SOLAR PLUS

Lagerførte el produkter med høy kvalitet til riktig pris


Vi har samlet et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Se utvalget i Webshop

Kvalitet til riktig pris

Det å finne riktig produkt til rett pris kan være tidkrevende
I Solar Plus garanterer vi el produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Du trenger ikke å bruke tid på å lete etter de billigste og beste produktene. Vi har gjort det for deg! Solar Plus sikrer deg riktig pris, kvalitet og leveringstid.

Nytt fra Solar

Ønsker du å holde deg oppdatert på siste nytt fra Solar så kan du melde deg på våre nyhetsbrev. Du vil motta relevant informasjon om bl.a kampanjer, nye produkter, nye forskrifter og aktuelle kurs.

Registrer deg her

   

Kvalitetsprodukter du kan stole på

  • Konkurransedyktige priser
  • 80% av det du trenger daglig
  • Lagerført sortiment
  • Levering innen 24 timer
  • Rask levering med Fastbox

 

Trenger du rask levering?

Fastbox er et genialt tilbud når det skjer uforutsette ting i løpet av arbeidsdagen. Det kan være at kunden har glemt å si ifra om at de trenger en ekstra panelovn eller stikkontakt. Bestill Fastbox så kan du fortsette jobben og få levert varene innen 1-2 timer der du er.

Les mer om Fastbox

  

Solar Plus konseptlogo Plus i Webshop

Alle Plus-produktene er merket med en Plus logo i både Webshop og appen vår og vil raskt lede deg i riktig retning når du er på jakt etter de beste kjøpene.

Verktøykasse og koffert. Verktøy til hverdagen

Vi har samlet det mest etterspurte verktøyet i vårt Plus-sortiment. Her finner du et utvalg innen bl.a håndverktøy, tenger, arbeidslamper, bits, borr og forbruksmateriell.

Se vårt utvalg innen verktøy
Et utvalg av Solar Plus produkter. Tilgjengelig 24/7

Plus-sortimentet dekker et bredt utvalg av produktkategorier som f.eks bevegelsessensorer, brytere, dimmere, fotoceller og komfyrvakter.

Se utvalget i Webshop

   

Ønsker du enklere varehåndtering?

Med vårt utvalg av logistikkløsninger kan du velge det som passer best til hvert enkelt prosjekt. Vi ønsker å bidra til at du får en mer effektiv arbeidsdag.

Lager og logistikk Lagerservice

Håndtering av lager og logistikk er omfattende på store byggeplasser. Med lagerservice sørger vi for en ressurs som er ute på plassen og hjelper til med koordinering av vareflyten.

Gå til Lagerservice
To menn leverer varer fra bil sett ovenfra Vi pakker varene for deg

Vi pakker varene dine i esker som merkes med leveringsadresse og romnummer, leilighetsnummer eller GPS-koordinater og leverer i forhold til din fremdriftsplan.

Gå til kitting
VMI lagerstyringssystem Effektiv lagerstyring

Med lagerstyringssystemet VMI har du riktig vare på riktig sted og tid. Du får en mer effektiv arbeidsdag og lavere kostnader - slik at den daglige driften blir mer lønnsom.

Gå til VMI
menn jobber på arbeidsbord Prosjektsamarbeid

Vi planlegger vareleveransene i tråd med din fremdriftsplan og sørger for at tidsfristene kan overholdes.

Gå til prosjektlogistikk

Våre skreddersydde produktkonsepter

Vi har samlet produktene du trenger til dine prosjekter! Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du samarbeider med Solar. Du kan lese mer om hvert enkelt konsept under.

Solar Plus - mann bærer eske

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen så har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Plus konsept som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet.

Les mer
Solar netto - mann snakker i tlf

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Les mer
Bilde av mann som bærer eske

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Les mer
Solar Tools - dame på byggeplass

Med Solar Tools finnes produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Les mer

Kontakt oss

Ta kontakt med vårt kompetansesenter hvis du vil vite mer om hvordan våre konsepter og tjenester kan forenkle din hverdag.

Du kan ringe oss for en uforpliktende prat på tlf 04450, kundesenter@solarnorge.no eller ved å fylle inn kontaktskjemaet under.

Send inn kontaktskjema
;