger fortsatt belysning, men nå via Solar Light-konseptet, som er basert på produkter fra utvalgte samarbeidspartnere.

lampe-2.jpg

Kommunehuset.Sandvika.20_web.jpg

Vårt fokus i dag

Siden tusenårsskiftet har fokuset vårt vært på å levere belysningsløsninger av høy kvalitet for både store og små prosjekter.

Enten det er nybygg eller en omfattende renovering, er vi her for å finne den riktige belysningsløsningen. Solar Light tilbyr et eksklusivt utvalg av klare-til-bruk belysningsprodukter, designet spesifikt for å møte installatørers behov, men også spesialløsninger, som ofte finnes i samarbeid med arkitekter og rådgivere, er en selvfølge for oss.

Siden har vi utvidet vår tilstedeværelse i Europa! Solar Light er i dag representert i Norge, Danmark, Sverige, Nederland og Polen.

Vi jobber for å dele vår ekspertise og innovative løsninger med et bredere publikum. Har du også et belysningsprosjekt vi kan hjelpe deg med, kontakt oss her>>

 

Kunne du tenke deg å lese hele historien?

Så klikk her>>

100 ÅRS JUBILEUM

1919 - 2019

Den 17. mai 2019 fylte Solar 100 år.

Vi markerte denne spesielle begivenheten ved å grave dypt i historien vår, og samle alle minnene i en artikkel. Bli med på den reisen.