Schneider Electric

TeSys

Oppdag TeSys, en serie med reverserende kontaktorer, overbelastningsreleer og motorkretsbrytere, designet for å generere og bryte strøm for en rekke applikasjoner. TeSys tilbyr høy pålitelighet og lang mekanisk og elektrisk levetid, og produktene leveres med et komplett utvalg av tilbehør for motorstyring og lastkontroll.

Se og kjøp kontaktorer

Bli mer effektiv med oversikten vår

Å bestille materiell skal være enkelt. Med vår Schneider Electric kontaktorer oversikt, - er det enklere enn noensinne.

Vi veileder deg mens du kikker på Schneider Electric-kontaktorer våre, og legger til rette slik at det skal være mest mulig enkelt for deg å velge ønsket produkt og fullføre bestillingen din.

Velkommen til en enklere og bedre jobbhverdag!

Er du ikke kunde hos oss?

Bli kunde i dag! For Solar er det du som kunde som er i fokus, og vi er alltid på din side. Vi tilbyr moderne og fleksible løsninger som hjelper deg med å optimalisere hverdagen din. Hos oss finner du alt du trenger på ett sted, og vi hjelper deg med tilpassede tjenester og produkter. Du kan alltid stole på oss.

Bli kunde
Schneider Electric

TeSys D

TeSys D-kontaktorer og reverserende kontaktorer er tilgjengelige fra 9 A til 150 A (induktiv motor), og fra 20 A til 200 A (resistiv belastning) i 3-polet og 4-polet versjon.

SE TeSys D-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys D Green

TeSys D-serien er nå utvidet med nye kontaktorer, med AC/DC-spoler (hver spole kan få strøm med enten AC eller DC), lavere forbruk og mer. Forenkle vedlikeholdstjenestene dine med 90 % færre referanser. TeSys D Green-kontaktorene, sammen med TeSys LR9D elektroniske overbelastningsreleer, reduserer varmegenerering og energiforbruk med opptil 50 %.

SE TeSys D Green-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys LRD

Dette er et fleksibelt utvalg av termiske overbelastningsreleer fra 0,06 kW til 75 kW. De er designet for TeSys D-kontaktorserier, og kan derfor monteres direkte under kontaktorene for kompakthet, eller separat ved hjelp av tilbehør.

SE TeSys LRD-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys K

TeSys K er et kompakt kontaktor-sortiment (6 til 16A) (med et bredt utvalg av spolespenning (AC, DC, lavt forbruk og stille) og tilkoblingsmuligheter.

SE TeSys K-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys Island

TeSys-Island er designet for å koble, beskytte og administrere motorer og andre elektriske laster opptil 40 HK i et elektrisk kontrollpanel.

SE TeSys Island-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys LR2

En rekke termiske overbelastningsreleer fra 0,06 kW til 5,5 kW som kan brukes som en frittstående løsning eller monteres direkte på TeSys K-miniatyrkontaktorer.

SE TeSys LR2-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys GV2

TeSys GV2-motorbryter gir manuell isolasjon, manuell motorstyring og kortslutningsbeskyttelse og termisk beskyttelse i 45 mm standardbredde. GV2ME – Termomagnetisk og trykknapp. GV2P – Termomagnetisk og roterende håndtak. GV2L – Magnetisk beskyttelse og roterende håndtak. GV2LE – Magnetisk beskyttelse og veksling. GV2RT – Høyt magnetisk utløsernivå og veksling.

SE TeSys GV2-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys GV3

TeSys GV3-motorbryter gir isolasjon, motorstyring og termisk kortslutningsbeskyttelse i 55 mm standardenheter.

SE TeSys GV3-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys F

TeSys F er et utvalg av høyspentkontaktorer fra 115 A til 1000 A designet for AC-3-applikasjoner og fra 200 A til 2600 A for AC-1-applikasjoner.

SE TeSys F-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys LR9

Et komplett utvalg av elektroniske termiske overbelastningsreleer fra 0,1 til 360 A. Designet for TeSys D og F-kontaktorserier, kan de monteres direkte under kontaktorene for avansert motorbeskyttelse.

SE TeSys LR9-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys D, K, SK

TeSys D, K og SK kontrollreleer er serier som inkluderer releer, minikontrollreleer.

SE TeSys D, K, SK-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys GV4

En kompakt, robust og nyskapende motorbryterlinje. Dekker fra 0,25 til 55 kW ved 415 V AC (fra 0,8 til 115 A) alt i en ramme. GV4-L - Brukes med et overbelastningsrelé eller en stasjon GV4-P – Elektronisk kjerne for høy nøyaktighet, vide innstillinger, dobbel motorklasse 10/20 GV4-PEM – Magnetisk kortslutnings- og overbelastningsbeskyttelse med avanserte innstillinger og forhåndsalarm.

SE TeSys GV4-SERIEN OG KJØP
FORDELER MED TESYS

Innovasjon

Gjør anlegget mer effektivt og produktivt samtidig som du reduserer kapitalinvesteringene (CAPEX). Med TeSys-løsningene er du rustet til å takle denne utfordringen.

FORDELER MED TESYS

Pålitelighet

Dagens digitale systemer krever nøyaktig og sikker informasjon. TeSys-teknologien er en av markedets mest pålitelige reservekontakter.

FORDELER MED TESYS

Enkelhet

Gjør livet enklere ved å redusere vedlikeholdskostnadene samtidig som du får økt sikkerhet og pålitelighet. Med TeSys-løsninger er det en smal sak.

FORDELER MED TESYS

Sikkerhet

Løse elektriske tilkoblinger er hovedårsaken til elektriske branner. Reduser risikoen med TeSys EverLink-teknologi.

Schneider Electric

TeSys LT3

Termistorbeskyttelsesreléer er designet for bruk med PTC-termistorsonder. Løsningen gir kontinuerlig temperaturovervåking for å beskytte maskiner (motorer, generatorer m.m.) mot å skade fra varme.

SE TeSys LT3-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys T

Smart motorstyringssystem. Når den er forbundet med en kortslutningsbeskyttelsesenhet og en kontaktor, gir enheten full motorovervåking, kontroll og beskyttelse av elektriske motorer.

SE TeSys T-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys U

Dette er den mest kompakte motorstarteren. Den dekker hovedmotorapplikasjoner (direkte online, revers, driftsbeskyttelse) fra 0 til 15 kW (0 til 32 A) som sikrer en bruddkapasitet på 50 kA med total koordinering (i henhold til IEC 60947-6-2). Kombinerer termisk og magnetisk beskyttelse, bryter og kontaktor i et enkelt produkt.

SE TeSys U-SERIEN OG KJØP
Schneider Electric

TeSys LE

TeSys LE er en serie lukkede D.O.L-motorstartere og mykstartstartere på opptil 37 kW, som er enkle både å bruke og installere. Disse kompakte, ergonomisk designede starterne kan monteres på veggen eller installeres for lokal kontroll.

SE TeSys LE-SERIEN OG KJØP

Se videoen og lær mer om Tesys kontaktorer

TeSys Island er en innovativ løsning som gjør maskiner smartere og mer pålitelige og samtidig reduserer maskintiden.

Schneider Electric

Kontaktor

KJØP HER
Schneider Electric

Termisk Relé

KJØP HER
Schneider Electric

Direkte starter

KJØP HER
Schneider Electric

Kontaktor

KJØP HER
Schneider Electric

Hjelperelé

KJØP HER
Schneider Electric

SIL-interf-module

KJØP HER

Operatørterminal

KJØP HER
Schneider Electric

Buskoppling

KJØP HER

Kundesenter

Ring 04450 – Ett kontaktpunkt for alle henvendelser.

Vi er her for deg, og hjelper deg gjerne med bestilling, teknisk rådgivning, returer og reklamasjoner.  Du kan også kontakte oss på kundesenter@solarnorge.no

Åpningstider mandag til fredag: 07.00-16.00

Kontakt Kundesenter