Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Social

Vi viser omsorg og respekt
‘Stronger Together’ er mer enn bare et markedsløfte. Det er en følelse. Det er vår kultur. Vi tar vare på Solar, og Solar tar vare på oss. Sammen kan vi ta vare på miljøet og samfunnet.

/globalassets/shared/about-solar/sustainability/solar-family_1500x940.jpg

Solar Family

Vi tar vare på våre egne og dette viser at Stronger together er mer enn bare en payoff. Det er en følelse av samhold og det er i vår kultur.
 
Grunnleggerne av Solar har opprettet et stipend kalt Solar Family. Etterfølgere av vår grunnlegger Jacob L. Jørgensen som stiftet styret i Fondet av 20 Desember står bak.
 
Stipendet tilbyr økonomisk støtte til ansatte som befinner seg i livskrise. Det kan være uforutsette hendelser som død, kritisk sykdom eller ulykker med etterfulgt av alvorlige konsekvenser for den ansatte selv eller noen i nærmeste familie. Det er vårt helt egne sikkerhetsnett.
 
Vi tar vare på Solar og Solar tar vare på oss.
/globalassets/eu/company/management-and-bod/2022-images/hugo_dorph_cco.jpg

Mangfold

Vi har som mål å øke mangfoldet i Solar. Vi vet at det vil være til fordel for vår virksomhet, våre prestasjoner og samfunnet. Det er imidlertid en vanskelig oppgave, og vi har fortsatt ikke den perfekte løsningen. Men vi har ambisjonene. Og vi vil gjerne at du er en del av reisen vår, fra og med i dag. For oss er ikke "Stronger together" tomme ord. Vi tror virkelig at ulikhetene våre er vår styrke. Derfor streber vi mot 25 prosent kvinner i ledende stillinger innen 2025. Hensikten er å gjøre oss til en enda sterkere bedrift i fremtiden.


Vi endrer ikke noe bare ved å snakke om det
Han er en del av Solars hovedstyre i en mannsdominert bransje, men hjemme er han underrepresentert. Møt Chief Commercial Officer Hugo Dorph, som brenner for digital forretningsutvikling og for å være pappa til fire jenter. Han er også ambassadør for mangfold i Solar.

/globalassets/dk/solar-school/div.-billeder/modul1_low.jpg

Solarskolen gjør kunnskap til fremgang

Vi ser det som en del av vårt ansvar å fortsette å utvikle ferdighetene og kompetansene til kundene våre. Dette gjør vi ved å dele kunnskapen vi besitter gjennom våre dedikerte ansatte og vårt tilbud gjennom Solarskolen. Kunnskap vil drive det grønne skiftet.

Vi har et mål om at 2000 deltakere innen 2023 skal ha gjennomført kurs i fornybare løsninger gjennom Solarskolen. Fokuset på opplæring er ment å forbedre våre kunders kompetanse innen klima- og energiløsninger.

Fornybar energikurs dekker elbilladere, varmepumper, solcelleanlegg, ventilasjon og bærekraftig kunnskap.