Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

2boks og nattlevering bidrar til sunn drift

En smart og effektiv 2boks løsning sammen med tjenesten nattlevering har minsket feil i ordrebestillingene, senket tid brukt på innkjøp og hevet leveringssikkerheten til Sydkystens Automatik.

LES MER OM 2BOKS

Fokus på å styrke konkurranseevnen

” For oss er det en ting som gjelder. Leveringssikkerhet. Det er selve grunnlaget for at vi kan drive en sunn virksomhet” sier Lars Busk. Som innehaver av Sydkystens Automatik har han stort fokus på å styrke virksomhetens konkurranseevne – også gjennom interne tiltak. 

Lars Busk og produksjonssjefen går gjerne nye veier for å sikre en velsmurt virksomhet. Det har for eksempel betydd at de har gått bort fra den tradisjonelle innkjøpsfunksjonen og innført ett 2boks lagersystem med nattlevering fra Solar. 

” For fem år siden besluttet vi å se på hele vår innkjøpsstrategi. Solar kom inn og utfordret oss med 2boks løsningen sin, og ga oss samtidig muligheten til å bestille varer frem til *kl 1800, og likevel få leveransen levert innen arbeidsdagens oppstart påfølgende dag. Kombinasjonen av nattlevering, høy leveringssikkerhet og 2boks sikrer oss høy produktivitet og har gjort medarbeiderne mine fornøyde, samtidig som vår innkjøper har fått overblikk og en mindre stressende hverdag” sier Lars Busk.
*Lokale tidsfrister og leveringspunkter forekommer. Kontakt kundesenter@solarnorge.no for ytterligere detaljer.

” Forbedringer som dette er en del av vårt mantra. Vi må aldri bli tilfredse med nåsituasjonen, da risikerer vi å bli akterutseilt av konkurrentene våre” stadfester Lars Busk, som startet selskapet Sydkystens Automatik tilbake i 2007.

En enkel og kostnadseffektiv løsning


2boks løsningen fungerer ved at hvert produkt har to kasser. Når den ene kassen er tom, skannes strekkoden med mobilappen til Solar, og Solar får beskjed om at det må etterfylles varer. Solar sender varene til lokasjonen innen *neste arbeidsdag.
*Lokale tidsfrister og leveringspunkter forekommer. Kontakt kundesenter@solarnorge.no for ytterligere detaljer. 

2boks handler om å forenkle. Bryte ned komplekse oppgaver i mindre mer letthåndterlige oppgaver. Vi kan i prinsippet ansette en ny person på formiddagen, og på ettermiddagen kan denne personen styre innkjøpene. Så lett er det.  Det er også slik vi arbeider i forhold til våre styretavler. Vi har full dokumentasjon på selv de minste deler, så alle montører bør kunne gå inn og være produktive fra første dag. 

En spesialist i kjøleautomasjon

Sydkystens Automatik har opparbeidet seg en solid posisjon innenfor kjøleautomatikk. De leverer kjøleautomasjon til industrivirksomheter og supermarkeder over hele Danmark. Virksomheten har spesialisert seg i det kjøletekniske segmentet, og fungerer i dag som spesialist i samspillet mellom produsentene og sluttkundene. 

” Vi er blitt en sparringspartner i stedet for en ren leverandør. Vi har opparbeidet en kunnskapsbank gjennom vår brede erfaring innen vår lille nisje. Vi kan utfordre våre kunder, og på den måte skape en helt annen verdi,” avslutter Lars Busk.