ELKO

Vi samarbeider med betydelige aktører i
markedet, blant andre ELKO.

ELKO er en av Norges fremste produsent av
elektromateriell, og i 2020 markerer de 75 år
med leveranser av stikkontakter, lysbrytere og
annet elektromateriell til norske hjem og
virksomheter.

Les videre nedenfor og bli inspirert.

 

 

 

 

 

 

ELKO Havplast

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/no/elko-ocean-plastic/ocean-plastic-featured-image-600x400px.png

Verdensnyhet! ELKO Plus i resirkulert havplast

Nå får du for første gang muligheten til å velge miljøvennlig elektromateriell.

Hittil har den synlige delen av elektromateriellet vårt bestått av «jomfruplast», men nå tar vi som første leverandør i verden i bruk resirkulert havplast når vi lager stikkontakter, brytere og rammer.

I første omgang er det produktserien ELKO Plus i fargen sort som du vil kunne velge i havplast. I tillegg er både plast og lim fjernet fra produktemballasjen, slik at produktene kun er pakket inn i brettet papp når du får dem levert.

En bryter eller stikkontakt i havplast vil se helt lik ut som de eksisterende i ELKO Plus i sort. Men studerer du produktene på nært hold vil du se at det er gravert inn et lite bølgesymbol nede til høyre på produktene i Havplast-serien.

Stilig, ikke sant?

ELKO Smart

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/no/elko_smart.jpg

Enkelt for deg - enkelt for kunden din

Med vår nye smarthusløsning har vi fokusert på et komplett system som skal være enkelt å montere og bruke. ELKO Smart er en kombinasjon av moderne designprodukter med de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter. Det gir kundene dine en rekke fordeler:

- Intelligent lysstyring
- Økt komfort
- Større trygghet (både i og utenfor hjemmet)
- Automatiserte løsninger som gjør hverdagen enklere
- Fokus på energiforbruk

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/no/elko-smart/elko-smart-main-photo-600x400px.jpg

ELKO Smart er en løsning for smarthjem utviklet av Norges ledende leverandør av elektromateriell. Produktene og det lekre designet kjenner du fra før, men nå er de smartere.
I et ELKO smarthjem kan du enkelt sette opp stemninger og automasjoner som styrer lys, varme og elektriske apparater. Smarthjemmet styres med app, stemmekontroll eller helt automatisk.

Smart, ikke sant?

ELKO Smart - brosjyre

ELKO Smart kommer i designet du allerede elsker. I tillegg dekker det et bredt behov med funksjoner som gir økt komfort, effektivitet og trygghet. Med ELKO Smart får du en komplett kundeløsning. Les eller last ned brosjyren.

Fremtidssikkert - åpen protokoll

Med et smarthjem fra ELKO kan du føle deg trygg på at løsningen vil være kompatibel med mange kjente systemer.

Enkel installasjon

Når produktene er installert, settes ELKO Smart enkelt opp av deg som elektriker i den samme appen som man bruker for å styre systemet.

Se videoen om ELKO Smart

Her kan du se et eksempel på hvordan et ELKO smarthjem kan bidra til å gjøre hverdagen til kundene dine litt smartere, litt tryggere og mer komfortabelt.

Smart, ikke sant?

ELKO Plus - norsk design på sitt beste

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/no/elko-plus/elko-plus-teaser-tile-4_584x350.jpg

Den bevisste kunden stiller nye krav til den elektriske installasjonen sin; Den skal ikke bare fungere, men også gi et ekstra bidrag til et gjennomført interiør. Produktene forventes å bygge lavt, ha moderne funksjonalitet, og kanskje leveres i andre farger enn den tradisjonelle polarhvite.

ELKO AS har, i samarbeid med industridesigneren Einar Hareide fra Hareide Design, utviklet ELKO Plus - en serie stikkontakter, lysbrytere og dimmere som med sitt stramme og moderne utseende ofte omtales som ”arkitektens favoritt”. Serien har fått mye oppmerksomhet for sin brukervennlighet og distinkte enkelhet.

ELKO Plus er en såkalt lavtbyggende serie. Det betyr at, når de er montert innfelt i vegg, bygger de bare 11 mm ut av veggen. Det gir et eksklusivt og delikat preg, samtidig som at materiellet ikke er til hinder for møbleringen.

ELKO Plus Option-rammer

Når du vil ha det lille ekstra

Velg mellom sort herdet glass, børstet stål, skifer eller frostet glass Leveres med 1-5 hull, og kan benyttes til alle ELKO Plus-produkter med løs ramme.
ELKO Plus

Komplett serie med flere fargevalg

ELKO Plus er tilgjengelig i tre ulike farger: polarhvit, aluminiumsgrå og sort
ELKO Smart

Gjør design-produktene smarte

Dersom du ønsker å heve den elektriske installasjonen enda et nivå kommer vårt nye smarthussystem, ELKO Smart, også i tradisjonelt ELKO Plus-design i flere farger.

Se videoen om ELKO Plus

Gi innredningen et ekstra løft med ELKO Plus.

RS Nordic - En komplett serie laget for å vare!

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/no/rs-nordic-miljobilde_600x400.png

En tidløs klassiker nå i nyeste fargestandard RAL 9003

Vi har fornyet en tidløs klassiker i det norske elektromarkedet. Da ELKO RS16 med sine elegante linjer og diskrete uttrykk i polarhvit farge ble lansert tidlig på 90-tallet, etablerte den seg som markedslederen i Norge.

Siden den gang har interiørtrendene endret seg fra å benytte eggehvit farge som standard på listverk og dører til en renere hvitfarge. ELKO tilpasser seg markedstrendene og lanserer RS Nordic, en komplett serie med produkter i renhvit farge for det nordiske markedet og bomiljø.

RS Nordic-sortimentet byr på utallige kombinasjonsmuligheter, og dekker behovene ved moderne el-installasjoner. Det er en komplett serie som passer inn i alle typer miljøer, uansett innredning og fargevalg.

Flexi+ enkelt, praktisk, fleksibelt

/globalassets/images/smarthome-images/schneider/no/flexi-miljobilde_600x400.png

Etter 20 år har vi i ELKO nå fornyet vår serie med veggbokser. Vi har hørt på tilbakemeldinger, og etter mange produkttester har vi nå lansert den mest universelle, fremoverlente og brukervennlige boksen på markedet.

Hva er nytt?
- Nytt lokk med godt grep
- Hybridring for enkel justering og trygg innfesting
- Stabilt stenderfeste med spiker for trestender, og skruehull for stålstender
- Mer plass til koblinger og trådløse enheter
- Integrert skjøtestykke for enkelt å kunne gjøre kombinasjoner
- Ny innfesting av stusser, som gjør montering raskere uten verktøy

Flexi+ veggbokser

Trykk på videoen for å se hvor enkelt og praktisk det er å bruke Flexi+ veggbokser.