Murrelektronik

Ethernet-baserte automasjonsløsninger

Maskiner og systemer blir mer og mer nettverksbaserte. Murrelektronik har komponentene som trengs for å sikre et økonomisk og målrettet nettverk med Ethernet-moduler.

Switcher og Ethernet

Ikke administrerbare switcher dekker grunnleggende funksjoner til en fornuftig pris, mens varianter som PROFINet administrerbare switcher tilbyr et maksimalt utvalg av funksjoner. Prefabrikkerte kabler sikrer rask og effektiv installasjon samtidig som man unngår ledningsfeil.
Murrelektronik har switcher til alle applikasjoner. Alt fra feltapplikasjoner med M12-tilkobling til desentraliserte installasjonskonsepter og standard styreskapapplikasjoner med RJ45-tilkobling.

Oppdag Switcher og Ethernet

Nytt og innovativt system til strømovervåking

Mico Pro® er det innovative strømovervåkingssystemet fra Murrelektronik for 12 og 24 VDC applikasjoner med patentert utløseprosess. Det modulære systemet lar deg tilpasse systemer nøyaktig for å passe til spesifikke bruksområder – og tilbyr et gunstig forhold mellom kostnad og nytte samtidig som det er økonomisk i plassbruk.
Den patenterte utløseprosessen sikrer optimal maskintilgjengelighet. En ekstra fordel: et integrert konsept for spenningsdistribusjon som vesentlig reduserer ledningsføringen til koblingsskapet.

Oppdag Mico Pro

Connection teknologi

Du kan finne riktig kabel med riktig kontakt for din applikasjon ved å dykke ned i et stort utvalg av kabler og kontakter fra Murrelektronik.

For hver kabel har du valget mellom en rekke kontakter for data, forsyning og signal, som enten kan kjøpes separat eller spare tid på installasjonen ved å bruke kablene.

Oppdage Connection teknologi

Hurtig installasjon

Kombiner kabler og kontakter med usedvanlig nyttige enheter for å optimalisere systeminstallasjonene dine. I et samspill med de enkle Plug-and-Play-systemene og passende momentnøkler, er du garantert å få riktig tilkobling av kabelen til I/O-systemene. Fordelingsbokser i felt reduserer din installasjonstid og kabling, og i samspill med adaptere i utallige poler og t-stykker for fordeling av signal/strøm kan du bruke nesten akkurat den kabelen du ønsker til din applikasjon.

Oppdage hurtig installasjon