Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Murrelektronik

Hurtig installasjon

Murrelektronik tilbyr, i tillegg til installasjonskonsepter, produkter for optimal montering og tilpassing av enheter, slik at kabler og kontakter raskt og enkelt kan monteres til
enhver bruk.

Enklere installering eksisterer ikke!

Kombinerer kabler og koblinger med eksepsjonelt nyttige produkter og verktøy fra Murrelektronik for å optimalisere systeminstallasjoner! Enkle Plug-and-Play-systemer, med momentnøkler som garanterer den perfekte tilkoblingen av kabelen til I/O-systemene.

Distribusjonsbokser i arbeidsplassen reduserer monteringstid og kabelføring, og i samspill med adaptere i utallige poler, og T-stykker til fordeling av signal/strøm, kan du få stort sett nøyaktig den kabelen du ønsker til ditt bruk med Murrelektronik installasjonssystemer.

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde

Momentnøkler

/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/fast-installations/momentnogle_700x500.jpg

Murrelektroniks unike momentnøkkel sikrer at kontaktene spennes i nøyaktig riktig moment. Vri skrunøkkelen til du hører et klikk, og du er
garanteret en langsiktig, ensartet forbindelseskvalitet med IP67-beskyttelse.
Momentnøkkelen finnes i 6 størrelser og kan brukes til alle Murrelektronik-kontakter.
De har forhåndsinnstilt spenningsmoment og er fabrikkalibrert til riktig forseglet forbindelse, samt over- og underspenninger unngås.

Passive distribusjonssystemer

Murrelektronik

M8-distribusjonssystemer

Det plassbesparende M8-distribusjonssystem gjør det mulig med økonomiske installasjonsløsninger. Komponenten er 30 mm bred og kan installeres på mange måter, til og med sidelengs.
Kjøp her
Murrelektronik

M12-distribusjonssystemer

En økonomisk og pålitelig distribusjonsboks, som er utformet til kontant tilkoblede løsninger – fra styreskap til arbeidsplassen. Den fullmonterte boksen er IP67-klassifisert og er egnet til installasjon i mange ulike miljøer.
Kjøp her
Murrelektronik

M12-metal distribusjonssystemer

M12-metal er distribusjonsmoduler med et metallhus som tåler mekanisk og termisk belastning, som gjør dem velegnet til bruksområder i utfordrende miljøer.
Kjøp her
Murrelektronik

MVP12-steel distribusjonssystemer

Enkel å rengjøre! MVP12 Steel distribusjonsboks i høykvalitets rustfritt stål er ideell for implementering av desentrale løsninger i næringsmiddelindustrien. Et enkelt kabeltrekk – det reduserer installasjonskompleksiteten.
Kjøp her
/globalassets/dk/din-branche/murrelektronik/connection/field-wirebal_700x500.jpg

Koblinger

Bruk løse koblinger fra Murrelektronik, hvis installasjonen har udefinert kabellengde må du montere kabelen, avkorte den til ønsket lengde og montere den løse kontakten lynraskt. Effektiv og enkel kabelinstallasjon som gir konkurransedyktige løsninger med minimale feil. Den raske IDC-løsningen: Avinstaller – monter –vri, og du er klar!

Signalkoblinger gir den raskeste monteringsløsningen til sensorer og aktuatorer direkte i felten, for din bruk. Enkel og rask montering til enheten med høyfunksjonelt Plug & Play-system.

Power-koblinger er den mest pålitelige montering av strøm til de distribuerte komponentene – unngå monteringsfeil og dårlige forbindelser. Finn den perfekte varianten for å sikre perfekt tilkobling av applikasjonen. Så kontakter med stor kraft – opptil 16 A på en M12-kontakt.

Datatilkoblinger, som er robuste og garanterer sikker installasjon av fieldbus i applikasjonen – unngå dårlige RJ45-samlinger i industrielle miljøer. En enkel måte å installere datakabler, hvor du kan få alt fra M12- til RJ45-kontakter.

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter