SOLAR LIGHT

Solar Light er mer enn bare lys

Attraktive priser på fokussortimentet i kampanjeavisen fra Solar Light. Vi har samlet de viktigste produktene du trenger til daglig i én avis.

Bla i avisen
FOKUSPRODUKTER Sorte produkter - hvis kunden får valget

Moderne produkter med stilig design i sort utførelse. Termostater og dimmere med stort display og touchknapper som gjør produktene svært enkle i bruk og med justerbare innstillinger i displaymenyen.

Kjøp i Webshop
FOKUSPRODUKTER SpaceLogic KNX – Ny serie!

Montasjevennlig, plassbesparende og cybersikker. Tilkoblede enheter, grunnlaget for bygningsløsninger, inkluderer en rekke styreenheter, sensorer, ventiler og aktuatorer som leverer klimaanlegg, belysning, sikkerhet og brannkontroll pålitelig og effektivt.

Kjøp i Webshop
FOKUSPRODUKTER Verktøy fra Fluke – profesjonelle og effektive

Flukes elektro-testverktøy er foretrukne førstehånds feilsøkingsverktøy for elektrikere, og er designet for alle bruksområder, fra spennings- og kontinuitetsdeteksjon med og uten kontakt, via strømtesting med åpen kjeft og til testing av faserotasjon i motorer. Nøyaktige, sikre og enkle å bruke.

Gå til produktene
Kampanjer Aktuelle kampanjer

Her finner du til enhver tid de aktuelle kampanjene som gjelder hos Solar. Vi har samlet dem i en oversikt slik at du finner alt på ett sted.

Gå til kampanjesiden
Rapport utarbeidet med Bellona Reduser transport-utslipp i byggnæringen

Klimagassutslippene fra transport i byggenæringen kan reduseres med flere hundre tusen tonn ved hjelp av enkle og kostnadseffektive grep.

Last ned rapporten her
SOLAR CABLE Se vårt store utvalg av kontroll- og styrekabler

I Solar Cable finner du produkter for profesjonell bruk, lett tilgjengelig og ingen kompromiss på kvalitet og pris.

Les mer her
NYHETER Prisendring 1. april og 1. mai 2021

Flere av våre produsenter varsler prisendring fra 1. april og 1. mai 2021. Vi ser oss derfor nødt til å foreta prisjusteringer med virkning fra samme dato.

Les hele prisbrevet

Vi har mange gode logistikkløsninger innen varehåndtering, levering og lagerstyring.

Spar tid på varehåndteringen

Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan. Enklere blir det ikke!

Se fordeler med Kitting her
Effektiv lagerstyring

Ønsker du å optimalisere vareflyten din? Med lagerstyring kan du styre og håndtere lageret ditt på en oversiktlig og kostnadsbesparende måte.

Vil du vite mer om VMI?
Vi holder tidsfristene

Samarbeid med oss i en tidlig fase av prosjekteringen så kan vi sammen løse logistikkutfordringene som man ofte møter på anleggsplassen.

Les mer om samarbeid med Solar
Pneumatikk? Klart vi kan!

Vi har høy kompetanse innen pneumatikk, automasjonog TCO. Vår erfaring kombinert med kunnskapen og produktene hos vår partner SMC sikrer et bredt og lett tilgjengelig produktsortiment.

Les mer
Vi har et bredt utvalg av elbilladere

Solar har et bredt utvalg av elbilladere for ulike markeder. Enten du har behov for lader til privat bruk, næringsbygg eller borettslag, så hjelper vi deg å finne den rette!

Les mer
Rask levering med Fastbox

Har du opplevd å mangle materiell på jobb? Få levert det du trenger, når du trenger det, innen 1-2 timer. Vi tilbyr levering med Fastbox flere steder i landet, fra kun kr 99.

Les mer
Finn ditt kurs med Solarskolen

Solarskolen er tilbake i Solar. Vi har de kursene du trenger. Du finner alle våre kurs i kurskalenderen, finn det kurset som passer for deg.

Les mer

Kontakt oss

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Du kan også finne skjema for retur og reklamasjon ved å klikke på knappen under.

Du kan ringe oss på tlf 04450 eller sende oss en e-post på kundesenter@solarnorge.no

Gå til skjemaer og FAQ