Murrelektronik

Switcher og Ethernet

Murrelektronik tilbyr switcher og et bredt sortiment av nettverkskabler for alle typer applikasjoner.

Kjøp Switcher og Ethernet her

Nettverksbaserte maskiner og systemer

Maskiner og systemer blir mer og mer nettverksbaserte. Ethernet-baserte automasjonsløsninger får stadig større betydning, da switcher gjør det mulig å implementere fleksible topologier. Murrelektronik har komponentene som trengs for å sikre et økonomisk og målrettet nettverk med Ethernet-moduler.
Ikke administrerbare switcher dekker grunnleggende funksjoner til en fornuftig pris, mens varianter som PROFINet administrerbare switcher tilbyr et maksimalt utvalg av funksjoner. Prefabrikkerte kabler sikrer rask og effektiv installasjon samtidig som man unngår ledningsfeil.
Murrelektronik har switcher til alle applikasjoner. Alt fra feltapplikasjoner med M12-tilkobling til desentraliserte installasjonskonsepter og standard styreskapapplikasjoner med RJ45-tilkobling.

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde

Nettverkskabler

Murrelektronik tilbyr et bredt sortiment av nettverkskabler for alle typer applikasjoner. Fra kabler for faste styreskapinstallasjoner til kabler for krevende industrimiljøer (IP67).

Nettverkskablene har en 360° skjerm som beskytter dataoverføringen mot EMC-interferens. Kontaktene fra Murrelektronik gir en holdbar og sikker tilkobling.

Se video her

Kjøp nettverkskabler her
Murrelektronik

Ikke administrerbare switcher

Ikke administrerbare switcher er ideelt egnede for nettverk der konfigurasjon og diagnostikk er av underordnet betydning. De er raske og enkle å installere og fås i mange varianter.

Kjøp her
Murrelektronik

PoE Ikke administrerbare switcher

PoE Ikke administrerbare switcher er en kombinasjon av switch og strømforsyning. PoE står for "Power over Ethernet". Ikke administrerbare switcher fra Murrelektronik muliggjør raskere idriftsettelse og forenkler topologier.

Kjøp her
Murrelektronik

Lite administrerbare switcher

I tillegg til en kort responstid har Lite administrerbare switcher atskillige nettverksverktøy og konfigurasjonsmuligheter via en integrert nettserver. Nettverk kan konfigureres raskt og omfattende diagnostikk sørger for at eventuelle feil fanges opp øyeblikkelig.

Kjøp her
Murrelektronik

PROFInet administrerbare switcher

PROFInet administrerbare switcher er high-performance administrerbare switcher som er utstyrt med PROFInet-funksjoner og sertifisert iht. omfattende nettverksverktøy. De forbinder en rekke fieldbus-moduler og muliggjør endringer i topologien. Dette forkorter installasjonstiden og gjør at man slipper lange kabeltrekninger – særlig i de desentrale IP67-variantene.

Kjøp her

Oversikt administrerbare switcher

Murr_managed_overview_800x800_ny2.jpg

Profinet administrerbare switcher
Enkel integrering via TIA-portalen ved bruk av en GSDML-fil
Full bryterintegrasjon som PROFINET-enhet
Implementering av ringstruktur via MRP-dannelse
Omfattende diagnostikk takket være integrert webserver og automatisk topologiregistrering

Administrerbare switcher
Enkelt oppsett via webserver
Nye enheter opprettes på webserveren via en konfigurasjonsfil
Prioritering av PROFINET-pakker

Oversikt ikke administrerbare switcher

Murr_unmanaged_overview_800x800_ny.jpg

Programmering er ikke nødvendig - ren Plug and play-løsning
Hurtigoppsett
Enkel utskifting av enheter
Billig løsning
Prioritering av PROFINET-pakker for IEEE 802.3x
Bredt utvalg av alternativer
Egnet for Ethernet / IP
Modeller for både IP20 og IP67-løsninger

Tree PoE-brytere
Både i 24 V og 48 V versjoner
PoE + opptil 25,4 watt

PROFinet

Se videoen om PROFInet administrerbare switcher

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter