Utleie

Utleie av container og verktøyskap

Vi tilbyr leie av både vanlig container og verktøyskap for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Trygg og sikker lagringsplass i dine prosjekter

Kanskje har du opplevd å ha behov for ekstra lagringsplass eller et trygt sted du kan oppbevare verktøyet ditt? I Solar tilbyr vi utleie av container og verktøyvogn, alt etter ditt ønske.

Enten det er på kort eller lang basis, så sørger vi for at du får containeren på plass der du ønsker, og du kan starte å fylle opp med det du trenger!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på telefon 04450 eller send oss en e-post. Vi hjelper deg i gang!

Send e-post

Se våre tjenester

Utleie verktøyskap

Har du behov for midlertidig oppbevaring av verktøy eller utstyr på byggeplassen? Vi kan tilby leie av låsbare verktøyvogner.

Les mer

Leie av container

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Les mer

Solar Mobile

Montører er på farten! Bestill materiell raskt og enkelt i vår app, Solar Mobile. Last ned appen via Google Play eller App Store.

 

Solar Webshop

Solar Webshop er et brukervennlig digitalt verktøy som tilpasses din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt. Her finner du vårt brede utvalg av varesortiment. 

Bestill i vår webshop

EDI-integrasjon

Integrer dine innkjøpssystemer med Solar for å få en effektiv datautveksling som øker sikkerheten og minimerer faren for manuelle feil.

Les mer om integrasjon