Vi utvider vårt produktsortiment

 

 

 

 

 

 

 

”Det er tankevekkende når vi ser hvor mye tid kundene våre bruker på å vedlikeholde kontrakter, fakturere, bestille og håndtere flere leveranser om dagen" sier Senior Vice President i Solar, Ole Sørensen.

Kundene våre ønsker å samle innkjøpene sine for å redusere administrative omkostninger ved bestilling, varemottak og fakturahåndtering. 

Ved å kombinere et bredere sortiment, effektiv logistikk og en digital tilgang, ønsker vi å bidra til verdiskapning for våre kunder. 

Se pressemelding

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?
Kontakt Christofer Gravdal, Salgssjef Industri
Mobil: +47 41 52 11 64
E-post: christofer.gravdal@solarnorge.no

Eller fyll ut kontaktskjema så tar vi kontakt med deg!

KONTAKT OSS

50 000 nye grunner til å besøke Webshop

Vi har utvidet industrisortimentet vårt med over 50 000 nye produkter de siste to årene. Produkter som dekker de fleste behov innen teknikk, mekanikk, pneumatikk, hydraulikk, lagre, overføringer etc. I tillegg til blant annet arbeidsklær og industriverktøy. Dette gjør vi for at du skal spare tid på administrasjon, håndtering og bestilling. 

Industrikomponenter

Som Solar-kunde har du nå tilgang til et nytt stort sortiment med f.eks. lager, rullekjeder, kileremmer og pneumatikk.

Kjøp i Webshop

Mascot arbeidsklær

Minimer tidsforbruket og få kontroll på utgiftene når du kjøper arbeidsklær med firmalogo. Som kunde hos Solar kan du samle alle innkjøpene dine på et sted og samtidig få full oversikt over forbruket.

Les mer her

Gedore industriverktøy

En av verdens ledende produsenter av kvalitetsverktøy til industrien. Gedore har et bredt sortiment tilpasset bruksområder som krever ekstra styrke og holdbarhet som for eksempel høypresisjonsverktøy til bruk under tøffe forhold.

Kjøp i Webshop

Pneumatikk

Vi har et bredt spekter av produkter for pneumatiske bevegelser, som f.eks. slanger og koblinger, sylindere, ventiler og smarte løsninger. Et sortiment som stadig vokser og tilpasser seg markedets behov.

Kjøp i Webshop

Vi kjenner vår industri!

Solar er ett av Nord-Europas ledende sourcing- og serviceselskap, og med erfarne produktsjefer og tekniske eksperter er vi rigget for å hjelpe våre kunder med å nå sine mål.

Vår erfaring med å tilrettelegge og imøtekomme behov og krav innenfor industrien, har resultert i et bredt og relevant produktsortiment. For å styrke våre kunders konkurranseevne og markedsposisjon, tilbyr vi strategisk rådgivning og tilrettelegger for integrerte digitale løsninger.

Vi ønsker å være en strategisk partner for våre kunder, og har fokus på kontinuerlige forbedringer som tilfører våre kunder økt produktivitet.

For å sikre tilgjengelighet til vårt produktspekter, er vårt logistikk- og distribusjonssystem satt opp for å imøtekomme industrisegmentet.

Solar Webshop

Vår brukervennlige Webshop gjør det enkelt å søke, bestille og lage tilbud.
- Legge inn ordre, opprette tilbud til egne kunder og søke produktinformasjon
- Laste ned produktark og datablad, lage favorittlister og administrere brukere
- Minimum 1 års ordre- og fakturahistorikk samt tilgang til mer enn 150.000 produkter online

Webshop

Solar Mobile

Hele Solar i dine hender
Solar Mobile er en forlengelse av vår nye nettbutikk og omvendt. Dette betyr at favorittlister og ordrehistorikk er koblet sammen mellom app og nye Webshop. Appen viser hele sortimentet direkte på mobilen. 

Last ned

Les mer om noen av våre satsninger innen industri

Marine

Les mer

Akvakultur

Les mer

Offshore

Les mer

Food & Beverage

Les mer

Tavlebyggere

Les mer

Everk & infrastruktur

Les mer

Havvind

Les mer

Metallindustri

Les mer

Reduser totalkostnadene ved innkjøp av produkter og tjenester

Stadig flere bedrifter ser verdien av å implementere smartere lagerløsninger, konsolidere leverandører og skreddersy logistikken. En Total Cost of Ownership (TCO) tilnærming bidrar til å redusere totalkostnadene ved innkjøp av produkter og tjenester. Gjennom TCO finner vi løsninger som optimaliserer driften.
En helhetlig tilnærming styrker lønnsomheten.

Les mer om TCO

Våre tjenester gjør din hverdag enklere

Solar hjelper deg å bli mer effektiv med logistikken. Vi tilbyr en rekke tilpassede løsninger for optimalisering av distribusjon, lagerstyring og effektiv vareflyt.

Vi har fokus på høy kvalitet hva gjelder kundens behov og ønsker!

Les mer

Sørg for å ha dine varer tilgjengelig til enhver tid

Vår lagerløsning 2-boks kan etableres i en container, i verkstedet, servicebilen, i et skap eller der det er hensiktsmessig å etablere et lager for varene. Løsningen fungerer ved at hvert produkt har to kasser. Når den ene kassen er tom, skannes strekkoden, og Solar får beskjed om at det er må fylles på nye varer. På denne måten er kunden alltid sikker på at materiellet de har behov for er tilgjengelig til enhver tid.

Les mer om 2 boks

 

 

 

Kontakt oss

 

Ta kontakt med vårt kundesenter hvis du vil vite mer om vårt sortiment eller hvordan
våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, eller sende oss en e-post.

 

 

Send e-post