Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

SIEMENS

Siemens Installasjonsprodukter

Fokuset på installasjonsmarkedet er økende, og er i dag blant de viktigste satsingsområdene for Siemens. Det er produkter og løsninger innenfor vern, måling og kommunikasjon det satses mest på. Les mer om noen av deres beste produkter for installasjonsmarkedet her på denne siden. Produktene og kompetansen får du hos Solar. 

Gå til hele utvalget i webshop

Om Siemens og samarbeidet

Solar har over mange år hatt et tett samarbeid med Siemens som er en av markedets største leverandører av produkter til industri og installasjon. Det er få leverandører som har større mangfold i sin portefølje enn Siemens, som kan levere det aller meste av produkter som etterspørres i elektrobransjen.

Solar er Siemens VAR partner
I 2021 ble Solar offisielt tatt opp i et veldig eksklusivt partnerprogram for elektrogrossister (Approved value added reseller) som tar samarbeidet til et nytt nivå med økt kompetanse og samarbeid. Som Siemens VAR partner gir vi kundene våre et bredt utvalg av produkter og skreddersydde løsninger, i kombinasjon med høy produktkunnskap og teknisk kompetanse.

Les mer

BLI KUNDE HOS SOLAR

Som kunde hos Solar får du ikke bare tilgang til tusenvis av kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. Du får også tilgang til en lang rekke servicer som har fokus på utvikling av din bedrift i en bransje preget av hard konkurranse.

Bli kunde

Lysbuevern (AFDD)

AFDD (Arc Fault Detection Device) eller lysbuevern, er et relativt nytt produkt som ennå er lite utbredt ettersom bruken kun er anbefalt og ikke påbudt i NEK-400. Kort fortalt vil et lysbuevern detektere den hyppigste brannårsaken i elektriske installasjoner, nemlig lysbuer som oppstår som følge av klemte/ødelagte kabler, tilkoblede defekte produkter eller løse/dårlige tilkoblinger. En jordfeilautomat som er påbudt brukt i boliger i dag gir ingen beskyttelse mot disse lysbuene. Lysbuevernet tetter dermed et sikkerhetsgap i elektriske installasjoner.


NEK400 anbefaler bruk av lysbuevern på en del installasjoner, som f.eks kurser til soverom, vaskemaskin, tørketrommel, VVB og andre høyt belastede kurser.

Kjøp i webshop

Jordfeilautomater

Jordfeilautomater er en viktig del av en elektrisk installasjon i bolig. Siemens tilbyr 3 ulike serier jordfeilautomater fordi våre kunder kan optimalisere hver enkelt installasjon ut fra behovet.

5SU1324 – Vår universale serie jordfeilautomater som fungerer på IT/TN/TT - nett

5SU1354 – For TN-nett har vi en to-polet jordfeilautomat hvor vi tilbyr markedets beste ytelser på back-up og selektivitet.

5SV9 – Markedets minste jordfeilautomat for TN-nett, perfekt for bolig, hytter og kontorbygg. Med kun 1-moduls bredde tar den liten plass i skapet, og kan kombineres med 5SV6 som har innebygget lysbuevern (AFDD) i samme størrelse.

Last ned vår utvalgsguide nederst på siden for å enkelt finne din neste jordfeilautomat.

Kjøp i webshop

 

   

LOGO!

Trenger du en liten boks som kan fikse det aller meste av styring og automasjon?

LOGO! fra Siemens er et programmerbart rele med alle funksjoner du trenger for å kunne styre lys, varme og hjemmeautomasjon. Den programmeres enkelt via en intuitiv software som ikke krever særlig kompetanse utover det du lærte på yrkesfag. Med innbygget logiske funksjoner, tellere, timer og til og med astrourfunksjon vil denne boksen løse alle dine utfordringer. Styr gårdslyset i borettslaget, garasjeporten eller avløpspumpen.

Sjekk ut Siemens nettside for mer info, hvor du kan laste ned programmer klare til bruk.

Kjøp i webshop

Utvalgte produkter fra Siemens lavspenningsprodukter

Jordfeilautomat

Kjøp i webshop

Overlastvern

Kjøp i webshop

Automater

Kjøp i webshop

Jordfeilbryter

Kjøp i webshop

Effektbryter

Kjøp i webshop

Lastbryter

Kjøp i webshop

Ukesur/Astrour

Kjøp i webshop

Kontaktor

Kjøp i webshop

Siemensvelgeren

Nå er det enklere å bestille Siemens

SIEMENSVELGEREN

Over 11 000 Siemensprodukter i sortimentet, bare ett klikk unna. Med Solars tjeneste Siemensvelgeren er det enklere enn noensinne å finne og bestille riktig produkt.

Gå til Siemensvelgeren

Last ned kataloger og brosjyrer

Last ned hovedkatalog

Lavspenningsprodukter

Last ned minikatalogen

Lavspenningsprodukter

Last ned brosjyre

LOGO!

Ønsker du mer informasjon?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, faktura- og leveranseavvik, retur, og sporing av varer. 

Du kan ringe oss på tlf 04450 eller sende oss en e-post på kundesenter@solarnorge.no

Send e-post

8WD - Elektronisk konfikurerbar lyskolonne

Nå er det bare fantasien som setter begrensninger for hvordan du vil at din lyskolonne skal fungere i industrielle applikasjoner og bygg. 

• IP66/IP69K
• To størrelser: 9 eller 15 LED segmenter
• Multifarge LED med 1 million fargekombinasjoner
• Fleksibelt segment konfigurasjon; permanent lys, blinking, rotering eller variabelt nivå visning (0-100%) ++
• Akustisk signal opp til 105 dB
• Standard 24V DC (USB-C Interface) eller IO-Link (TIA Portal)
• M12-tilkobling, 4- eller 8-pol

Kjøp i webshop