Schneider Electric

Schneider Electric er en tett og god strategisk partner av Solar Norge på levering av produkter innenfor installasjons- og industrisegmentet.

Sammen kan vi effektivisere kundenes prosjekter og hverdag på en sikker og bærekraftig måte.

Om Schneider Electric

Solar samarbeider med betydelige aktører i markedet, blant andre Schneider Electric. De er et ledende selskap innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri. 

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer.

Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer, ønsker de at deres teknologi, programvare og servicetjenester skal forbedre måten kundene styrer og automatiserer virksomhetene sine på, på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. 

 

 

Bli kontaktet

Har du spørsmål om våre leverandører, eller ønsker du å samarbeide med Solar? Fyll ut kontaktskjemaet, og vi tar kontakt med deg for en uforpliktende prat. 

Ring oss gjerne på 04450 eller sende oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Gå til kontaktskjema

Unica System+ gulvbokser fra Schneider Electricâ„¢

Unica System+ gulvboksserie er utviklet for tøffe gulvmiljø der kvalitet og pålitelighet er nødvendige grunnpilarer. Gulvboksene kommer i størrelsene M, L og XL for 4 til 12 moduler, og er en komplett serie som inkluderer lokk, monteringsrammer med bakboks, hurtigfeste, lokk med kabelutganger, og strekkavlastningsutstyr.


Gulvboksene gir enkel tilgang på strøm og tilkobling der det trengs, og har tilnærmet samme størrelse (høyde, bredde, lengde) som Schneider sin utgående serie OptiLine 50. Metallgulvboksen har IP-grad 24, mens plastboksene har IP-grad 20. De er også fullt kompatible med Unica installasjonsmateriell, som er Schneider sin nye serie installasjonsmateriell bygget i 45x45 størrelse. Denne serien brukes til både gulvbokser, OptiLine 45 veggkanaler og grenstaver, og sørger dermed for at det blir mindre svinn.
Alle gulvbokser leveres med monteringsramme og strekkavlastningsutstyr, og har ingen faste deler som kan bryte og lukke seg automatisk. For eksempel går ikke jordingen i stykker selv om lokket løsner.


Gulvboksene kommer i tre forskjellige design med fire konfigurasjoner på 4, 6, 8 eller 12 moduler. Med forseglet lokk kan de brukes til montering av innstøping, og solide lokkhengsler bidrar til økt robusthet, samt kabelgjennomføring laget av gummi for bedre slitestyrke. Gulvboksene kommer i 3 justerbare høydenivåer, og med sikker låsing. Schneider har i tillegg lansert 3 nye innstøpningsbokser som er tilpasset Unica System+ serien sine gulvbokser.


Gulvboksene har en lokkdybde på 6 mm (plast) og 15mm (metall) med utsparing for åpning av lokket, og omfatter monteringsrammer med bakboks og tilbehør, og kabelutgang med strekkavlastning i hvert hjørne. Kabelutløp av gummi kan bestilles som reservedel, og lås sørger for at monteringsrammen sitter fast.
Unica System+ gulvboksene er med i Schneider Electric sitt Green Premium miljøprogram.

Kjøp i webshop

Unica System+ for en ryddig kontorpult

Unica System+ er den perfekte løsningen for å gjøre om kontoret eller hjemmet til en velorganisert og tidsriktig arbeidsplass. Det er enkelt å føre og ordne kabler og ledninger langs gulvet og opp til pulten på en ryddig måte.

Den innovative og tidsriktige serien omfatter enkeltuttak med integrerte USB-ladere og rene kombinasjoner av USB A- og USB C-ladere. Serien omfatter også en trådløs lader. 

Løsningene er ferdigkoblet og meget enkle å installere. 

Se utvalget i Webshop

 

 

   

 

 

     

 

 

     

Utvalgte produkter i serien Unica System+

Bordenhet Schuko USB

Unica System+ nedfellbar bordenhet 250V 16A - USB-A 3,1A. Elnr. 1283904

Gå til Webshop

Kabelgjennomføring

Unica System+ Kabelgjennomføring 80mm - hvit, plast. Elnr. 1283926

Gå til Webshop

Bordenhet USB-A-C

Unica System+ Nedfellbar bordenhet XD - USB-A/C 3,1A uttak. Elnr. 1283906

Gå til Webshop

Matekanal for gulv

Unica System+ matekanal for gulv. Telescopic 70-100cm - Kabelkapasitet 4x8mm. Elnr. 1283916

Gå til Webshop

Video av Unica System+

Installasjonsvideo Unica System+

Fokusområder og løsninger

Elbilladere og styring

Se utvalg i webshop

Energieffektivisering

Se utvalg i webshop

Renovering

Se utvalg i webshop

Fiskeoppdrett

Se utvalg i webshop

Exxact og Renova Påvegg

Nå er det lansert en ny serie påveggsmateriell, Exxact og Renova Påvegg, som også omfatter påveggskapper. Det nye påveggsmonterte installasjonsmateriellet passer i enhver interiørstil, er enkelt å installere og er miljømerket. Dessuten dekker det over 300 ulike funksjoner.

Exxact og Renova Påvegg er både elegant og stilig, men også smart designet for å dekke et imponerende bredt utvalg av funksjoner.

Mange smarte detaljer gjør det slik at installasjonen - som ikke forutsetter bruk av rammer - foregår enklere og raskere. Serien omfatter alt fra enkelt, doble og firedoble stikkontakter, til brytere og koblingsbokser samt ulike verktøy og tilbehør.

Se utvalget i Webshop

   

 

    

 

    

Utvalgte produkter Exxact / Renova Påvegg

Exxact påvegg

Exxact påveggs kombinasjonsbryter 2 kretser og SSO med fjærklemmer, hvit. Elnr. 1402540

Gå til Webshop

Exxact bryter

Exxact påveggsbryter med 2 kretser og fjærklemmer, hvit. Elnr. 1402509

Gå til Webshop

Exxact Schuko

Exxact påveggs Schuko toveis uttak, fjærklemmer, hvit. Elnr. 1502259

Gå til Webshop

Renova påvegg

Renova påveggs toveis uttak (Schuko) med jord og skruterminaler, hvit. Elnr. 1502281

Gå til Webshop

Jordfeilbrytere til energieffektivisering og styring

 

   

Jordfeilbryter Acti 9 ilD Type B EV

Jordfeilbryter spesifikt produsert for elbillading-infrastruktur. For kommersielle bygninger med løsninger for kontroll og overvåking, er Acti 9 iID B type EV perfekt. Kompatibel med PowerTag med tilhørende Smartlink og integrerbar i nettsky-applikasjonen EcoStruxure og andre programvareløsninger.

Bestill her

Jordfeilbryter Acti ilD B type SI

Jordfeilbryter spesielt egnet for industrielle applikasjoner. Testet og validert i kombinasjon med frekvensomformere og lange kabler. Kompatibel med PowerTag og vha. Smartlink integrerbar i Schneider Electrics løsninger for energiovervåking, som for eksempel EcoStruxure Facility Expert og Advisor.

Bestill her

 

 

 

 

               

                  

     

EVlink ladeløsninger

Antall elbiler på norske veier vokser i rekordfart. Med EVlink ladeløsning fra Schneider Electric har du en ladestasjon som passer alle biler og sørger for smart og effektiv lading, både til bolig, men også komplette ladeanlegg til borettslag og garasjeanlegg.

Schneider Electric har levert ladeløsninger for elektriske kjøretøy i mer enn 10 år, og solgt over 100.000 ladestasjoner i mer enn 30 land. De leverer elbilladere til bolig, og også komplette ladeanlegg til borettslag og garasjeanlegg.

De er produsent av egne ladeprodukter og oppdaterer software og hardware fortløpende etter hvert som nye standarder og løsninger lanseres. Se EVlink elektrikerguide.

Les mer om elbillading

Utvalgte elbilladere fra Schneider

EVLink Wallbox

Lader for elbil med låsbar T2 kontakt 7,4kW.

Se laderen i webshop

EVLink Wallbox Plus

Sikker, robust og enkel å bruke.

Se laderen i Webshop

EVLink lader m/kabel

Lader for elbil med fastmontert kabel.

Se laderen i Webshop

EVLink ladekabel

EVlink ladekabel for Wallbox elbilladere.

Se produktet i Webshop

Energieffektivisering av bygg

EcoStruxure™ Power er Schneider Electrics digitale plattform for helhetlige, smarte og energieffektive løsninger for elektrisk distribusjon.

Via apper og programvare kan driftsansvarlige i bygg når og hvor som helst være oppdatert på statusen i anlegget. De kan få sanntidsdata om alle faktorer relatert til energibruk (WAGES: vann, luft, gass, elektrisitet og damp) samt pre-alarmer på begynnende feil og driftsstans. 

Optimaliseringen av drift og energibruk gjennom planlagt, forutsigbart vedlikehold fører til maksimal oppetid samt reduserte eierskaps- og driftskostnader. Det fører til økt lønnsomhet og bærekraft.

LES MER PÅ SCHNEIDER.NO

 

 

    

 

 

 

Produkter innen energieffektivisering

PowerTag

Acti 9 PowerTag 1P+N 63A trådløs energimåler for montasje nede på automatsikring.

Se produktet i webshop

Smartlink Eth. TCP/IP

Fungerer som gateway for Acti9 PowerTag, den trådløse energimåleren, og gir tilgang til status, energimålinger, samt sende e-post ved hendelser og rapporter for energiforbruk.

Se produktet i Webshop

PowerTag 3P+N 63A

Acti9 PowerTag 3P+N 63A trådløs energimåler for montasje oppe på automatsikring.

Se produktet i Webshop

PowerTag datakonsentrator

Acti9 Smartlink SI B PowerTag datakonsentrator med Web-browser

Se produktet i Webshop

      

   

 

         

 

 

 

       

Renovering

Oppussing i vinden - Hvordan drar du nytte av det?
De siste årenes stigende interesse for oppussing og innredning har påvirket hvordan vi alle betrakter boligene våre. Som elektriker kan du utnytte trenden ved å hjelpe kundene dine å velge elektrisk utstyr som både øker komforten hjemme, fører til energibesparelser og matcher innredningen. 

Elektro som en del av innredningen
Tidsriktig installasjonsmateriell som brytere og stikkontakter er små, men viktige detaljer i et miljø. Lysbryterne og uttakene fra Schneider Electric er skapt for å imøtekomme de fleste ønsker og behov. 

Last ned Schneider Electrics tilvalgsguide; en veiledning for å bli en god rådgiver og hjelpe dine kunder å velge elektromateriell som matcher interiørstilen.

Se produktene

Produkter innen renovering

Exxact dobbel USB

Spesielt utviklet for rask og enkel installasjon, perfekt sluttdesign og fleksibilitet for oppgraderinger og modifikasjoner.

Se produktet i webshop

TERM M/TOUCHDISPLAY

Elektronisk 16A 2P termostat med trykk-display. Maks-temperaturgrensen (justerbar) er beskyttet med PIN-kode. 1gr. følsomhet mellom PÅ og AV. Mulighet for nattsenking.

Se produktet i Webshop

Universaldimmer DALI

Exxact Dali dimmer med integrert strømforsyning for styring av DALI lysarmaturer. Dimmeren kan benyttes til å styre lysstyrken samt lysfargen dersom lyskilden er forberedt for dette (DT8).

Se produktet i Webshop

1 hulls design ramme

Rammer som enkelt kan skifte innlegg for å passe til interiøret. De ferdigpakkede innleggene er tilgjengelig i 6 farger og et transparent innlegg med blomster-inspirert mønster i sølvtrykk.

Se produktet i Webshop

Exxact-serien

Se utvalget i Webshop

Renova-serien

Se utvalget i Webshop

Festemateriell

Se utvalget i Webshop

Koblingsbokser

Se utvalget i Webshop

Styringssystemer

Den moderne bygningen dimmer lys og temperatur i rom som ikke er i bruk. Den lyser opp når en person kommer inn, og varsler ved innbrudd, lekkasje og brann.

Med KNX får du et bygg der alle funksjonene kommuniserer med hverandre. Maksimal energiutnyttelse, trygghet og komfort er ikke en selvfølge, men det kan det bli for deg!

 

           

 

 

Utvalgte produkter innen styringssystemer

KNX Multitouch Pro

Opptil 32 funksjoner fordelt på 8 sider kan styres og visualiseres med enkle fingerbevegelser. Nærværssensor som slår på skjermen når man nærmer seg.

Se produktet i webshop

KNX-DALI-GATEWAY

Gjør det mulig å regulere digitalt betjeningsutstyr med DALI-grensesnitt.

Se produktet i Webshop

EXXACT KNX TERMOSTAT

KNX temperaturkontroller for varme og kjøling med KNX ventil eller relé aktuatorer.

Se produktet i Webshop

KNX BUSSKABEL

Halogenfri grønn KNX-kabel for overføring av KNX-signaler, HCHM 2x2x0,8.

Se produktet i Webshop

                 

          

     

Fiskeoppdrett

Helhetlige, digitale løsninger for automatisering bringer store fordeler til akvakultur-, fiskeoppdrett-, settefisk- og RAS-anlegg.

Schneider Electric-systemarkitekturen, EcoStruxure Plant, sørger blant annet for:

  • Effektiv produksjon og bedre fiskevelferd
  • Bedre innsikt og mobilitet
  • Reduserte vedlikeholdskostnader
  • Redusert energibruk
  • Ansvarliggjøring av dine ansatte
  • Rask tilbakebetaling
Les mer

Utvalgte produkter innen fiskeoppdrett

Altivar630 IP21 22KW

Altivar Process er en frekvensomformer som er spesielt utviklet til prosess- og VA-industrien.

Se produktet i webshop

Altivar630 IP21 5,5KW

Produktet har bl.a. integrert EMC-filter, energi/effekt og prosess overvåkningsfunksjoner og mange spesialfunksjoner for pumper og vifter.

Se produktet i Webshop

Altivar650 IP55 30KW

Bygd i mer enn 70 % gjenvinnbart materiale, markedets laveste THDi, alle feltbussopsjoner tilgjengelig og servicevennlig.

Se produktet i Webshop

Altivar650 IP55 18KW

Online servicemanual tilgjengelig, innebygd webserver og ethernet kommunikasjon mot overordnede kontrollsystemer og grafisk høyoppløselig display.

Se produktet i Webshop