Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Profesjonell prosjektstyring

Prosjekter uten overraskelser

Oppnå forutsigbarhet med profesjonell prosjektstyring. Vi involverer oss akkurat så mye eller lite du ønsker.

Unngå forsinkelser med profesjonell prosjektstyring

Har du noen gang opplevd utfordringer i dine prosjekter? Forsinkelser eller uferdige leveranser skjer altfor ofte på store prosjekter. Slike forsinkelser kan forskyve hele tidsplanen din og er dessuten helt unødvendige.

Med profesjonell prosjektstyring kan du unngå dette, og få en samarbeidspartner med de rette kontaktene innenfor ditt område. Vi kan overta ansvaret for bestilling og leveranse - vi tilpasser oss til dine behov. Vi kan konsolidere og levere komplette ordre, og vi har mulighet for å spesialmerke og settpakke materiellet ditt som du ønsker. Vi kan og levere materiellet på plassen til ønsket byggesone.

Ta kontakt med Solar

Trenger du hjelp i forbindelse med ditt prosjekt? Ring vårt kundesenter på 04450 og vi setter deg i kontakt med vår prosjektavdeling.

Kontakt vårt kundesenter

Profesjonell prosjekt-gjennomføring

Solar har en egen prosjektavdeling som er skreddersydd for å sikre effektiv gjennomføring av kundens prosjekter. Avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet får du et dedikert prosjektteam med erfarne medarbeidere i Solar. Salgsavdelingen gir en detaljert overlevering til prosjektleder i Solar, slik at du som kunde og ditt prosjekt blir fulgt opp på best mulig måte.

Prosjektleder er ansvarlig for å sikre at at prosjektet følges opp i henhold til plan, og koordinerer alle interne ressurser som sikrer innkjøp av materiell og leveranser ut mot prosjektet.

Det avholdes regelmessige prosjektmøter med prosjektleder hos kunde og representanter fra Solar, som sammen ivaretar og følger opp prosjektets forløp.

Effektiv håndtering av logistikk i prosjekter

Solar tilbyr en komplett prosjektlogistikkløsning for våre kunder.

Vi kan tilby mellomlagring av dine varer. Vi sammenstiller (crossdocking) dine egne varer med materiell kjøpt fra Solar, og transporterer disse på samme bil til ønsket leveringssted. Varene kan leveres med daglevering, nattlevering, tid- og plasstyrt levering eller annet, alt etter ditt ønske. Varene leveres på ønsket adresse enten det er on site, i en prosjektcontainer eller på avtalt hentepunkt.

Vi kan også tilby en prosjektkoordinator på anleggsplassen som forestår intern distribusjon av varene, koordinering av inngående vareflyt, returhåndtering og annet.

For å kvalitetssikre at ting går som planlagt, vil en koordinator fra Solar følge opp fremdrift, leveranser og samarbeidet generelt.