Produktområder

Belysning, kabel og installasjonsmateriell

Vi kan hjelpe deg med alt innen lys og armaturer og muligheten for rådgivning og spesialkompetanse, herunder valg av lyskilder, lysdesign, kurs i lyssetting og beregningssystemet Dialux. Vi er oppdatert på den nyeste teknologien og tilbyr et bredt utvalg av installasjonsmateriell fra ledende leverandører og produsenter. Vi dekker ditt daglige behov for brytere og stikkontakter samt mer avanserte produkter i forhold til intelligente styringssystemer. Vi er også i stand til å dekke behovet for spesielle kabler med individuelle behov på grunn av vårt samarbeid med en rekke leverandører i hele Europa.

Kommunikasjon og sikkerhet

Vi har produkter og løsninger til alt fra store installasjoner til urbane nettverk og skreddersydde løsninger for boligstyring , UPS og antenneutstyr for telefoni. I forhold til videoovervåkning , tyverialarmer , brannalarmer og adgangskontrollsystemer har vi utstyr, tilbehør og kompetansen du trenger.

Varme, ventilasjon og VVS

Vi tilbyr alle typer ventiler i ulike dimensjoner, fra stengeventiler, til kontrollventiler og en blanding av ventiler sammen med alt du trenger til varmepumper, sirkulasjonspumper , solcellepaneler, ved og pelletsovner, etc. Vi har også et bredt spekter av produkter og lyskilder til bad, kjøkken samt små og store rør av stål, kobber og plast, avløpssystemer, kabelbeskyttelse, kaldtvannspumper, slanger og isolasjon, og selvfølgelig ulike monteringsdeler og rørsupport.

Solar Plus - best buy best sale

Du trenger ikke å bruke tid på å lete etter de billigste og beste produktene. Vi har gjort det for deg! Solar Plus sikrer deg riktig pris, kvalitet og leveringstid - tilgjengelig med bare et par klikk i vår nettbutikk

Dekker 80 % av det du trenger daglig

Solar Plus er et håndplukket utvalg av de mest brukte produktene, som dekker inntil 80 % av ditt daglige behov. Det inkluderer både installasjonsmateriell, varme og VVS materiell som vi har valgt i nært samarbeid med våre leverandører. Det er din garanti for konkurransedyktige priser på produkter av høy kvalitet og sikker levering

Enkelt å finne i Webshop

Alle Plus-produktene er merket med en Plus logo i Solar Webshop og vil raskt lede deg i riktig retning når du er på jakt etter de beste kjøpene.

Solar Light

Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

GÅ TIL SOLAR LIGHT LYSKATALOGEN >>