Elis Elektro

Elis Elektro har gode kvalitetsprodukter for å få kontroll på fukt ved koblinger. Alle deres gelprodukter er halogen- og giftfrie og laget av ikke brennbart materiale. De fleste produktene kan gjenbrukes.

Om selskapet

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre Elis Elektro AS. Firmaet ble først etablert i 1945, og er blant de ledende leverandører i Norge på kabler, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk.

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

 

  

 

 

 

               

                  

     

GelBox

Produktene i GelBox serien gjør det unødvendig å fylle hele koblingsboksen med gel for å få et sikkert og tett koblingspunkt. En GelBox er en prefylt boks med gelmasse, som monteres rundt koblingsklemmene i en koblingsboks. 

Bare trykk klemmen ned i geléen og press på lokket. Når det tyter ut gelé, er koblingen tett. Koblingen blir vanntett IPX8, og passer de fleste koblingsklemmer (Isaac, Pascal, Watt, Kelvin).

Se film om GelBox her >>

Kjøp i webshop

Utvalgte produkter GelBox

Gelbox Isaac 4

En prefylt boks med en ikke brennbar gelé som sørger for en beskyttende, sikker og dekkende elektrisk kobling. Koblingen blir vanntett IPX8. Elnr. 1250404.

Kjøp i webshop

GelBox Pascal 6

En prefylt boks med en ikke brennbar gelé. Den sørger for en beskyttende, sikker og dekkende elektrisk kobling. Koblingen blir vanntett IPX8. Elnr. 1250411.

Kjøp i webshop

GelBox Watt Blister

En prefylt boks med en ikke brennbar gelé. Den sørger for en beskyttende, sikker og dekkende elektrisk kobling. Koblingen blir vanntett IPX8. Elnr. 1250418.

Kjøp i webshop

GelBox Kelvin Blister

En prefylt boks med en ikke brennbar gelé. Den sørger for en beskyttende, sikker og dekkende elektrisk kobling. Koblingen blir vanntett IPX8. Elnr. 1250425

Kjøp i webshop

Markedets minste IP69K Kabelskjøter

Fred, Barney, Bob, Fred-Y og Dino er alle knøttsmå gelfylte skjøter. Alle egner seg godt nedgravd og under vann. Så enkelt å bruke at en bruksanvisning nesten er unødvendig, bare husk å tre på niplene før kablene kobles sammen. Utstyrt med strekkavlaster i nippelen. Ideelle produkter for hagebelysning. (BOB, Fred-Y og Dino).

Barney er for 2 kabler Ø6 til Ø10 mm og opp til 2x2,5 mm²
Fred er for 2 kabler Ø8 til Ø13 mm og opp til 3x2,5 mm²
Fred-Y er for 3 kabler Ø8 til Ø13 mm og opp til 3x3x2,5 mm²
Bob-4 er for 4 kabler Ø8 til Ø13 MM og opp til 3x2,5 mm²
Dino er for 2 kabler Ø10 til Ø16 mm og opp til 4x4 mm²

Se filmer lenger ned på siden. 

Kjøp i webshop

 

  

  

 

    

 

 

 

Utvalgte produkter IP69K Kabelskjøter

Barney 2,5 mm² IP69K

Våre aller minste IP68 skjøter. En knøttliten skjøt som er prefylt med gel. Barney er beregnet for kabeldiameter Ø6 til Ø10 mm og opp til 2x2,5 mm². Leveres komplett. Elnr. 1250460.

Kjøp i webshop

Fred 2,5 mm² IP69K

Våre aller minste IP68 skjøter. En knøttliten skjøt som er fylt med gel. Fred er beregnet for kabeldiameter Ø8 til Ø13 mm og opp til 3x2,5 mm². Elnr. 1250461.

Kjøp i webshop

Dino 4 mm² IP69K

Våre aller minste IP68 skjøter. En knøttliten skjøt som er fylt med gel. Dino er beregnet for kabeldiameter Ø10 til Ø16 mm og opp til 4x4 mm². Elnr. 1250462.

Kjøp i webshop

Fred-Y 2,5 mm² IP69K

Våre aller minste IP68 skjøter. En knøttliten skjøt som er fylt med gel. Fred-Y er beregnet for kabeldiameter Ø8 til Ø13 mm og opp til 3x3x2,5 mm². Elnr. 1250463.

Kjøp i webshop

Bob-4 2,5 mm² IP69K

Vår aller minste IP69K skjøt/koblingsboks. En knøttliten skjøt/koblingsboks som er prefylt med gel. Bob-4 er beregnet for kabeldiameter Ø8 til Ø13 mm og opp til 4x3x2,5 mm². Elnr. 1250464.

Kjøp i webshop

Video Fred og Barney

 

   

Video Fred-Y og BOB

 

   

Koblingsboks - Ready Box IP68

Klar-til-bruk koblingsbokser med gel. Boksene er beregnet for opptil 4 kabler med Ø6-Ø18. Bruk det medfølgende 6 mm² koblingsstykket, eller bruk dine egne koblingsklemmer.

Raskere kan det ikke gjøres:
Monter bunnen av boksen, tre niplene på kablene, avmantle, koble og sett på lokket. Når du skrur på niplene, har du en vanntett IP68 kobling. Kan åpnes og gjenbrukes. Utstyrt med strekkavlaster i niplene. 

Kjøp i webshop

Utvalgte produkter Ready Box IP68

Ready Box 90 IP68

Klar-til-bruk boks, ferdig med gel. Boksen er beregnet for opp til 3 kabler med diameter fra Ø6 mm opp til Ø18 mm. Den kan enten benyttes med det medfølgende 6 mm² koblingsstykket, eller bruk dine egne koblingsklemmer. Elnr. 1250465.

Kjøp i webshop

Ready Box 120 IP68

Klar-til-bruk boks, ferdig med gel. Boksen er beregnet for opp til 4 kabler med diameter fra Ø10 mm opp til Ø16 mm. Den kan enten benyttes med det medfølgende 6 mm² koblingsstykket, eller bruk dine egne koblingsklemmer. Elnr. 1250466.

Kjøp i webshop

Tokomponent Gel og Wonder Gel

Magic Gel

Magic Gel - blandes og helles rett i boksen i løpet av ett minutt. Etter ca. 10 minutter har blandingen blitt til gelé. Kan ikke gjenbrukes. Elnr. 1250465.

Kjøp i webshop

Magic Power Gel

Som Magic Gel, men er ekstremt klissete og fester godt til alle underlag. Som ferdig blandet masse, kan den også trykkes inn i boks. Benyttes der den flytende blandingen ikke kan brukes. Elnr. 1250435.

Kjøp i webshop

Techno GelGum

Ikke helt gelé og ikke helt gummi, men det beste fra begge. Den beste løsningen for nedgravde bokser. Kan benyttes nedsenket i på dypt vann. Tåler både salt- og klorvann. Elnr. 1250451.

Kjøp i webshop

Wonder Gel

Ferdig blandet gel i skelettpatron. Gjør ferdig koblingen og press så inn gele i boksen. Da har du en tett og vanntett IPX8 installasjon. Enklere kan det ikke bli. Enkel å bruke på plasser hvor det er vanskelig å komme til. Elnr. 1250449.

Kjøp i webshop

Elis Elektro fører kabelføringsveier for nær sagt alle situasjoner. 

Les mer

Sortimentet består blant annet av kabelstiger, kabelbaner, og gitterbaner i galvanisert eller syrefast materiale.

Solar Norge - utvalgte satsingsområder

Bolig

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, elmateriell og elbillading. 

Les mer

Grønt skifte

Solar har fokus på grønt skifte, og utvikler tjenester for grønnere byggeplasser. Les mer om hva vi tilbyr.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om Kundesenteret.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post