Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

MCS ELEKTROTAVLER

Tavlebygger vokser videre med Solar på laget

Raske løsninger og spisskompetanse.

MCS Elektrotavler driver godt og skal vokse videre. Det gjør tavleprodusenten med Solar Norge på laget.

– Vi er Norges råeste tavlebyggere, smiler en ubeskjeden Kim Olav Vikersveen, salg- og markedssjef i MCS Elektrotavler.

Bedriften har sitt hovedsete på Hadeland og har utvidet med en avdeling på Biri, like sør for Lillehammer.

MCS Elektrotavler AS har drevet profesjonell tavleproduksjon siden 1998. Bedriften med 30 ansatte produserer fordelingstavler, elektrotavler, sikringstavler og automasjonstavler til en rekke formål.

Tavlene benyttes i alt fra landbruk, industri og næringsbygg til båter. Hovedtyngden av elektrotavlene leveres i Norge, men tavlebyggeren leverer også til marine og offshore-prosjekter i utlandet.

– Vi gjør alt fra å bygge tavler til å installere tavler. Vi kan gjøre hele jobben eller deler av den. Kunden bestemmer. Vi utfører også serviceoppdrag, forteller Vikersveen.

Se hva Solar tilbyr av produkter til tavlebyggere

Spesialbygger tavler
– Vi har noen oppdrag der det er serieproduksjon av tavler, men som regel er det spesialbygging. Hovedregelen er at det ikke er ei tavle som er lik. Det betyr at vi må ha kompetente ansatte og det er en av grunnen til at vi har etablert oss på Biri. Det er mange flinke tavlebyggere i området, sier Kim Olav Vikersveen.

MCS Elektrotavler har flere lærlinger og jobber målbevisst med å utdanne flere tavlebyggere. Bedriften vant for øvrig Fagutdanningsprisen til Elfob i 2014, da fire lærlinger besto fagprøven med karakteren meget godt. Samtidig kurses ansatte for å tilegne seg ny kunnskap og holde seg oppdatert på nye forskrifter og normer.

– Siden vi har vært lenge i markedet for tavlebyggere, har vi også mange gode relasjoner. Kundene våre vet hva vi står for. Det er dessverre noen useriøse aktører i bransjen, sier Vikersveen.

MCS legger stor vekt på kvalitetskontroll i produksjonen av elektrotavler. Bedriften er ISO-sertifisert slik at arbeidsoppgavene gjøres etter bestemte retningslinjer, dokumenteres og kvalitetssikres for å unngå skjebnesvangre feil.

Rask levering viktig
For å være konkurransedyktig i markedet, er det behov for hurtige leveranser – enten i form av komponenter eller tilbud.

Når hovedbryteren på et stort kjøpesenter går i stykker, er det viktig å utbedre feilen hurtig. Når prisforespørselen må besvares raskt, må tilbudet med de riktige komponentene og den beste prisen være tilgjengelig med en gang.


Se også: Vi løser tekniske problemer 
 
Bedriften har inngått en avtale med Solar Norge om levering av komponenter til produksjon av elektrotavler.

– Hvorfor falt valget på Solar?

– Det er flere grunner til det. Vår kontaktperson i Solar er dyktig og løsningsorientert, sier Vikersveen. 

– At Solar har en egen industriavdeling med kompetente medarbeidere hvor vi kan rådføre oss dersom det er behov for å vite mer om ulike produkter, er et stort pluss. Ofte trenger vi å få en rask oversikt over pris, tilgjengelighet og kvalitet på produktene vi har behov for, forteller salg- og markedssjefen.

– Det samme gjelder logistikken, vi må ha varene vi trenger levert raskt og det får vi fra Solar. Vi ønsker å holde et så lite lager som mulig, forteller Vikersveen der han viser rundt på Biri-avdelingen.

Se også: Solar sine logistikkløsninger

Vil vokse videre
MCS Elektrotavler seiler i medvind og ønsker å vokse ytterligere.

– Det er et stort marked for tavlebyggere. Omsetningen vår har passert 40 millioner kroner og vi sikter mot 50 millioner. For å klare det trenger vi flere ansatte, men det er veldig viktig at vi får riktige folk med på laget, sier Vikersveen.

Se også: Tavleforeningens 6-punkts tavledokumentasjon