Offshore Wind

Solar leverer komponenter, logistikk og tjenester til havvindindustrien.

Vi er spesialister på innkjøp og levering av tekniske produkter og kundetilpassede løsninger og har mange års erfaring fra bransjen.

 

 

 

 

 

 

Bred produktportefølje og skreddersydde logistikkløsninger

Vi leverer tekniske produkter og tjenester for produksjon og vedlikehold av Transition pieces (TP).

Kundene våre er vindturbinprodusenter og underleverandører i Nord-Europa som bruker tekniske produkter og tjenester fra våre sentrallagre som Fastbox og Kitbox for raske leveranser og for å unngå nedetid på vindturbinene.

I vårt brede produktsortiment leverer vi blant annet

Belysning

Kabling og kabelhåndtering

Installasjonsmateriell

CCTV-overvåking.

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon?

Kontakt:
Bjarne Tarp

Bjarne Tarp.Reg.Syd.jpg
Sales Manager – Offshore, Marine & Wind
Offshore DK

Mobil:  +45 40 64 12 38 
E-post: bt@solar.dk

Send e-post
Spisset sortiment

Bredt leverandørnettverk

Vårt brede leverandørnettverk sikrer oss et allsidig og solid sortiment. Kjente merkevarer, så vel som nisjeleverandører knyttet til skipsindustrien og underleverandører innen offshore er representert hos oss. Vi leverer produkter innen elektro, automasjon, pneumatikk og verktøy.
Gå til webshop
Kompetansesenter

Teknisk rådgivning

Vi har etablert egne dedikerte kompetansesentre for offshore. Våre dyktige konsulenter bistår gjerne i forbindelse med tekniske spørsmål knyttet til produkter og systemer, valg av nye komponenter og utskifting av eksisterende produkter etc.
Kontakt kundeservice
Internasjonalt selskap

Tett samarbeid

Solar har en internasjonal tilnærming til offshore segmentet. Vi samhandler på tvers av land for å kunne gi deg som kunde best og bredest mulig tilbud. Dette sikrer våre kunder rask tilgang på ressurser og produkter.
Send e-post
97% Leveringssikkerhet

Pålitelige leveranser

Vi vet hvor viktig det er at du får leveransene levert til avtalt tidspunkt, på riktig sted, og at produktene er av høy kvalitet. Vårt brede tilbud innen logistikkløsninger sørger for at vi alltid finner den beste løsningen for deg.
Se tjenester


Vi leverer produkter og tjenester som dekker dine behov

I tett samarbeid med hver enkelt kunde leverer vi tekniske produkter og skreddersydde tjenester som støtter arbeidet med å optimalisere de daglige prosessene, utvikle kompetansen og drive en mer lønnsom virksomhet.

Som et av Nord-Europas ledende sourcing- og serviceselskaper har vi mange års erfaring med leverandører, forsyningskjeder, teknisk rådgivning, partnerskap og TCO-analyser.

Logistikk og forsyningskjede

Vi tilbyr smarte løsninger for lagerhåndtering som dekker alle tjenester, og vi har et bredt nettverk av leverandører som sikrer en allsidig produktportefølje. Vi leverer produkter fra kjente merkevarer og spesialiserte leverandører innen marine- og offshorebransjen.

Teknisk rådgivning og tett samarbeid

Med våre dyktige konsulenter og et dedikert kompetansesenter er vi rustet til å svare på tekniske spørsmål om produkter og systemer for offshore- og vindindustrien. Vårt tette og pålitelige samarbeid på tvers av landegrensene gir kundene våre den beste og mest omfattende produkttilgjengeligheten.

Pålitelige leveranser

Det er avgjørende for kundene våre å få produkter av høy kvalitet levert til ønsket tid og sted. Vår brede logistikkportefølje og produktportefølje gjør det mulig for oss å finne den beste løsningen for deg.


Analyse av totale eierkostnader (TCO)

Total Cost of Ownership (TCO) er en helhetlig måte å se virksomheten din på, der du fokuserer på de totale kostnadene ved innkjøpene dine. Vi hjelper deg med å gjennomgå hele kjeden og skape en optimal materialflyt med færre leverandører, mindre lagerbeholdning og økt lønnsomhet.

For å sikre at vi alltid er oppdatert på ny teknologi og kunnskap innen offshore- og vindindustrien, er vi medlem av:

norwegian_offshore_wind_584x350.jpg

greenpower_584x350.jpg

energy-logo.jpg

Slik samarbeider vi med våre kunder

Odfjell Drilling

Digitale prosesser

Odfjell Drilling hadde behov for én leverandør og forretningspartner som hadde en digital tilnærming. Det var i tillegg en forutsetning at partneren var innovativ og hadde betydelig kunnskap om Odfjells forretningsvirksomhet. Dette ble utgangspunktet for at de valgte å inngå en avtale med Solar.
Les mer
Aibel

Et langsiktig samarbeid

Solar Norge har en rammeavtale med Aibel for innkjøp og tjenester. Etablering av rammeavtalen er et viktig bidrag til fremtidig verdiskapning. Gjennom en felles målsetting om kontinuerlig forbedringer, har vi et tett og langsiktig samarbeid med hovedfokus på transaksjonskostnader, standardisering og datautveksling.
Les mer
Scanel

Sikrer lønnsomheten

For selskap som opererer i verdikjeden til vindmøller til havs, er det å overholde tidsskjema ett av de viktigste kriteriene, ifølge det danske offshoreselskapet Scanel International AS. Med aktivitet i over 30 land, vil selv den minste overskridelse, gi betydelige konsekvenser for selskapets lønnsomhet.
Les mer

Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell på jobben? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder rundt i landet, fra kun kr 139.

Les mer

Kitting

Med Solar Kit får du levering til ønsket tid og sted, reduserer håndteringen av varer og lagringsbehovet på byggeplassen. Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan.

Les mer

Våre team innen offshore vind - erfarne selgere, produktadministratorer og teknikere

/globalassets/shared/business-areas/industry/offshore/offshore-wind/offshore_wind_proposal1_28801x1000_shutterstock_1175414737_low.jpg

Alt fra utskifting av en enkelt del til en komplett og kompleks ny løsning - vårt team av dyktige teknikere, selgere og produktsjefer kan hjelpe deg med enhver utfordring. Vi er din pålitelige innkjøps- og servicepartner innen offshore- og vindprosjekter, slik at du ikke trenger å utvide staben med ny kompetanse.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du ta kontakt med vårt team for offshore vind ->