Siemens

Enkelt og praktisk å bestille Siemens

Med ca. 10 000 Siemens-produkter er vi Nordens største distributører og sortimentet er lett tilgjengelig for deg i vår e-handel. Med vår Value Added Reseller-sertifisering hjelper vi deg gjerne når du trenger ekspertise på produkter og løsninger.

Til alle Siemens produkter
Value Added Reseller (VAR)

Siemens Approved Partner

Solar er en Siemens Approved Partner -Value Added Reseller (VAR). Som VAR-partner har salgs-, produkt-, kunde- og kompetansesentrene gjennomført en rekke kurs i Norge, Sverige og Danmark.

Les mer
Rask, enkel og smart konfigurasjon

TIA Selection Tool

TIA Selection Tool er en gratis, intelligent konfigurator for Siemens' automatiseringsportefølje. TIA Selection Tool-programvaren veileder brukerne raskt og enkelt til et feilfritt utstyrsvalg og konfigurasjon i hvert automatiseringsprosjekt – uten ekspertkompetanse og uten kunnskap eller manuelt arbeid.

Les mer
Nyheter fra Siemens

Siemens EcoTech

For å gjøre det lettere å ta bærekraftig kjøpsbeslutninger, introduserer Siemens den nye merkingen Siemens EcoTech. Det er en miljøerklæring for Siemens-produkter basert på produktrelaterte evalueringer av bærekraftrelevante KPIer.

Les mer
VI ER VELDIG GLADE FOR AT VÅR FORPLIKTELSE TIL SIEMENS BLIR ANERKJENT. SIEMENS ER EN FANTASTISK AKTØR SOM VI HAR SPESIALISERT OSS PÅ LENGE, OG SERTIFISERINGEN GIR EKSTRA TRYGGHET FOR VÅRE KUNDER, SIER ANDERS LUNDGREN, MARKEDSSJEF I SOLAR.
Oppdag det perfekte systemet

Siemens 3VA

Med 3VA effektbrytere oppnås pålitelig beskyttelse for både operatører og systemer. De er designet for å håndtere høye strømmer/spenninger.

Se produkter
Et trygt valg - og nå enda smartere

Siemens Sentron COM

Et elektrisk anlegg må beskyttes mot kortslutning, overbelastning og funksjonsfeil, for eksempel etter en lysbuefeil. Digitaliseringen av bygg og anlegg gir nye utfordringer, men samtidig også nye muligheter.

Les mer
Kompakt kontroller

LOGO!

LOGO! er kompakt, smart og fleksibel, og nå også med en direkte linje til skyen. Enklere blir det ikke. Gled deg over et enda bredere spekter av potensielle bruksområder og bruksområder, med samme allsidighet og enkle programmering.

Les mer

Siemens Installasjonsprodukter

Fokuset på installasjonsmarkedet er økende, og er i dag blant de viktigste satsingsområdene for Siemens. Les mer om produkter og løsninger innenfor vern, måling og kommunikasjon for installasjonsmarkedet.

Enkelt og praktisk å bestille Siemens

Rundt 10.000 Siemens-produkter i serien, bare et klikk unna. Velg ditt område nedenfor.

CPU:er

SIMATIC

Kraftig, kompakt og modulær, i kontrollskapet eller rett ved siden av maskinen, PLS eller PC-basert: Med SIMATIC finner du alltid riktig kontrollenhet.

Se produkter
Visualisering på maskinnivå

SIMATIC HMI

Med Simatic HMI kan du effektivt overvåke og betjene anlegget og maskinene dine. Disse panelene er spesielt designet for å møte behovene til maskinorientert drift og overvåking.

Se produkter
Kommunikasjon og nettverksbygging

SIMATIC NET

Med økt fokus på digitalisering øker kravene til industrielle kommunikasjonsnettverk kontinuerlig. Kraftige, integrerte og stadig mer sanntidskompatible kommunikasjonsnettverk kreves. Industrial Ethernet er den anerkjente teknologien som kan møte disse utfordringene – inkludert den Ethernet-baserte standarden TSN (Time-Sensitive Networking) i fremtiden.

Se produkter
Kompakt logisk enhet

LOGO!

LOGO! er kompakt, smart og fleksibel, og nå også med en direkte linje til skyen. Enklere blir det ikke. Gled deg over et enda bredere spekter av potensielle bruksområder og bruksområder, med samme allsidighet og enkle programmering.

Se produkter
Frekvensomformer

SINAMICS

Med SINAMICS frekvensomformere kan du løse alle individuelle frekvensomformeroppgaver i området lavspenning, mellomspenning og likespenning. Fra Siemens' vekselrettere til motorer og styreenheter – alle drivkomponenter er perfekt tilpasset hverandre og kan enkelt integreres i ditt eksisterende automasjonssystem.

Se produkter
Industriell kontroll

SIRIUS

Med SIRIUS tilbyr vi deg en unik og omfattende portefølje for alle industrielle kontrollapplikasjoner. De store fordelene: Med sin modulære design kan våre produkter planlegges og integreres i et kontrollskap på en svært enkel måte. De er spesielt enkle å integrere i distribuerte systemer.

Se produkter
Strømforsyning

SITOP

På grunn av sin høye pålitelighet er SITOP-strømforsyninger globalt anerkjent for sin høye pålitelighet og for å tåle kritiske nettforhold. Hele spekteret av switch-mode strømforsyninger gir en kontrollert 24V DC strømforsyning og andre inngangsspenninger.

Se produkter
Verneutstyr

SENTRON

Enten det er i industrielle anlegg, datasentre eller flyplasser, må sikker elektrisk distribusjon oppfylle stadig strengere krav. De intelligente og nettverkstilkoblede SENTRON-enhetene bidrar til pålitelig beskyttelse av mennesker, kabler og systemer.

Se produkter