Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Bane NOR

Ny lysteknologi

Bane NOR har siden 1996 vært ansvarlig for jernbanespor, plattformer, elektriske baneanlegg, anlegg for trafikkstyring og telekommunikasjon. Deres primære oppgave er å tilby togselskapene i Norge et sikkert og effektivt transportsystem.

Solar Norge har forestått innkjøp av produkter og levert løsninger og tjenester for BaneNOR i mange år. Våre leveranser har vært er et viktig bidrag til fremtidig verdiskapning for kunden. For Bane NOR er det viktig at vi finner løsninger som ivaretar deres behov og kravspesifikasjoner.

Plattformen på Oslo Lufthavn Gardermoen ble tatt i bruk første gang i forbindelse med åpningen av ny hovedflyplass i 1998. Det er nå behov for bedre belysning langs togskinnene og på publikumsområdene på plattformen for øvrig.

I samarbeid med Bane NOR, arkitekt, designbyrå og øvrige underleverandører har vi gjort en lysprosjektering til ny løsning. Lysteknologien var utdatert, ble byttet ut og ombygd for konvertering til LED. Ingen har gjort dette tidligere. Det ble gjort for å ivareta det arkitektoniske uttrykket som har vært siden åpningen.

Et perronggjerde ble bestilt med glass og LED teknologi  for å lyse opp perrong samtidig som det gir et estetisk og moderne uttrykk.

Solar har samstilt alle leveranser fra lys, aluminium, plast, montasje til koblingsutstyr, for å gi Bane NOR effektive leveranser slik at vi unngår lengre driftsstopp da montering og arbeid pågår om natten.

    

    

Belysning er en vitenskap

Bruk vår spesialkompetanse innen belysning å få tilgang til et unikt utvalg av produkter som vil heve kvaliteten på prosjektet ditt.

Les mer om Solar Light

Lagerstyring

Trenger du hjelp til å holde lagerbeholdningen oppdatert? Vi kan planlegge og vedlikeholde ditt lager for deg.
  
Les mer om lagerstyring