SOLAR PLUS

Lagerførte el produkter med høy kvalitet til riktig pris


Vi har samlet et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se utvalget i Webshop

3 gode grunner til å velge Solar Plus

Lavere listepriser enn tilsvarende merkevarer.

Samme eller bedre kvalitet som tilsvarende merkevarer.

Alltid på lager slik at du kan få levering innen 24 timer eller 1-2 timer med Fastbox.

Noen av våre mest solgte Plus produkter

SOLAR PLUS Dobbel stikk

Innfelt stikk med jord og hurtigklemmer.

Gå til Webshop
SOLAR PLUS Coilfix PN 16/3G2,5

Ferdigtrekt rør med kabel i bunt.

Gå til Webshop
SOLAR PLUS Komfyrvakt MicroSense

Enkel montering og særdeles diskret utseende.

Gå til Webshop
SOLAR PLUS Koblingsboks

To-komponents koblingsboks AP 9 (2,5mm²).

Gå til Webshop

Kvalitet til riktig pris

Det å finne riktig produkt til rett pris kan være tidkrevende
I Solar Plus garanterer vi el produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Du trenger ikke å bruke tid på å lete etter de billigste og beste produktene. Vi har gjort det for deg! Solar Plus sikrer deg riktig pris, kvalitet og leveringstid.

Finn dine produkter innenfor klima og energi.

Gå til Webshop
Finn dine produkter innenfor varme og sanitær.

Gå til Webshop
Finn dine produkter innenfor installasjon.

Gå til Webshop
Finn dine produkter innenfor industri og automasjon.

Gå til Webshop

Trenger du rask levering?

Fastbox er et genialt tilbud når det skjer uforutsette ting i løpet av arbeidsdagen. Det kan være at kunden har glemt å si ifra om at de trenger en ekstra panelovn eller stikkontakt. Bestill Fastbox så kan du fortsette jobben og få levert varene innen 1-2 timer der du er.

Les mer om Fastbox

Ønsker du enklere varehåndtering?

Med vårt utvalg av logistikkløsninger kan du velge det som passer best til hvert enkelt prosjekt. Vi ønsker å bidra til at du får en mer effektiv arbeidsdag.

Lagerservice

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Gå til Lagerservice
Vi pakker varene for deg

Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i henhold til din fremdriftsplan.

Gå til kitting
Effektiv lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Gå til VMI
Prosjektsamarbeid

Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Gå til prosjektlogistikk

   

Våre skreddersydde produktkonsepter

Vi har samlet produktene du trenger til dine prosjekter! Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du samarbeider med Solar. Du kan lese mer om hvert enkelt konsept under.

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

Vil du vite mer om Solar Plus?

Har du spørsmål til produkter, levering eller bestilling, er du alltid velkommen til å kontakte vårt kundesenter. Du kan også ta direkte kontakt med din lokale Solar-selger som vil hjelpe deg videre.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, kundesenter@solarnorge.no eller ved å fylle inn kontaktskjemaet under.

Send inn kontaktskjema