Logistikkløsninger

Vi hjelper deg å bli mer effektiv med logistikken. Vi har mange gode logistikkløsninger for varehåndtering, levering og lagerstyring!

Logistikkløsninger for effektiv levering hos din bedrift

Vi tilbyr tilpassede logistikkløsninger for optimalisering av distribusjon og vareflyt. Vi leverer varene slik du ønsker, der du er! Du får lavere kostnader, mer effektiv lagerstyring og god sporbarhet. Med Fastbox kan du får levert varene innen 1 time, fra kun kr 79!

les mer om smart moving
Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell på jobben? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder rundt i landet, fra kun kr 79.

Les mer
Transportløsninger

Vi tilbyr flere typer leveringstjenester. Har du behov for spesialtransport, nattlevering eller kranlevering? Vi hjelper deg å få levert det du trenger, når du trenger det.

Les mer
Lagerservice

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Les mer
Vakttelefon

Med vår vakttelefon har du muligheten til å bestille elmateriell i kritiske situasjoner utenfor våre ordinære åpningstider. Dette sikrer deg varetilgjengelighet som kan redusere nedetid og produksjonsstopp.

Les mer

Smarte logistikkløsninger innen varehåndtering til ditt prosjekt

Vi håndterer alle typer spesialpakking, merking og prefabrikkering som du har behov for. Vi samler og leverer varene på en måte som er mest fornuftig for deg og ditt prosjekt. Se våre logistikkløsinger under.

Med Solar Prosjektlogistikk hjelper vi deg med å løse logistikkutfordringer på byggeplassen.

Les mer om Smart handling
Prosjektlogistikk

Gjennom et godt samarbeid i en tidlig fase av prosjekteringen, kan vi sammen løse logistikkutfordringene som mange møter på anleggsplasser. Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Les mer her
Spesialmerking

Solar Spesialmerking gir deg mulighet til å få merket hver enkelt varelinje og ordre etter dine ønsker og spesifikasjoner. Både varer fra vårt sentrallager og skaffevarer kan spesialmerkes.

Les mer her
Kitting

Med Solar Kit får du levering til ønsket tid og sted, reduserer håndteringen av varer og lagringsbehovet på byggeplassen. Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan.

Les mer her

Logistikkløsninger for effektiv lagerstyring

Ønsker du å optimalisere vareflyten din? Våre smarte logistikkløsninger for lagerstyring kan omfatte alle tjenester knyttet til det å styre og håndtere lageret ditt - hvis du ønsker. Vi kan gjøre dette på forskjellige lokasjoner via forskjellige prosedyrer som beskrevet i vår service Lagerstyring- VMI.

Les mer om Smart Inventory
VMI Lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Les mer her
2boks-lagerløsning

Sliter du med å finne en effektiv lagerløsning med riktig lagerbeholdning til ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår 2boks lagerløsning. Løsningen krever hverken wifi eller software.

Gå til 2boks