Lagerløsninger

Effektiv lagerstyring

Våre smarte lagerløsninger kan omfatte alle tjenester knyttet til det å styre og håndtere lageret ditt - hvis du ønsker. 

Optimal vareflyt

Våre smarte lagerløsninger kan omfatte alle tjenester knyttet til det å styre og håndtere lageret ditt - hvis du ønsker. Vi kan gjøre dette på forskjellige lokasjoner via forskjellige prosedyrer som beskrevet i vår service Lagerstyring- VMI.

Vi ser på hele forsyningskjeden.

Vi samarbeider med deg for å oppnå en god leveringssikkerhet og bidrar til å redusere kostnadene gjennom automatisering av innkjøpene dine.
Vi kan også hjelpe deg med å forenkle leverandørporteføljen – alt sammen for å gjøre arbeidsdagen din mer effektiv.

Ta kontakt med Solar nær deg

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe deg med å forbedre din bedrift.

kontakt oss

Se våre tjenester

VMI Lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Les mer
2boks-lagerløsning

Sliter du med å finne en effektiv lagerløsning med riktig lagerbeholdning til ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår 2boks lagerløsning. Løsningen krever hverken wifi eller software.

Les mer
Vareautomat

Vareautomat sørger for transparent forbruk og innsikt. Den vil minimere tiden som blir brukt på varebestilling, varemottak, fakturering og internlogistikk.

Les mer
Mellomlagring

Plass er ofte en utfordring på store byggeplasser. Solar tilbyr lagerleie av plass på vårt sentrallager på Gardermoen. Enten du har behov for å mellomlagre dine varer for en kort eller lang periode, så hjelper vi deg med å finne en løsning.

Les mer