Telemecanique

OsiSense

Telemecanique Sensors er en global markedsleder innen industrielle sensorer, og tilbyr et bredt spekter av deteksjonsteknologier, inkludert endebrytere, givere og fotoelektriske sikkerhets- og trykkbrytere. Målet vårt er å gjøre det enklere for kundene våre, slik at de kan konsentrere seg om kjernevirksomhet og maskinytelsen.

SE VÅRT SORTIMENT

Bli mer effektiv med oversikten vår

Å bestille materiell skal være enkelt. Med vår Schneider Electric trykknapper oversikt, - er det enklere enn noensinne.

Vi veileder deg mens du kikker på Schneider Electric-trykknapper våre, og legger til rette slik at det skal være mest mulig enkelt for deg å velge ønsket produkt og fullføre bestillingen din.

Velkommen til en enklere og bedre jobbhverdag!

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde
Telemecanique

OsiSense XC Endebrytere

En omfattende serie med industrielle, kraftige, kompakte, miniatyr- og applikasjonsspesifikke endebrytere. Med et bredt utvalg av tilleggsutstyr og tilbehør gir endebryterne tilnærmet ubegrenset fleksibilitet og et uovertruffen nivå av pålitelighet som oppfyller både nasjonale og internasjonale krav.

SE XC- SERIEN OG KJØP
Telemecanique

OsiSense XS Induktive

Induktive givere er utelukkende for påvisning av metallgjenstander opp til 60 mm. De består i utgangspunktet av en oscillator hvor viklingene utgjør avlesingsflaten. Det genereres et vekslende magnetfelt foran disse viklingene.

SE XS- SERIEN OG KJØP
TELEMECANIQUE

OsiSense XX Ultralyd

XX-ultralydssensorer utfører kontaktløs og pålitelig deteksjon med høy ytelse uavhengig av målets form, tekstur, farge eller gjennomsiktighet. Kan tåle selv de tøffeste industrimiljøene, opererer i diffus-, refleks- og gjennomstrålingsmodus. Denne serien med sensorer omfatter til og med langdistansedeteksjonsmodeller.

SE XX- SERIEN OG KJØP
Telemecanique

OsiSense XT Kapasitive givere

Kapasitive givere er for berøringsfri avlesning av materialer opp til 20 mm, uavhengig av materialet eller ledningsevnen (metaller, mineraler, tre, plast, glass, papp, lær, keramikk, væsker osv.). De oppdager objektene på grunn av at objektenes evne til å bli elektrisk ladet. Siden selv ikke-ledende materialer kan holde ladninger, betyr dette at omtrent hvilket som helst objekt kan oppdages med denne typen sensorer.

SE XT- SERIEN OG KJØP
Telemecanique

OsiSense XM Trykkbrytere

«Vi tilbyr alt-i-ett-trykkløsninger der bryteren er inkludert som en del av overvåkingsgrensesnittet (vår XMLR), og vi har løsninger som tillater fjernovervåking av trykkbrytere via en kabeltilkoblet skjerm i applikasjoner hvor trykkbryteren er skjult fra visning eller er utilgjengelig (ZMLP-skjerm koblet til XMLP-bryteren). »

SE XM- SERIEN OG KJØP
Telemecanique

OsiSense XU Fotoceller

XU-serien er en komplett serie med fotoceller dedikert til materialhåndtering, emballasje, merking, montering, heiser og rulletrapper eller næringsmiddelindustrien. Denne serien tilbyr mange funksjoner som diffus modus, bakgrunnsundertrykkelse (BGS), polarisert refleks, laserrefleks og gjennomstråling eller gjennomstråling, tilgjengelig i de fire mest populære formatene over hele verden.

SE XU- SERIEN OG KJØP
Telemecanique

OsiSense XG RFID Sensorer

Dette minnet er i form av en elektronisk tagg, som inneholder en antenne og en integrert krets. Taggen inneholder informasjonen som er knyttet til objektet den er festet til. Når en kode kommer inn i feltet som genereres av leseren/smartantennen, oppdager den signalet og utveksler dataene (lesing eller skriving) mellom minnet og leseren/smartantennen.

SE XG RFID- SERIEN OG KJØP
TELEMECANIQUE

OsiSense XZ Kabler & Tilbehør

Pålitelige sensorer trenger en pålitelig vei å overføre signalene om deteksjonene! XZ-utvalget av maskinkabeltilbehør inkluderer et bredt spekter av ledningssett, kontakter og koblingsbokser. De er designet for brukervennlighet, enkel tilkoblingsprosess, samt rask og sikker referanseidentifikasjon.

SE XZ- SERIEN OG KJØP
Telemecanique

OsiSense XCC Enkodere

Når den er mekanisk koblet til en aksling i en maskin, roterer akselen til enkoderen en plate som består av en rekke med ugjennomsiktige og gjennomsiktige sektorer. Lys fra lysdioder (LED) passerer gjennom de gjennomsiktige sektorene på platen så snart de opptrer og blir oppdaget av lysfølsomme dioder.

SE XCC- SERIEN OG KJØP

Oppdag Schneider Electrics sensorer og sensorer med deres tre veiledende verdier: Kompetanse, enkelhet og nærhet

Schneider Electric

ENDEBRYTER, METALL 1NO+1NC

KJØP HER
Schneider Electric

INDUKTIV GIVER Ø30MM,24DC,PNP

KJØP HER
Schneider Electric

ULTRALYD Ø30 SN=1M 4-20MA

KJØP HER
Schneider Electric

XUX POL.REF.AC/DC,NO/NC

KJØP HER
TELEMECANIQUE

BETJ.DEL

KJØP HER
TELEMECANIQUE

HUNNPLUGG M12 MED 5M KABEL

KJØP HER
TELEMECANIQUE

FESTEBRAKETT MED INDEKS

KJØP HER
TELEMECANIQUE

REFLEKSBRIKKE 100 X 100 MM

KJØP HER

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter