Schneider Electric

Harmony

Harmony-serien er verdensledende innen trykknapper, brytere og kontrollamper og har satt en standard for driftseffektivitet og funksjonalitet. Den sikrer en robust, sikker, ergonomisk og enkel kontroll av maskiner og produksjonslinjer.

SE VÅRT SORTIMENT

Bli mer effektiv med oversikten vår

Å bestille materiell skal være enkelt. Med vår Schneider Electric trykknapper oversikt, - er det enklere enn noensinne.

Vi veileder deg mens du kikker på Schneider Electric-trykknapper våre, og legger til rette slik at det skal være mest mulig enkelt for deg å velge ønsket produkt og fullføre bestillingen din.

Velkommen til en enklere og bedre jobbhverdag!

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde
Schneider Electric

Harmony XB4

Det modulære XB4-sortimentet med Ø 22 mm kontroll- og signalenhetene i metall kombinerer enkel installasjon, effektivitet, moderne design, fleksibilitet og robusthet for å møte kravene fra de fleste industrielle installasjoner.

SE XB4-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XB5

Det modulære XB5-sortimentet med Ø 22 mm kontroll- og signalenheter i plast kombinerer enkel installasjon, effektivitet, moderne design, fleksibilitet og robusthet for å møte kravene fra de fleste industrielle installasjoner.

SE XB5-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XAL-D/XAL-K

Harmony XALD- og XALK-kontrollstasjonene er ideelle for industri-, bygnings- og infrastrukturinstallasjoner. De er kompatible med Harmony XB5-serien med kontroll- og signalenheter, og har et bredt utvalg av runde og firkantede hoder. Er i samsvar med IEC-, UL-, CSA-standarder, samt CE-merking, IP 66 og NEMA 4 støv- og fuktsikring.

SE XAL-D/XAL-K-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XAP

XAP M – Støpt metallkapsling, med eller uten åpninger, sinklegering, blåmalt kabinett, 1 til 12 åpninger. XAP J – Støpt metall, med eller uten åpninger, sinklegering, gult lokk og blå sokkel, 1 XAP E-åpning – innfelt monteringsplate med åpning, frontplate i eloksert aluminium, 1 til 5 åpninger, IP 65, kompatibel med UL, CSA, avhengig av versjon.

SE XAP-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XB5R

Harmony XB5R-serien med batteriløse og trådløse trykknappbrytere muliggjør forenkling av ledningsoppsett, installasjonsfleksibilitet og operatørmobilitet i industrielle produksjonsinstallasjoner.

SE XB5R-SERIEN OG KJØP
SCHNEIDER ELECTRIC

Harmony XB6

XB6-serien med plasttrykknapper, brytere og signallys for Ø 16 mm tilbyr et modulært og enhetlig design som gir fleksibilitet og enkelt oppsett i industrielle og kommersielle installasjoner. I samsvar med IEC-, UL-, CSA- og CCC-standarder, samt CE-merking og opp til IP65-beskyttelse.

SE XB6-SERIEN OG KJØP

Fordeler


Moderne og rimelig design

Legger til stil til elektriske paneler og maskiner.

Driftseffektivitet
Innovative funksjoner som gjør driften enklere og mer effektiv.Installasjonsbesparelser

Designet for effektivitet som holder kostnadene nede.

Robusthet
Ytelse som står i mot selv de tøffeste driftsmiljøene.Et enkelt utvalg

Bare 100 produktreferanser dekker 80 % av alle behov.

En enkelt leverandør
Det mest omfattende produktspekteret på markedet.

Schneider Electric

Harmony 9001K

Harmony 9001K-serien tilbyr robuste og pålitelige løsninger for et bredt spekter av tungindustriinstallasjoner. I samsvar med IEC-, UL-, CSA-, EN- og NOM-standarder, CE-merking, IP66, NEMA 4-klassifisert.

SE 9001K-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XVL

Indikatorer med svart ramme, utstikkende LED, Ø 8 mm, IP 40 og indikatorer med integrert linsedeksel, dekket LED, Ø 8 og 12 mm, IP 40, i samsvar med IEC, UL og CSA standarder.

SE XVL-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XD2/XD4/XD5/XDA

Styrespakkontroller Ø 22 mm.

SE XD2/XD4/XD5/XDA-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XK

Styrespak kontroller og kontrollstasjoner/-bord.

SE XK-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony K

Roterende kambryter fra 10 til 150 A. Modulære brytere med plast- og metallhoder for å imøtekomme de fleste industrielle installasjoner. K1- og K2-serien, 12/20 A-gradering. UL-oppført, CSA- og CE-sertifisert.

SE K-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

Harmony XAC

Hengetablå for hjelpekretser, utstyrt med 2 til 12 Ø 22 mm knapper, samsvar med IEC-standarder, UL/CSA-sertifisering, IP 65.

SE XAC-SERIEN OG KJØP

Harmony eXLhoist

Den industrielle fjernkontrollen Harmony eXLhoister en del av et komplett utvalg av enheter designet for intuitiv og sikker bruk i heise- og materialhåndteringsmiljøer.

SE EXLHOIST OG KJØP
Schneider Electric

Trykknapp Sort 1NO

KJØP HER
Schneider Electric

Vender 2 Fast POS. 1NO

KJØP HER
Schneider Electric

Nødstoppknapp trykk/vri Ø40 2NC

KJØP HER
Schneider Electric

Vender 3 Faste POS. 2NO

KJØP HER

Hvordan optimalisere operatørgrensesnittet med Harmony

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter