Lagre handlekurven?

Fastbox kan ikke leveres. Drive-in kan seinest motta denne type ordre 60 minutter før ordinær stengetid på hverdager. Lagre kurven for seinere bruk eller slett den.

{{cart.Info.Name}}

Slette den, og opprette ny eller lagre den som ordreutkast og opprette ny?

Konsepter

Vi tilbyr ulike produktkonsepter som er tilpasset akkurat dine behov. Enten du er ute etter kostnadseffektive valg, varer av høy kvalitet eller det beste kjøpet, har vi merket produktene våre slik at du skal ha lettere for å velge mellom dem. Ved å velge et Solar konseptprodukt, er du alltid en vinner!

Solar Plus - høy kvalitet til riktig pris

I Solar Plus får du lagerførte produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi har samlet et bredt varesortiment i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.
Gå til Solar Plus

Solar Cable - profesjonelle kabler til konkurransedyktige priser

Solar Cable er din garanti for profesjonelle produkter med rask levering til konkurransedyktige priser. Målet vårt er at alle produktene til Solar Cable skal leveres innen fire dager – de fleste leveres innen én dag. Vi inkluderer komplette kategorier i Solar Cable, og dekker dermed hele innkjøpsbehovet ditt i disse kategoriene.
Gå til Solar Cable

Solar Tools - bredt sortiment av verktøy

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen, har vi sørget for å samle et bredt varesortiment i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.
Gå til Solar Tools

Solar Netto - mer for mindre

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!
Gå til Solar Netto

Solar Light - Alt innen belysning

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.
Gå til Solar Light

Bestill på farten

I vår app, Solar Mobile, kan du raskt og enkelt bestille varer mens du er på farten. Du slipper å avbryte jobben for å bestille!

Last ned appen på din mobil, søk etter varene du trenger og bestill. Vi kan levere varene med Fastbox innen 1 time, der du er!

 

  

 

Vi hjelper deg å bli mer effektiv, utnytt våre tjenester.

Finn det du trenger i vår webshop

Solar webshop er et brukervennlig digitalt verktøy som tilpasses din bedrift og lar deg jobbe mer effektivt. Her finner du vårt brede utvalg av varesortiment. Finn det du trenger!

Gå til webshop

Se våre logistikkløsninger

Vi har en rekke logistikkløsninger som bidrar til både kostnadsbesparelser og hjelper deg å bli mer effektiv. Se våre løsninger som passer ditt prosjekt.

Les mer

Hold deg oppdatert med kurs

Solarskolen arrangerer kurs over hele landet og tilrettelegger kurs når – og hvor du vil. Finn kurs i nærheten av deg og hold deg oppdatert på forskrifter og sikkerhet.

Gå til kompetanse