Murrelektronik

Connection teknologi

Ledende leverandør av kabler og koblinger – nesten uendelig variasjon av kabeltyper, kontakter og farger.

/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/cabelbuket_700x500.jpg

Uendelig variasjon av kabler og kontakter

Mangler du en helt spesiell kontakt med en kabel som må tåle et helt bestemt miljø og i tillegg må ha en bestemt farge?

Det er ikke så håpløst som du tror. Murrelektroniks store utvalg av kontakter, kabeltyper og farger gjør det mulig for deg å få nøyaktig den kabelen du leter etter. Om det er M8- eller M12-kontakter, ventilkontakter eller deutsch-connectorer i lengder fra lang til kort, så finner du nøyaktig den løsningen du leter etter.

Ledende produsent av kabler og koblinger

Ved bruk av Murrelektroniks store utvalg av kabler og koblinger finner du den perfekte kabelen med riktig kontakt til din bruk. Uansett produksjonstype, miljø og bruk finner du nesten garantert det du leter etter i det store utvalget.

Bruk rett kabel til gitt miljø. Kablene tilbys i materialene; PVC, PUR/PVC og PUR/PUR. For hver kabel kan du velge mellom en rekke koblinger til data, forsyning og signal.

Murrelektronik

Sensor- og aktuatorkabler

Se et av markedets største sortimenter av ledningssett for tilkobling av sensorer og aktuatorer med høy kvalitet og mange egenskaper. Alle kontakter leveres med forgylte kontakter, er støt- og variasjonsresistente og fabrikktestet etter produksjon. Alle kabler er IP67-godkjente som standard, og de er UL / CSA-sertifiserte etter UL2238-standarden.

Kjøp her
Murrelektronik

Forsyningskabler

Strømkoblinger er kompakte enheter med energikapasitet som egner seg perfekt som den enkle løsningen for strømforsyning til bruksområder med høyt strømforbruk. Kablene har formonterte standard industrikontakt som er kodet til bruksspenning for å sikre feilfri installasjoner i felten. Alle kabler har nødvendige godkjennelser til bruk i globale bruksområder. De er robuste med forseglede tilkoblinger, IP67-klassifiserte når de kobles til på riktig måte.

Murrelektronik

Mobile bruksområder

Forhåndskonfigurerte og funksjonstestede tilkoblingskabler sparer ikke bare tid under installasjon og feilfinning, men sikrer også at mobile maskiner er feilsikre og holdbare selv under ekstreme forhold, takket være robusthet og ugjennomtrengelighet. De profesjonelle tilkoblingskablene er fullstøpte og permanent motstandsdyktige overfor diverse medier og høyttrykksvask. Alle tilkoblingskabler er designet for kompatibilitet og tetthet med Xtreme DB passive og aktive distribusjonsbokser.

Murrelektronik

Ventilkabler

Ventilkabler passer til tøffe miljøer med store belastninger, alt fra støv, kjemikalier og væske, samt mekaniske belastninger som vibrasjon, støt og trekkbelastninger. Kablene finnes i en rekke farger etter behov, og kabelkappen finnes i materialer som egner seg for miljøet kabelen skal benyttes i. Alt fra PVC til flammehemmende, halogenfri og rengjøringsmiddelresistente PUR-versjoner.

Kjøp her
Murrelektronik

Nettverkskabler

Met et stort utvalg av nettverkskabler finner du nøyaktig den kabelen som passer til ditt bruksområde. Alt fra kabler for faste styreskapinstallasjoner til kabler for krevende industrimiljøer (IP67). Nettverkskablene er 360°-skjermet, slik at dataoverføringen beskyttes mot EMC-interferens. Koblinger sikrer en holdbar og sikker tilkobling av nettverkskablene.

Kjøp her
Murrelektronik

Hybridkabler

Data- og strømforsyning i en kabel! Med den Y-kodede M12-kabelen er det nå mulig å forsyne installasjonene med både data og strøm gjennom en kabel. Med PUR-materialet kabelen er laget av, er hybridkabelen perfekt egnet til bruk i bevegelse. Omkostningene minimeres, og du sparer plass når du velger å benytte den dobbeltfunksjonelle Y-kodede M12-kabelen.

Kjøp her
Murrelektronik

Fieldbuskabler

Det store utvalget av Fieldbus-kabler støtter en lang rekke industrielle protokoller; AS-I, Can Open, Device Net, Ethernet / IP, EtherCat, ProfiBus, Sercos m.m. Kablene leveres enten med en åpen ende eller kontakt i begge ender, vinklet eller rett kontakt, løs eller støpt kontakt, PUR – for tøffe miljøer og med 360° kappe til statisk eller dynamisk bruk.

Kjøp her
Murrelektronik

Matvarekabler

Matvarekablene (F&B Pro) er spesialdesignet til bruk i matvareindustriens krevende rengjøringsmiljøer. F&B Pro-kablene har høy resistens for kjemikalier og oljer fra rengjøringsmiddel samt høy slitasjetoleranse mot bøyninger og vridninger, ettersom kablene har kappe med PP-materiale.

Kjøp her
/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/field-wirebal_700x500.jpg

Koblinger

Bruk løse koblinger, hvis installasjonen har udefinert kabellengde må du montere kabelen, avkorte den til ønsket lengde og montere den løse kontakten lynraskt. Effektiv og enkel kabelinstallasjon som gir konkurransedyktige løsninger med minimale feil. Den raske IDC-løsningen: Avinstaller – monter –vri, og du er klar!

Signalkoblinger gir den raskeste monteringsløsningen til sensorer og aktuatorer direkte i felten, for din bruk. Enkel og rask montering til enheten med høyfunksjonelt Plug & Play-system.

Power-koblinger er den mest pålitelige montering av strøm til de distribuerte komponentene – unngå monteringsfeil og dårlige forbindelser. Finn den perfekte varianten for å sikre perfekt tilkobling av applikasjonen. Så kontakter med stor kraft – opptil 16 A på en M12-kontakt.

Datatilkoblinger, som er robuste og garanterer sikker installasjon av fieldbus i applikasjonen – unngå dårlige RJ45-samlinger i industrielle miljøer. En enkel måte å installere datakabler, hvor du kan få alt fra M12- til RJ45-kontakter.

Se videoen fra Murrelektronik.

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter