Elforsyning

Elforsyningssektoren står overfor enorme utfordringer med elektrifisering av samfunnet, med krav om 100 % tilgjengelighet og komplekse prosjekter.

Som kunde hos Solar får du en partner med lang erfaring og teknisk kompetanse om bransjens produkter.

Få hjelp til å effektivisere

Elektrifiseringen av samfunnets infrastruktur krever sterke og robuste forsyningskjeder basert på digitale plattformer.

Vi tilbyr en enkelt bestillingsløsning (SPOO-løsning). Vi samler dine kontrakter 3pl, 4pl, kombinert med egne produkter i én løsning, som sikrer at dine prosjekter eller drifts- og vedlikeholdsoppgaver kan løses effektivt uten sløsing.

Vi har et nordisk infrastrukturteam med høy teknisk kompetanse. Med Solar som partner får du en partner med lang erfaring og teknisk kompetanse innen bransjen. Vi tilbyr kursing i nært samarbeid med flere av bransjens største og mest kjente leverandører. Dette i samspill med våre eksperter sørger for at dine innkjøp blir utført effektivt, slik at du kan konsentrere deg om det du er god på.

Vi følger jevnlig opp med ulike KPI-rapporter og diskuterer med deg hvordan vi sammen kan gjøre din løsning enda bedre.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller trenger mer informasjon, ta kontakt med 

Aage Aasgaard - Salgssjef Infrastruktur

+47 91 78 77 80

aage.aasgaard@solarnorge.no

 

Gjennom Solar Infrastruktur er vi skandinavisk organisert, og det dedikerte teamet vårt har solid erfaring fra elforsyningssektoren. Vi samarbeider daglig med noen av Nordens største selskaper innenfor området. Solar kan bistå med en optimalisert forsyningskjede, rådgivning og support til daglig drift.

Crossdocking

Reduser unødvendige kostnader og andre fordyrende mellomledd Cross docking innebærer at vi sammenstiller dine Solarvarer med forsendelser fra andre leverandører på prosjektet slik at du får en samlet komplett levering. Vi står for lossing og omfordeling samt merking med base i dine ordre, og sørger for direktetransport til dine lokasjoner etter avtalt leveranseplan. Med Cross docking reduserer du unødvendige håndteringskostnader og andre fordyrende mellomledd som følge av konsolidering av flere aktører.
Les mer

Sampakking

Vi samler og sampakker alle varene dine for å sikre at de leveres samtidig og komplett på ønsket adresse i henhold til din fremdriftsplan. Sampakking gjelder alle varer som bestilles fra Solar, både lagerførte produkter og skaffevarer fra våre leverandører.
Les mer

3PL & 4PL

For å skape en optimal løsning for kundene tilbyr vi ofte mulighet til å velge en 3PL- og 4PL-løsning. I tillegg gir vi anledning til å benytte en av Solars mange leverandøravtaler, som også er et sterkt og økonomisk attraktivt fundament for tail spend-produkter. Ved oppstart av et nytt prosjekt mottar vi en prosjektbeskrivelse og tar oss av resten derfra. Som bakteppe til produktene våre tilbyr Solar en rekke verdiskapende tjenester, crossdocking, sampakking, støtte til forecast, operasjonelle innkjøp overfor leverandørene og en rekke andre tjenester.
Solar Plus

Høy kvalitet til riktig pris

Dekker inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.
Lær mer om Plus
Solar Cable

Profesjonelle kabler til konkurransedyktige priser

Dekker hele innkjøpsbehovet ditt i disse kategoriene.
Lær mer om Cable
Solar Light

Alt innen belysning

Optimale belysningsløsninger for alle typer prosjekter.
Lær mer om Light
Solar Tools

Bredt sortiment av verktøy

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.
Lær mer om Tools

Se tjenestene våre

Få en enklere hverdag med tjenestene våre.

Se hvordan logistikkløsningene våre kan hjelpe deg med håndtering av varer, levering og lagerstyring!

Gå til services