Ta meg heller til ELKO Smarthome

Om ELKO

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre ELKO. ELKO er en av Norges fremste produsent av elektromateriell, og i 2020 markerer de 75 år med leveranser av stikkontakter, lysbrytere og annet elektromateriell til norske hjem og virksomheter.

Hele denne tiden har de vært med på å lede utviklingen i bransjen. Produktene til ELKO finnes i de aller fleste hjem, og de er Skandinavias ledende produsent av elektronisk installasjonsmateriell, styringssystemer, samt tele- og nettverksprodukter. Her får du produkter av høy kvalitet og holdbarhet, samt innovative produkter med moderne design. 

ELKO har som mål å produsere så miljøvennlige produkter som mulig. Alle produktene framstilles av beste tilgjengelige råmateriale, både teknisk og miljømessig.

Gå til ELKO Smarthome

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

Sett rammene med ELKO Plus Layer

Trådløs funksjonalitet - ideelt for eksisterende boliger og nybygg

Nå vil forbrukeren ha valgmuligheter. Vi gir dem ELKO Plus Layer. Med Layer rammene kan de nå sette sitt personlige preg på el-materiellet. Rammene kommer i fem ulike farger: kobber, betong, sort metall, tinn og gunmetal. Framhev og forsterk rommets karakter. El-materiell er så mye mer enn bare funksjon. 

Oppgrader ELKO Plus-serien med rammer fra Plus Layer.

Bildet viser Plus Layer i fargen Sort Metall

Gå til Webshop

 

 

            

    

 

 

     

Utvalgte produkter Plus Layer

Betong

De industrielle influenserne plukker opp det urbane med inspirasjon fra gamle fabrikker og verksteder. Betong og uferdige overflater gir et urbant utseende med en industriell karakter.

Gå til Webshop

Kobber

Sett en elegant ramme på hverdagen. Gullfarget kobber varmer og gir ekstra glans og luksusfølelse. Match med andre klassiske materialer.

Gå til Webshop

Tinn

Et metall med forhistoriske røtter som har følelsen av vintage og patina. I moderne hjem blir tinn både vakkert og stilig i interiøret.

Gå til Webshop

Metaller

Lysskifte her i Skandinavia tilfører ubehandlet metall og svart metall spennende effekter. Rammer i metall kan forsvinne i en nøytral bakgrunn, eller bli en detalj som skiller seg ut.

Gå til Webshop

Rammeserien med uendelige designvalg!

Layer for Plus-serien

Nye muligheter for valgfrihet. Oppgrader ELKO Plus-serien med rammer fra Layer-serien.

Se brosjyre og film for inspirasjon og mer informasjon.

Brosjyre

Bla i brosjyren

Ta det med ro - det er et ELKO Smarthjem

I 2020 har ELKO levert stikkontakter, lysbrytere og andre produkter til det nordiske markedet i 75 år. Nå tar de neste steg ved å lansere ELKO Smart.

De har hatt fokus på at det komplette systemet skal være enkelt å montere for deg som elektriker. ELKO Smart er fleksibelt i oppsett av stemninger og automasjoner. Systemet består av moderne designprodukter, de mest attraktive funksjonene, høy grad av brukertilpasning og mange tilkoblingsmuligheter. Smarthjemmet passer like godt til hytter og leiligheter, som eneboliger.

Gå til ELKO Smart

ELKO Energy - smarte sikringer

Markedets første online sikringsskap! Pålitelige produkter med enkel montering som vil dekke alle behov. Bra for deg som elektriker, og flere muligheter for din bedrift. 

Gå til ELKO Energy

Solar Norge - utvalgte satsingsområder

Bolig

Solar tilbyr framtidsrettede løsninger innen styring, energimåling, elmateriell og elbillading. 

Les mer

Grønt skifte

Solar har fokus på grønt skifte, og utvikler tjenester for grønnere byggeplasser. Les mer om hva vi tilbyr.

Les mer

Ønsker du mer informasjon?

Vårt Kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur og sporing av varer. Les mer om Kundesenteret.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post