Schneider Electric

Preventa, Harmony

Sikkerhet og helse er viktige kundeutfordringer i ethvert markedssegment, så dette er viktig for å sikre maksimal effektivitet og produktivitet, samt å beskytte merkevaren din. Mer enn noen gang må du implementere smarte løsninger som gjør maskinene dine trygge.

SE VÅRT SORTIMENT

Bli mer effektiv med oversikten vår

Å bestille materiell skal være enkelt. Med vår Schneider Electric elektrisk maskinsikkerhet oversikt, - er det enklere enn noensinne.

Vi veileder deg mens du kikker på Schneider Electric-elektrisk maskinsikkerhet våre, og legger til rette slik at det skal være mest mulig enkelt for deg å velge ønsket produkt og fullføre bestillingen din.

Velkommen til en enklere og bedre jobbhverdag!

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde
Schneider Electric

Preventa XY2

Preventa XY2- Snortrekknødstopp er en rimelig, UL-sertifisert sikkerhetsløsning som tillater personell å reagere raskt og når som helst langs et transportanlegg for å skru av farlige maskiner for å beskytte seg selv og utstyret. Enkel å bruke og sette opp. De kommer i en robust metallkapsling, og de er i samsvar med EN/ISO 13850, EN/IEC 60947-5-5.

SE XY2-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XCS

Når en maskin som er i drift krever at en dør eller et stengsel skal være stengt, er det ingen bedre løsning enn sikkerhetsbryterne i Preventa XCS-serien.

SE XCS-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XPS

Overvåking av en enkelt sikkerhetsfunksjon. Denne løsningen er gunstigst for overvåking av funksjoner som nødstopp og brytere, kodede magnetbrytere, aktiveringsbrytere, , tohåndskontroller, lysgardiner, nullhastighet, tidsforsinkelse, heiser og andre bruksområder på hydrauliske og eksentriske presser.

SE XPS-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XPSU

Preventa XPS universelle sikkerhetsmoduler er førstevalget for å håndtere enkeltstående sikkerhetsfunksjoner, vanligvis i maskiner med enkel til middels kompleksitet.

SE XPSU-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XU

Gir automatisk maskinstopp når et begrenset område blir brutt. Det finnes modeller opp til Type 4 og SIL 3.

SE XU-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XY2S

XY2S-tohåndsbryter bidrar til å sikre arbeiderens arbeidsstilling ved farlige arbeidsstasjoner, uten utmattelse for operatøren. Tilgjengelig med sokkel eller veggmontert sett. Opp til IP65.

SE XY2S-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XPE

XPE-pedalbryterne med positivt brudd ved frikopling. Kompakt, sikker og robust for å imøtekomme de fleste industrielle bruksområder.

SE XPE-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XPSM

Preventa XPS MP, XPS MC, XPS MCM. Sikkerhetskontrollere for sikkerhetsfunksjoner som krever samsvar opp til ytelsesnivå PL e / Kategori 4 EN ISO 13849-1 og SIL3 EN / IEC 61508.

SE XPSM-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Preventa XY2AU

XY2AU-sikkerhetsinnretningen stopper maskinens bevegelse i en nødsituasjon. Robust og ergonomisk, XY2AU-håndtak er tilgjengelig med en valgfri trykknapp og opp til IP66.

SE XY2AU-SERIEN OG KJØP

Oppdag mulighetene for sikre maskiner fra Schneider Electric

I denne videoen kan du se hvordan du enkelt kan oppnå riktig sikkerhetsnivå for applikasjonen din. Oppdag hvordan du kan forbedre maskinsikkerheten din uten å gå på kompromiss med produksjonsmålene.

Schneider Electric

Snortrekknødstopp

Kjøp her
Schneider Electric

Magnetbryter

Kjøp her
Schneider Electric

Sikkerhetsmod

Kjøp her
Schneider Electric

Sikkerhetskontrollere

Kjøp her
Schneider Electric

Snortrekk-nødstopp

Kjøp her
Schneider Electric

RFID sikkerhetsdørbryter

Kjøp her
Schneider Electric

To-hånds paneler

Kjøp her
Schneider Electric

Kabel

Kjøp her

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter