Grønt skifte

Finn smarte og energisparende løsninger for ditt bidrag til en grønnere framtid

Vi har samlet et bredt spekter av smarte løsninger for dig som ønsker å gå grønt, øke komforten og tryggheten.

Kombinasjonen av våre produkter og tjenester som øker effektiviteten, og kunnskapen du får fra Solarskolen, vil gjøre deg til en vinner i omstillingen til det grønne skifte.

STUE OG SOVEROM

Komfort, sikkerhet og smarte løsninger

Komfort, sikkerhet og smarte løsninger man er på utkikk etter når man skal finne produkter til stue og soverom.
Les mer
BAD OG KJØKKEN

Populære energibesparende produkter til kjøkken og bad

Spar penger – fordeler for både kunden og miljøet. Vi har de beste løsningene innen belysning, varmekabel, baderomsvifter, dimming og termostater.
Les mer
UTENDØRS

Lys som gjør mer enn å bare lyse opp utendørs

Utenfor boligen vår vil vi gjerne ha både dekorativ og funksjonell belysning. Solar Light har et stort utvalg av utendørs belysning i sortimentet.
Les mer
GANG

Smarte produkter for smarte hjem

Reduser forbruket med våre løsninger for gangen. Du finner et stort utvalg produkter for smarte hjem i webshop!
Les mer
TAK

Ser du etter en fornybar energikilde?

Med kraftig økende strømpriser og fokus på miljø, kan solcellepaneler på taket være den riktige og langsiktige løsningen.
Les mer
KJELLER OG TEKNISK ROM

Boligskap

I det tekniske rommet har vi fokusert på våre high-runner produkter innen boligskap og skapmateriell.
Les mer

Tjenester som kommer deg og miljøet til gode

Varehåndtering

Kit

Med Solar Kit får du komplett levering til ønsket tid og sted, det reduserer håndteringen av varer, og lagringsbehovet på byggeplassen. Solar pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i henhold til din fremdriftsplan.
Les mer
Kjapp levering

Fastbox

Bestill alle produktene du trenger levert med en Fastbox og få bestillingen din levert innen 1 time i sone 1. Du trenger ikke å forlate arbeidsplassen din og det sparer deg for både tid og stress. I tillegg reduseres CO₂-utslippet.
Les mer
2 boks

Smart Supply | 2 boks

Sliter du med å finne en effektiv lagerløsning med riktig lager for ditt prosjekt? Vi kan løse dette for deg med vår Smart Supply | 2 boks-løsning. Løsningen krever verken Wi-Fi eller programvare.
Les mer

Tar kurs hos Solarskolen

F-gass kurs

F-gass kurs F-gass forordningen stiller krav til alle som gjør kuldeteknisk arbeid på blant annet luft-til-luft-varmepumper. Du må ha et gyldig F-gass sertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg.
Bestill ditt kurs her

Prosjektledelse

Lær hvordan du tar kontrollen, blir mer effektive og sørger for god kommunikasjon og godt samarbeid i prosjektet.
Bestill ditt kurs her

Liftkurs

Lær om sikker bruk av personløfter, øk din kunnskap og bevisstgjøring av sikkerhetstiltak, og unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Bestill ditt kurs her

Stue og soverom

Ved renovering av det elektriske anlegget i et hus er det komfort, sikkerhet og smarte løsninger man er på utkikk etter når man skal finne produkter til stue og soverom.

Med Panasonic varmepumpe eller varmeovner fra Glen Dimplex får du riktig innetemperatur både sommer og vinter.

Med sommer og varme kommer også lyn og lynnedslag. Vi får stadig mer fintfølende teknikk som det er viktig å beskytte. Da er det viktig å ha både overspenningsvern i skapet og finvern i stikkontakten.

For å få den riktige lune stemningen i stue og soverom er det også behov for styring av både lys og varme.

Sjekk vårt store utvalg i webshop.

Gå til webshop

Bad og kjøkken

Oppussing av bad medfører en stor kostnad som gjør et dypt innhogg i lommeboken. Nettopp derfor er det spesielt viktig å gi sluttkunden valuta for pengene med de beste løsningene innen belysning, varmekabel, baderomsvifte, dimming og ikke minst termostat. Klikk på linken under og finn våre bestselgere til både bad og kjøkken i topp kvalitet!

Gå til webshop

Utendørs

Utenfor boligen vår vil vi gjerne ha både dekorativ og funksjonell belysning. Solar Light har et stort utvalg av utendørs belysning i sortimentet. I tillegg til det dekorative, så trenger vi også det funksjonelle som bevegelsesfølere.

Med riktig lysstyringssystem oppnås en innbydende og opplyst innkjørsel på kvelden og om morgenen, men uten at lysene står på hele natten.

Sjekk ut våre bestselgere i webshop.

Gå til webshop

Gang

Under våre løsninger for gangen finner du en stort utvalg for smarte hjem! De siste årene har det kommet stadig flere løsninger som kan gjøre hjemme funksjonelt og «smart» med enkle grep. Smarte løsninger er energieffektive og kan gi betydelige besparelser.

Klikk på linken under for å se utvalg av våre løsninger!

Gå til webshop

Tak

Med kraftig økende strømpriser og fokus på miljø, kan solcellepaneler på taket være løsningen, dersom man er på jakt etter en fornybar energikilde. Det er en langsiktig investering med 25 års garanti. Solcellepaneler anses som vedlikeholdsfrie og kan vare i opptil 50 år, noe som gjør dem til en bærekraftig investering. 10 kvadratmeter (m2) solcellepaneler kan spare miljøet for 500 kg CO² utslipp per år.

 

Gå til webshop

Kjeller og teknisk rom

I det tekniske rommet har vi fokusert på våre high-runner produkter innen boligskap og skapmateriell. Klikk på linken for å se et utvalg av løsningene til Schneider og Eaton!

Gå til webshop