Solar Kit

Komplett levering av elektromateriell til riktig tid og sted

Hvert kit inneholder kun det elmateriellet du trenger til dagens oppdrag, hverken mer eller mindre.

Dette gir deg en enklere og mer effektiv arbeidsdag.

Komplett levering reduserer varehåndteringen

Bruker du mye tid på å bestille mange små ordre, ta deg av varemottak og godkjenne fakturaer? Kanskje har du unødvendige kostnader på grunn av stopp i arbeidsdagen fordi du mangler elektromateriell?

Med Solar Kit får du komplett levering til ønsket tid og sted, det reduserer håndteringen av varer og lagringsbehovet på byggeplassen. Solar pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan. Dette gir deg en mer effektiv arbeidsdag.

Vil du vite mer?

Klikk på knappen under og fyll ut opplysningene dine. Vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale om Kitting.

Fyll ut kontaktskjema

Fordeler med komplett levering

  • Du bruker mindre tid på å håndtere varer
  • Elektromateriell leveres samlet til avtalt tid og sted
  • Behovet for lagring av varer på byggeplassen reduseres
  • Med forutsigbare leveranser unngår du forsinkelser
  • Vi fjerner all unødvendig emballasje i pakkeprosessen

Få vite alt om Kitting

Elektromateriell leveres til avtalt tid og sted

Solar Kit er en logistikkløsning med samlet levering av de varene du trenger for å sikre at arbeidsdagen din blir mer effektiv. Hvert kit inneholder kun det elmateriellet du trenger til dagens oppdrag, hverken mer eller mindre.

Servicen kan med fordel kombineres med spesialtransport, spesialmerking, enkel delmontering eller andre tjenester som vil bidra til en vellykket prosjektgjennomføring. Hvis du ønsker kan vi også sørge for direkte levering av kittene til de ulike arbeidsstedene eller byggesonene i takt med din fremdriftsplan.

 

 

 

 

 

 

 

    

Vi har smarte løsninger for en mer effektiv arbeidsdag

Vi merker hver varelinje

Vi pakker og merker dine leveranser slik du ønsker. Vi kan merke hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner.

Gå til spesialmerking

Mangler du materiell?

Få rask levering av det du trenger med Fastbox, innen 1-2 timer. Vi tilbyr ekspresslevering flere steder rundt om i landet, fra kun kr 139.

Gå til Fastbox

Effektiv lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Gå til VMI

Prosjektsamarbeid

Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Gå til prosjektlogistikk