Vil du bli én av Solars 3000 klart-vi-kan medarbeidere?

 

 

                          

Les mer om å jobbe hos Solar

Ansettelsesprosessen

Når du sender søknaden din gjennom vår online rekrutteringstjeneste, mottar du en bekreftelse på søknaden din. HR og rekrutterende leder inviterer de mest relevante kandidatene til et førstegangsintervju.

LES MER HER

Vil du jobbe i Solar?

Her finner du alle ledige stillinger i Solar. Vi er på utkikk etter dyktige og ambisiøse medarbeidere som kan bidra i Solars klart-vi-kan-land.

GÅ TIL ledige stillinger her

Jobb i Solar

Som ansatt i Solar finnes det mange karrieremuligheter innen forretningsutvikling, HR, produkter og prosesser. Se video for å finne ut mer om våre verdier og hva Solar står for.

I Solar sier vi klart-vi-kan. Respekt og profesjonalitet er de viktigste ingrediensene i vår måte å jobbe på og vi tror på kraften i å si JA!

Utforsk fremtiden din

Ønsker du en karriere innen forretningsutvikling, personalledelse, produkt eller prosesser, har vi kompetanseutviklingen som passer for deg. Ta en titt på denne videoen for å finne ut mer om internasjonale karrieremuligheter i Solar.

Våre verdier

/globalassets/eu/career/courage-value-solar.jpg Mot

Vi våger å være innovative og tar gjerne det første steget. Vi gir oss ikke tross litt motstand og søker konstruktiv og åpen dialog i vårt daglige arbeid. Vi utfordrer hverandre og søker stadig nye muligheter. Vi ønsker endringer velkommen og oppfordrer hverandre til å ta ansvar for handlingene våre.

/globalassets/eu/career/glow-value-solar.jpg Glød

Vi skaper en Solarkultur basert på engasjement og pågangsmot. Vi forstår at positivitet, empati og respekt gjør oss til bedre kolleger. Vi skaper en attraktiv arbeidsplass med rom for personlig og profesjonell utvikling. Vi verdsetter tillit og individualitet.

/globalassets/eu/career/smartfun-value-solar.jpg Smartfun

Vi deler kunnskap og erfaring fordi vi er stronger together. Samarbeid sikrer best utnyttelse av vår kompetanse, og vi gir det lille ekstra for å nå våre mål og stadig forbedre måten vi arbeider på. Vi har det gøy på jobb og feirer suksesser sammen.

Dine behov, vår kunnskap

Vår pay-off mot kundene er "Dine behov, vår kunnskap" og vi jobber daglig for å etterleve dette.

I forbindelse med vår pay-off har vi laget 2 reklamefilmer for å vise hvor langt vi er villige til å strekke oss for å møte kundens behov.

"Loggdag 736 – Avstand fra jorden, 320 kilometer. Dagene forløper uten særlig dramatikk. Men en planlagt tur utenfor skipet er utsatt på ubestemt tid, pga. En defekt kabel. Har levert rapport til kontrollsentralen uten at det utgjør noen videre forskjell.

Personlig tillegg: ensomheten her inne begynner sakte men sikkert å tære på meg.."

Se videoen for å se hvordan det går med astronauten.

Kontakt oss

Har du spørsmål om jobb hos Solar, ønsker å spørre oss om praksisplass eller du vil samarbeide med oss på et skoleprosjekt?

Elin Leister Duna
HR og internkommunikasjon
Solar Norge

Send oss en E-post