Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Solar etablerer seg som rådgiver

1. februar, 2021

Solar leverer elektromateriell og logistikktjenester som bidrar til økt effektivitet og lønnsomhet i prosjekter. Med det nye konseptet, Solar Consult, utvider Solar sitt tjenestetilbud til også å inkludere rådgivningstjenester innen bygg- og anleggsbransjen. Solar blir dermed en komplett elektro- og logistikkleverandør for kundene gjennom hele prosjektgjennomføringen.

«Med økende krav til digitalisering, urbanisering og bærekraftige løsninger, blir det stadig mer utfordrende å gjennomføre prosjekter for bygg- og anleggsbransjen. Vår rolle i denne utviklingen er å finne de rette logistikktjenestene, produktene og sette sammen gode totalløsninger for våre kunder», sier Katrine Lyngstad, Group Integrated Solutions & Customer Logistics Manager i Solar Norge.

Lønnsomme prosjekter
Digitalisering er en av utfordringene bygg- og anleggsbransjen møter i dag. Samtidig gir det også store muligheter. Solar ønsker å være en del av løsningen i digitaliseringsskiftet som nå pågår. Med konseptet, Solar Consult, vil Solar tilby rådgivingstjenester innen effektiv prosjektlogistikk i dette markedet.

«Solar har utviklet logistikkløsninger for flere av de største prosjektene i Norge, og vi føler det nå er et steg i riktig retning å styrke vår posisjon ved å tilby rådgivningstjenester som en del av vår forretning», sier Jan Willy Fjellvær, MD i Solar Norge.

Fjellvær fortsetter med at «etableringen av dette konseptet understøtter Solar sin strategi om å være et Sourcing- og serviceselskap. Vi jobber for at våre medarbeidere er blant de beste i bransjen for å imøtekomme kundenes behov og se nye forretningsmuligheter».


Fokus på miljø og bærekraft med Bellona
For å sikre bærekraftig utvikling i løsningene, samarbeider Solar tett med miljøstiftelsen Bellona. I februar 2021 lanseres en rapport utarbeidet i samarbeid mellom Solar og Bellona, basert på systematiske observasjoner gjennomført på byggeplasser i 2019. Rapporten viser potensialet for reduserte CO2-utslipp og produktivitetsforbedringer for bygg- og anleggsbransjen.

Om Solar
Solar Group er et ledende europeisk Sourcing- og serviceselskap med fokus på elektromateriell og løsninger innenfor klima og energi. Kjernevirksomheten er knyttet til elektromateriell, sourcing, logistikktjenester og optimering av kundenes forretning. Solar legger til rette for effektivisering, og tilbyr digitale verktøy som gjør kundene til vinnere. Vi har fokus på det grønne skiftet og tilbyr førsteklasses løsninger for å sikre en bærekraftig bruk av verdens ressurser.

www.solarnorge.no

Solar Consult

Ønsker du å vite mer om rådgivning til prosjekter innen byggelogistikk?

Finn ut mer