Elis Elektro

Hurtigere - enklere - færre deler

Elis Elektro fører kabelføringsveier for nær sagt alle situasjoner. Sortimentet består blant annet av kabelstiger, kabelbaner, og gitterbaner i galvanisert eller syrefast materiale.

Om selskapet

Solar samarbeider med anerkjente aktører i markedet, blant andre Elis Elektro AS.

Firmaet ble først etablert i 1945, og er blant de ledende leverandører i Norge på kabler, kabelføringsveier, elektriske isolasjonsmaterialer, kabelbeskyttelse og komponenter for kraftelektronikk.

Elis Elektro har også gode kvalitetsprodukter for å få kontroll på fukt ved koblinger. Les mer om dette her.

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål om produkter fra Elis?
Fyll ut kontaktskjemaet, så vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Kontaktskjema

Kabelføringsveier fra MP Bolagen

Hurtigere - enklere - færre deler
Kabelstiger, kabelbaner, og gitterbaner i galvanisert eller syrefast materiale er populære produkter i sortimentet. Innenfor de forskjellige overflatebehandlinger finnes det flere universelle deler som er med på å gjøre både logistikk og montasje enklere og raskere. Dette gjelder særlig opphengsdetaljer.

De siste årene har Elis hatt ett større søkelys på kanaler, grenstaver og gulvbokser. Kanaler i PVC eller aluminium, grenstaver som spesialsøm eller lagervarer. Gulvbokser som ferdige kjøresterke bokser eller spesialsøm for kontorlokaler.

Alle produkter i stål eller aluminium kan lakkeres i alle mulige RAL farger.

Se utvalg i Webshop

armaturskinne_1353860_450x380_ind2.jpg

gitterbane_1352003_480x380.jpg

Kabelstiger MP-S Sendzimirforsinket

Stiger på 3 meter. Disse er smidig å transportere og håndtere. Oppfyller EL AMA's krav for tung kabelstige. MP-kabelstiger og opphengssystem er seismologisk testet iht. svenske kjernekraftindustriens dokument TBE 102:2.

Last ned oversiktsplansje >>

Kjøp i webshop

Perforerte kabelbaner

Perforert kabelbane med ca. 13 % perforering. 

Last ned oversiktsplansje >>

Kjøp i webshop

Armaturskinner

Armaturskinnene med hullbilde for enklere montasje med flat-pinns kontakt han/hun.

Last ned oversiktsplansje >>

Kjøp i webshop

Gitterbaner

Gitterbane i elforsinket Ø 5 mm tråd, lengde 2,5 m. Beregnet for lettere installasjon innendørs som industri, butikk, kontor m.m.

Last ned oversiktsplansje >>

Kjøp i webshop

Enkel montering!

Lurer du på hvordan du på hvordan disse føringsveien skal monteres? Her har du muligheten til å se montering av både kabelstiger, kabelbaner, armaturskinner og gitterbaner. Legg merke til at en del av opphengs detaljene er like for de forskjellige føringsveiene.

 

Føringsveier som en del av designet

Alle produkter i stål eller aluminium kan lakkeres i ønsket RAL farger, så fremt det finnes pulverlakk fra Elis leverandører og produktet er under 3 meter i lengde. Detter betyr at du kan få lakkert alle deres standardstiger (3m), alle aluminiumskanaler samt alle deres grenstaver (opp til 3m) i ønsket farge. 

Send forespørsel

Visste du at Elis Elektro har et stort sortiment av produkter som trengs ved montering av solcelleanlegg?

I tillegg til alt av gitterbaner og tilbehør har de også solcellekabler, nipler og kabelvern i sitt sortiment. For å gjøre det enklere for deg som skal montere slike anlegg har de samlet alle aktuelle produkter i en enkel brosjyre som du kan laste ned her >>

PS! De har også denne geniale takstøtten til gitterbaner på 120 og 200 mm. Takstøtten legges rett på det flate taket, og gitterbanen klikkes enkelt fast.

Veggkanaler

Kanalene kommer i aluminium og PVC. Elis sine aluminiums kanaler kommer i dimensjonene: 100x65 mm, 135x65 mm, 170x65 mm og 220x65 mm. PVC kanalene finnes i 100x65 mm og 135x65 mm.

Aluminiums kanalene kan leveres både hvitlakkert og naturanodisert, men skulle du ønske kan disse også lakkeres i ønsket farge (maks 3 m lengder).

I sortiment finnes også aluminiumskanaler for innfelling i vegg, i tillegg til utvendige kanaler som er beregnet for montasje ved dører. Disse har avrundede kanter.

Uttaksmateriell er universelt og passer alle kanal variantene med 80 mm front.

Kontakt oss for mer informasjon

Grenstaver

Elis Elektro sine grenstaver er utviklet i samarbeid med arkitekter, konsulenter og kunder. De er utført i aluminium og leveres normalt hvitlakkert. De kan også lakkere i andre RAL farger etter ønske. Grenstavene er i standardutførelser utformet for en til fire brukere pr grenstav, ensidig (Flex), tosidig (Duo) eller med fire (Quattro) uttaksfelter. Ensidige staver kan monteres på vegg, ellers kan alle leveres med tung fot eller som oppspent utgave

Kort leveringstid
De har normalt lagerført 8 forskjellige grenstaver bestykket for en til fire brukere på i Sverige. Det vil si at vi kan levere disse ut fra fabrikk med biler daglig. I tillegg finnes 2 utgaver pullert. Med og uten hjul. 

Alle grenstavene er CE / S / N merket. 


Spesialtilpassede grenstaver

Elis Elektro kan også levere spesialtilpassede grenstaver, disse bestykkes etter ønske. Ta kontakt så konstruerer vi den varianten du trenger og ønsker.

Du kan også bruke MP Bolagen sin grenstavskonfigurator.

Gå til grenstavskonfigurator

Gulvbokser

Gulvbokser fra PUK består av innstøpingsbokser, gulvbokser med el-, data- og eller mediauttak. De bestykkes med 45x45mm mosaic og kan maks utstyres med 12 enheter. (3x4 ruter.) Elis har både kvadratiske, rektangulære og runde installasjonsenheter slik at de enkelt kan tilpasse deres behov. 

Installasjonsenhetene kan leveres i PVC, beregnet for tepper og vinylbelegg, eller i rustfritt stål beregnet for parkett eller fliser. 

Kjøresterke gulvbokser
Elis leverer også kjøresterke bokser som tåler 1500 kg belasting med kabel ut fra boks. Disse holder IP66 i lukket posisjon og IP43 når den er i bruk med kabel. Disse kjøresterke boksene går under navnet BODO N og kommer ferdig bestykket. Maks 2x230V bestykning. 

Les mer om gulvbokser

 

   

Elis Elektro har gode kvalitetsprodukter for å få kontroll på fukt ved koblinger. 

Les mer

Gelprodukterne er halogen- og giftfrie og laget av ikke brennbart materiale. De fleste produktene kan gjenbrukes.

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om Kundesenteret.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post