Tjenester

Tid er ofte en utfordring for bedrifter. Våre tjenester bidrar til både effektivitet og kostnadsbesparelser, i tillegg til positiv gevinst for miljøet.

Se våre logistikkløsninger for varehåndtering, levering og lagerstyring!

Våre tjenester gjør din hverdag enklere

Vi tilbyr en rekke tilpassede løsninger for optimalisering av distribusjon, lagerstyring og effektiv vareflyt. Vi har fokus på høy kvalitet hva gjelder kundens behov og ønsker!

Vår oppgave er å sørge for at du får dine varer slik du ønsker, der du er og når du trenger de!

Se alle våre tjenester nedenfor.

Har du noen spørsmål?

Fyll inn din kontaktinformasjon i skjemaet under og vi tar kontakt med deg.

Du er også velkommen til å ringe oss på 04450.

Gå til kontaktskjema

Transportløsninger

Vi tilbyr en rekke leveringsalternativer. Enten du har behov for nattlevering eller spesialtransport til ditt prosjekt, så hjelper vi deg. Vi tilbyr blant annet ekspresslevering, daglevering, nattlevering, kranlevering og annen spesialtransport.

Se tjenester

Varehåndtering

Vi håndterer alle typer spesialpakking, merking og prefabrikkering som du har behov for. Vi tilbyr tjenester som sampakking, kitting og cross docking - og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og ditt prosjekt.

Se tjenester

Lagerløsninger

Våre smarte lagerløsninger kan omfatte alle tjenester knyttet til det å styre og håndtere lageret ditt - hvis du ønsker. Vi kan gjøre dette på forskjellige lokasjoner via forskjellige prosedyrer som beskrevet i vår service VMI lagerstyring.

Se tjenester

Logistikkløsninger

Våre logistikkløsninger bidrar til effektiv distribusjon, vareflyt og lagerstyring for din bedrift. Vi leverer varene slik du ønsker, der du er! Du får lavere kostnader, mer effektiv lagerstyring og god sporbarhet.

Se tjenester

Utleie

Vi tilbyr leie av både vanlig container og spesialcontainer for akkurat dine behov. Vi kjører ut containere til byggeplasser der du ikke har lagermuligheter, for en sikker oppbevaring av varene.

Se tjenester

Support

Få tilgang til et dyktig supportteam, slik at du kan bruke tiden på annet. Vi sørger også for effektiv prosjektstyring av dine prosjekter eller bruk vår spesialkompetanse innen lysberegning og få riktig lyssetting.

Se tjenester

Digital integrasjon

Integrer dine innkjøpssystemer med Solar for å få mer strømlinjeformede prosesser. Med EDI får du en effektiv datautveksling som øker sikkerheten og minimerer faren for manuelle feil.

Se tjenester

Kompetanse

Solarskolen holder deg oppdatert med kursene du trenger! Vi tilbyr kurs innen ledelse, forskrifter, regelverk og ikke minst en rekke fagkurs. Finn det kurset du trenger, og meld deg på kurs i dag!

Se tjenesten

Leasing av fiberutstyr

Ved å oppgradere utstyret opprettholder du konkurransekraften i et marked hvor den teknologiske utviklingen skaper nye inntektsmuligheter. Vi kan tilby leasing gjennom Siemens. Ta kontakt med oss.

Se tjenesten

Sammen kan vi løse dine utfordringer

Prosjekter kan være utfordrende. Tidsfrister skal overholdes, vareleveranser skal gå etter planen og du skal holde deg innenfor gitte budsjettrammer. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg i mål!

Lønnsomme prosjekter

Vi har spesialisert oss i å effektivisere vareflyten både til anleggsplassen og lokalt inne på området. Dette gjør at vi kan bidra til store kostnadsbesparelser for bedriften din i byggeprosjekter. Effektiviser vareflyten både til anleggsplassen og lokalt inne på området.

Få gode råd

Fokus på det grønne skiftet

Vi i Solar har sterkt fokus på det grønne skiftet og jobber blant annet kontinuerlig med å utvikle tjenester for grønnere byggeplasser, utbredt satsning på fornybar energi innen materiell og kontinuerlig optimalisering av vår egen logistikk og transportvirksomhet.

Få mer informasjon

Pneumatikk

Vi har høy kompetanse innen pneumatikk, automasjon og TCO. Vi har god erfaring innen trykkluft. Vår partner SMC, sikrer et bredt produktsortiment innen temaet. Kontakt oss for å vite mer og komme i gang!

Les mer