Schneider Electric

Modicon

Den nye generasjonen av universelle strømforsyninger med bredt driftsområde integrerer et stort antall nye funksjoner og tilbyr enda flere brukertjenester med oppfinnsomhet ved hjelp av funksjonsmoduler. De modulære og optimale strømforsyningene som er designet for enkle maskiner og bruksområder, er først og fremst populære fordi de er ekstremt kompakte.

Se og kjøp alle strømforsyninger

Bli mer effektiv med oversikten vår

Å bestille materiell skal være enkelt. Med vår Schneider Electric strømforsyninger oversikt, - er det enklere enn noensinne.

Vi veileder deg mens du kikker på Schneider Electric-strømforsyninger våre, og legger til rette slik at det skal være mest mulig enkelt for deg å velge ønsket produkt og fullføre bestillingen din.

Velkommen til en enklere og bedre jobbhverdag!

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde
Schneider Electric

Modicon ABLM

De modulære og optimale strømforsyningene som er designet for enkle maskiner og bruksområder, er først og fremst populære fordi de er ekstremt kompakte.

SE ABLM-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Strømforsyninger ABLS

Optimaliserte strømforsyninger for 100–240 V enfasede nett. Utgangsspenning: 5, 12, 24, 48 V og 7 W–145 W. Svært kompakt størrelse. Festes med skrue eller på omega-skinne.

SE ABLS-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Strømforsyninger ABL8RP/WP

Universelle strømforsyninger, for enkelt/trefaset nett 100–500 V. Utgangsspenning: 24 V og 5 til 15 V med omformermoduler 48 V / 72 W–960 W. Seks produktreferanser fra 3 A til 40 A. Festes på omega-skinne. Avansert diagnostikk med LED og relékontakt og integrert antiharmonisk filter.

SE ABL8RP/WP-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Strømforsyninger ABT7/ABL6

Sikkerhets- og kretsseparasjonstransformatorer fra 25 til 2500 VA.

SE ABT7/ABL6-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Modulær strømforsyning

Kjøp her
Schneider Electric

Strømforsyning

Kjøp her

Strømforsyning

Kjøp her

Modulær strømforsyning

Kjøp her

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter