Transportløsninger

Levering av dine varer

Vi i Solar kan håndtere en rekke tilpassede løsninger knyttet til distribusjon og vareflyt. Vi er opptatt av at det skal være slik du trenger det.

Vi tilpasser levering etter dine ønsker og behov

Uansett type prosjekt
Kanskje er en ukentlig levering på fast sted til fast tid det du trenger? Kanskje jobber du på forskjellige adresser og er avhengig av dag til dag levering? Eller er prosjektene dine så store at du har behov for noen som kan håndtere hele vareflyten?

Vi finner den rette løsningen for deg
Vi i Solar kan håndtere en rekke tilpassede løsninger knyttet til distribusjon og vareflyt. Vi er mest opptatt av at det skal være slik du trenger det.

Standard leveranser eller spesielle krav – vi ordner det!
Vi håndterer alt fra spesielle leveringskrav til styring av vareflyten på et anleggsområde. Uansett om varene har en upraktisk størrelse eller en avsidesliggende lokasjon, så har vi den rette løsningen for deg.

Ta kontakt med Solar nær deg

Vi har flere Drive-In sentre rundt om i landet. Du finner en oversikt over våre lokale Drive-In her.

For andre spørsmål, ta kontakt med vårt kundesenter på tlf. 04450 eller send e-post til kundesenter@solarnorge.no

KONTAKT OSS

Se våre transportløsninger

Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell på jobben? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder rundt i landet, fra kun kr 99.

Les mer
Leveringstjenester

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Les mer
Vakttelefon

Med vår vakttelefon har du muligheten til å bestille elmateriell i kritiske situasjoner utenfor våre ordinære åpningstider. Dette sikrer deg varetilgjengelighet som kan redusere nedetid og produksjonsstopp.

Les mer
Pick-up Drive-In

Med "Klikk og hent" kan du bestille varer i webshop og hente på din lokale Drive-In butikk. Se alle våre Drive-In butikker.

Finn din butikk
Faste leveringsdager

I prosjekter kan det være behov for leveranse til faste avtale dager. Ta kontakt med oss og vi kan sammen lage en plan for leveranser iht. ønsket tid og sted.

Send e-post