Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Support - la oss hjelpe deg

Kom i mål med våre supporttjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester som kan bidra til at du når dine mål! Enten du har behov for hjelp med prosjektstyring eller hjelp til valg av lyssetting, så kan våre spesialister hjelpe deg.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på e-post eller ring oss på 04450! Vi ser frem til å snakkes.

Send e-post

Se våre tjenester

Lysprosjektering

Bruk vår spesialkompetanse innen belysning og få tilgang til et unikt utvalg av produkter som vil heve kvaliteten på prosjektet ditt. Trenger du en rådgiver, problemløser eller prosjektleder, hjelper vi deg.

Les mer

Lean-konsulent

Vi kan tilby en systematisk kartlegging, synliggjøring og optimering av din bedrift. Våre erfarne Lean-rådgivere hjelper deg med å utvikle bedriftskulturen med fokus på kontinuerlige forbedringer og verdiskapende aktiviteter.

Ta kontakt

Prosjektstøtte

Vi kan tilby prosjektstøtte fra erfarne og kompetente medarbeidere som kan bistå din prosjektorganisasjon med planlegging, gjennomføring og rapportering.

Les mer

Teknisk support

Med tilgang til et dyktig supportteam kan du bruke mer tid på det som er viktig, nemlig å videreutvikle bedriften din ved å ta godt vare på kundene dine.

Les mer