Første selskap til å bli Approved Partner i alle de tre skandinaviske landene

14. desember, 2020

Solar og Siemens utvider samarbeidet. Siemens gjennomførte nylig en omfattende teknisk kursing av Solar i Norge, Sverige og Danmark.

¨Det er med stor glede jeg kan annonsere at Solar er blitt Approved partner - Value Added Reseller for Siemens i Norden. Jeg ser virkelig frem til å utvide det tette partnerskapet vi har hatt med Solar i mange år, og med Solars sterke posisjon innen industriell automatisering kan vi tilby enda bedre service og rådgivning til våre kunder i fremtiden. Sammen støtter vi behovene til våre kunder, og vi vil fortsette å utvikle, inspirere og sikre vekst for den nordiske industrien¨ sier Bjarne Lykke Sørensen, CEO Siemens A/S Head of Partner Management Siemens LCB Sweden / Siemens Nordics.

Over 11 000 Siemensprodukter i sortimentet
Som Approved partner - Value Added Reseller, har Solar gjennomført en rekke kurs innen sentrale områder som; salg, produkt og kunde- og kompetansesenter.
“Solar og Siemens har en lang historie som partnere. Å ta steget med å bli en Value Added Reseller er en strategisk milepæl i vårt samarbeid. Solar vil være den fremste sourcing- og servicepartneren til skandinaviske industrikunder i fremtiden", sier Peter Pedersen Senior Vice President Commercial Market Solar AS.

Ved å bli Approved partner - Value Added Reseller, forsterker vi ytterligere Solars markedsposisjon som en viktig kilde til Siemens’ produkter, så vel som Siemensrelaterte kompetanser i Sverige, Danmark og Norge. Kundene våre kan forvente et bredt utvalg, høy kvalitet og den beste support og tekniske kunnskapen, forklarer han.

Programmet har gitt oss unik partnerkunnskap om Siemens’ produkter og løsninger. Med over 11 000 Siemensprodukter i sortimentet, og vår løsning Siemensvelgeren i Webshop, har vi tilrettelagt for at våre kunder enkelt kan bestille Siemensprodukter og få en god kundeopplevelse hos Solar.

Skandinavisk tilnærming til markedet
Som Siemens VAR partner gir vi kundene våre et bredt utvalg av produkter og skreddersydde løsninger, i kombinasjon med høy produktkunnskap og teknisk kompetanse.

Vårt tette skandinaviske samarbeid sikrer kundene våre tilgang til kompetente og erfarne rådgivere og eksperter. Kombinert med Solars kunnskap innen industri og kundefokus har det tekniske programmet gitt Solar muligheten til å tilby omfattende support gjennom hele kundereisen, samt gi applikasjonskunnskap – innen et bredt spekter av industrielle automasjonsprodukter. Sammen finner vi den beste løsningen for våre kunder.

Arbeidet som er lagt ned i tiltakene har sørget for at vi kan gi våre kunder og partnere rådgiving og support av høy kvalitet gjennom alle ledd fra research til rådgivning og implementering.

Som Approved partner - Value Added Reseller gir vi våre kunder:

- Kvalifisert teknisk konsultasjon
- Rask tilgang på deler
- Erfaring og inngående markedskunnskap
- En oversiktlig og tilpasset Webshop

Kontaktinformasjon:
Peder von Krogh Alfstad
Markedssjef
Mobile +47 91 53 93 42
E-mail peder.alfstad@solarnorge.no

Kontaktskjema

Peter Pedersen
Senior Vice President
Commercial Market
Solar AS.

Bjarne Lykke Sørensen
CEO Siemens A/S Head of Partner Management Siemens LCB Sweden/Siemens Nordics

Handle Siemens

Det skal være enkelt å bestille materiell. Med Solars nye løsning Siemensvelgeren er det enklere enn noensinne å finne, og bestille riktig produkt.

Siemensvelgeren