Leverandøroversikt

Solar samarbeider med mange leverandører. Se et utvalg i oversikten nedenfor.

Schneider Electric logo

Schneider Electric leder digitaliseringen av energihåndtering og automatisering av bygg, datasentre, infrastruktur, industri, hus og hjem.

Les mer
Elko logo

ELKO er en av landets ledende leverandør av elektromateriell. De tilbyr innovative produkter med moderne design.

Les mer
Eaton logo

Eaton er en global teknologileder med løsninger for styring av elektrisk, hydraulisk og mekanisk energi for en mer effektiv , sikker og bærekraftig utnyttelse.

Les mer
Micro Matic logo

Micro Matic Norge AS er leverandør av elektromateriell, styringssystemer og smarte løsninger innen segmentene elektro, HVAC, og energi & infrastruktur.

Les mer
Teccon logo

Tec Con utvikler, produserer, importerer og leverer elektrikerprodukter av høy kvalitet. Anti Twin®, Prefix®, Easyfix® og Coilfix® er patenterte løsninger, anerkjente merkevarer og fagfolks førstevalg i hele Norden.

Les mer
Melbye logo

Melbye Skandinavia er et ledende teknisk Skandinavisk salg- og markedsføringsselskap som leverer fremtidsrettede produkter og smartere systemløsninger for infrastruktur innen energi- og fibernett.

Les mer
Sebra Light logo

Sebra Light AS har bred erfaring innenfor produksjon og produktutvikling av interiørbelysning. Det har på kort tid utviklet et sortiment som tilfredsstiller elektrobransjens krav til levetid, montasjevennlighet og lyskvalitet.

Les mer
Hellermann Tyton logo

HellermannTyton er en ledende produsent og leverandør av produkter for å bunte, feste, merke, koble, og beskytte kabler og ledninger og tilhørende komponenter. De utvikler også kundespesifserte produkter for industriformål.

Les mer
Nexans logo

Nexans Norway AS er ledende leverandør av kraft-, tele-, installasjons- og varmekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen offshore-kontrollkabler og høyspente sjøkabler. Nexans Norway AS utvikler, produserer og markedsfører sjø-, land- og offshore-kabler for kraft- og telekommunikasjonsoverføring.

Les mer
SG logo

SG Armaturen er din spesialist på belysning til bolig- og prosjektmarkedet, og våre produkter er det foretrukne valget for bransjefolk som el-grossister, installatører, arkitekter og belysningskonsulenter.

Les mer
Siemens logo

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger for industri, energi, byer og transport. Selskapet er verdens største leverandør av bærekraftige og miljøvennlige løsninger,

Les mer
ABB logo

ABB er en global teknologileder innen kraftnett, elektrifiseringsprodukter, industriell automatisering og roboter og drivsystemer, med kunder innen energiforsyning, vann og avløp, industri samt transport og infrastruktur.

Les mer
Øglænd logo

Øglænd System har som mål å bli markedsledende leverandør av multidisipline opphengssystemer, kabelstiger og kabelbaner. De tilbyr løsninger for kunder innen olje & gass, vindkraft, infrastruktur, skipsbygging, havbruk og mange andre industrier.

Les mer
Wago logo

Wago leverer elektriske koblinger, automasjon og grensesnittelektronikk-løsninger. Resultatet er nye produkter og helhetlige løsninger alle kan stole på.

Les mer
Glen Dimplex logo

Glen Dimplex Nordic AS er en ledende leverandør av energieffektive løsninger for varme og komfort. Verdiskapingen er basert på høy kompetanse, motiverte medarbeidere, god kvalitet i alle prosesser og offensiv bruk av ny teknologi.

Les mer
CTM Lyng logo

CTM Lyng AS er Norges fremste produsent og leverandør av sikkerhetsprodukter til hjemmet, Velferdsteknologi, Energiøkonomisering, samt lys og varmestyring, for alle typer bygg, kjent under merkevarene Mkomfy®, Aqua Xpress® Microsafe® og Centrol®.

Les mer
Frico logo

Frico tilbyr en helhetsløsning med både varmesystemer og produkter for tilskuddsvarme som hjelper deg med å håndtere klimaet i butikker, industribygninger, kontorer, hoteller, restauranter og idrettsarenaer.

Les mer
Nvent logo

nVent - En ny mulighet til å øke innovasjonen. De pålitelige varemerkene RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX og TraceTek er nå en del av nVent Thermal Management.

Les mer
Obo Bettermann logo

Lede strøm. Overføre data. Kontrollere energi. Oppdag hva som driver OBO fremover. Hvordan vi kombinerer våre høykvalitets produkter til innovative systemer. Hvordan våre nettverksløsninger på de ulike prosjektene skaper elektroteknisk infrastruktur i bygninger over hele verden.

Les mer
NKT logo

NKT har vært banebrytende på kabelindustrien siden 1891, og er i dag fortsatt proaktiv i møte med verdens stadig voksende behov for kraft. Bedriften har høy energitransportkompetanse og kostnadseffektiv produksjon på høyeste teknologiske nivå.

Les mer