Industri

Vi hjelper deg med å effektivisere hverdagen.  Det er et krav at styring og vareflyt innenfor industrien alltid skal fungere og uansett hvilken type produksjon du jobber med er det høyeste tempo som gjelder. Ved å kunne forutse uforutsigbare driftsstopp slik at man opprettholder normal drift sparer mye penger. Vi sørger for at bestillinger og leveranser fungerer smidig slik at du kan konsentrere deg om andre arbeidsoppgaver. Kort sagt, vi bidrar med alt som forenkler din hverdag.

Første selskap til å blir Siemens Approved Partner i alle de tre skandinaviske landene

Solar har nylig blitt Approved Partner - Value Added Reseller (VAR).

Som Siemens VAR partner, har vi gjennomført en rekke kurs innen sentrale områder som; salg, produkt og kunde- og kompetansesenter.

Les mer

Industriprodukter, nytt bredt sortiment

Vi kan tilby deg ett bredt nytt sortiment med kulelagere, rullelager, kileremmer, hydraulikk, motorer og pneumatikk.

Les mer og handle her

Kjøp arbeidsklær online

Som kunde hos Solar kan du samle alle innkjøp av arbeidsklær hos oss. Med en innlogging til Mascots Smart Store får du tilgang til totaloversikt over utvalget, bestillinger og fakturaer.

Les mer

Næringsmiddelindustrien

Våre tjenester innen mat og drikke dekker aktiviteter og produkter knyttet til næringsmiddelindustrien, dette inkluderer kvalitetssystemer som hjelper deg med å imøtekomme viktige regler for mattrygghet.

Les mer

Pneumatikk? Klart vi kan!

Vi har høy kompetanse innen pneumatikk, automasjon og TCO. Vår erfaring kombinert med kunnskapen og produktene hos vår partner SMC sikrer et bredt og lett tilgjengelig produktsortiment.

Les mer og handle her

Ny webshop, din alt-i-ett-butikk på nett

I vår nettbutikk finner du produkter, produktinformasjon, bestille varer og se relevante tilbud på en personlig tilpasset startside. Du kan også opprette favorittlister og få forslag til relaterte produkter. På større prosjekter har vi skreddersydde løsninger.

Gå til Webshop
Schneider Electric Automatisering

Schneider Electrics produkter og løsninger for automatisering og kontroll dekker hele spekteret innen industri-, infrastruktur- og byggsektoren – fra programmerbare releer til bevegelseskontrollere og grensesnittmoduler, for bruk i alt fra enkle maskiner til komplekse prosessystemer.

OPPDAG SORTIMENTET HER
Schneider Electric Oppdag vårt brede utvalg av frekvensomformere fra Schneider Electric

I vår Schneider Electric oversikt veileder vi deg frem til riktig løsning og produkt. Vi har gjort det enkelt for deg å velge ut det du vil ha, og å sluttføre ordren din raskt og smidig.

OPPDAG SORTIMENTET HER
Schneider Electric Bli mer effektiv med vår Schneider Electric trykknapp veileder

Med vår Schneider Electric oversikt innen trykknapper guider vi deg frem til riktige produkt. Som verdensledende innen trykknapper, brytere og indikatorlamper, setter Harmony-serien standarden for operatøreffektivitet og ekstern effektivitet. De sikrer en robust, sikker, ergonomisk og enkel kontroll av maskiner og produksjonslinjer.

Se utvalget her
Telemecanique OsiSense sensorer

Telemecanique Sensors er en global markedsleder innen industrielle sensorer, og tilbyr et bredt spekter av deteksjonsteknologier, inkludert endebrytere, givere og fotoelektriske sikkerhets- og trykkbrytere. Målet vårt er å gjøre det enklere for kundene våre, slik at de kan konsentrere seg om kjernevirksomhet og maskinytelsen.

OPPDAG SORTIMENTET HER

Effektiv arbeidsdag med Siemensvelgeren

Det skal være enkelt å bestille materiell - og Siemensvelgeren gjør det enklere enn noen gang. Med vår smarte oversikt finner du raskere frem blant våre 11.000 Siemensprodukter, og når du finner det du er på utkikk etter så kan du bestille med en gang. Velkommen til en smidigere hverdag!

Prøv Siemensvelgeren her