Food & Beverage

Services

Få tilgang Solars store utvalg av innovative og førsteklasses produkter og tjenester som passer næringsmiddelindustriens innkjøpsprosesser og leveranser. Du står bedre rustet til å håndtere nye og endrede krav i din bransje.

Hva er din Total Cost of Ownership?

Total Cost of Ownership, TCO, handler om å beregne de totale kostnadene i forhold til ett produkt og ikke bare fokus på anskaffelsesverdien.

Det er mange kostnader knyttet til anskaffelse av et produkt, som fakturering, gjennomføring, drift, service, vedlikehold, livssyklus, nedetid og salg.

Derfor er det ikke alltid at det rimeligste produktet er den optimale løsningen for din bedrift. Med TCO-beregninger vil du oppnå mange fordeler:

  • Redusering av lager og bundet kapital
  • Reduksjon av transaksjonskostnader ved å samle alle innkjøp på ett sted
  • Partnerskap med leverandøren som hjelper deg med å nå målet ditt

Smarte og tidsbesparende logistikkløsninger

Optimaliser verdikjeden og reduser de totale kostnadene med våre smarte logistikkløsninger. Du kan stole på at vi håndterer lageret som du ønsker. Da kan du frigjøre tid til å gjøre de tingene du er best på.

Les mer om våre smarte logistikkløsninger

Kurs hos Solarskolen

Kunnskap gir fornøyde kunder – oppdater deg nå! Kurs når du vil og hvor du vil!

Les mer

Skreddersydd logistikkløsning

Prøv våre tjenester innen logistikk, lagerløsninger, VMI etc.

Les mer

Daglevering

Arbeidsprosessene dine stopper ikke fordi du mangler de delene du trenger. Vår løsning er Solar 24-timers service, som gjør at du kan bestille varer 24/7 for rask levering

Les mer

Kontakt

Solars kundesenter på telefon 04450 eller send epost

Send epost