Mellomlagring

Mellomlagring løser dine plassutfordringer

Plass er ofte en utfordring på store byggeplasser. Solar kan tilby mellomlagring av materiell på vårt sentrallager på Gardermoen.

Vi tilbyr mellomlagring basert på ditt behov

På mange bygg- og anleggsplasser er det stor utfordring med nok oppbevaringsplass av varer. Solar kan hjelpe deg med dette! Som kunde av Solar, ønsker vi å bidra til å gjøre deg mer effektiv. I enkelte tilfeller kan du leie plass på vårt sentrallager på Gardermoen. Vi tilbyr mellomlagring av dine varer for både korte og lengre perioder. Vi hjelper deg med å finne en løsning. Vi tilbyr leie av lagerplass basert på ditt behov for pallplass, hyllemeter eller kvadratmeter.

Har du spørsmål knyttet til denne prosjektrelaterte tjenesten tar vi gjerne kontakt med deg for en uforpliktende prat. Fyll inn din kontaktinfo i skjemaet, så hører du fra oss innen kort tid.

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om tjenesten, så er vi klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss på tlf 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no.

Du er også velkommen til å fylle inn din kontaktinformasjon i skjemaet. Vi tar kontakt med deg for en hyggelig prat om mellomlagring.

Gå til kontaktskjema

 

 

 

 

Du slipper å bekymre deg for plassutfordringen

  • Du frigir plass på arbeidsstedet
  • Du vet at dine varer er oppbevart på et trygt og sikkert sted
  • Du kan få dine varer levert i henhold til din prosjektplan

Mellomlagring passer godt med flere av våre andre tjenester

Solar prosjektlogistikk

Gjennom et godt samarbeid i en tidlig fase av prosjekteringen, kan vi sammen løse logistikkutfordringene som mange møter på anleggsplasser. Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Les mer
Transportløsninger

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Les mer
Spesialmerking

Solar Spesialmerking gir deg mulighet til å få merket hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Se vår nettside for kundesenter her.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450 for en uforpliktende prat, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post