Solar Tools

Bredt sortiment av verktøy

Vi tilbyr et bredt sortiment av verktøy for elektrobransjen med høy kvalitet til konkurransedyktige priser!

Se vår kampanjeavis som er tigjengelig fra 1. desember.

Se vår kampanjeavis

Verktøy til elektrikeren som ønsker kvalitet

Med Solar Tools garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Basert på lang erfaring innen bransjen har vi sørget for å samle et bredt varesortimentet i vårt Tools-konsept. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Du trenger ikke å bruke tid på å lete etter de rette produktene. Vi har gjort det for deg! Solar Tools sikrer deg riktig pris og god kvalitet.

Se produkter i webshop

Kontakt oss

Ønsker du mer informasjon om Solar Tools, så er vi klare for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss på tlf 04450, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no.

Send oss en e-post

 

 

 

Kvalitetsprodukter du kan stole på

  • Konkurransedyktige priser
  • Produkter med god kvalitet
  • Levering innen 24 timer på lagerførte varer
  • Rask levering med Fastbox
Konsept Solar Light

Belysning er vitenskap. Derfor har vi laget et helt eget konsept som hjelper deg å velge det rette innen belysning. Vi hjelper deg med å finne den optimale belysningsløsningen for alle typer prosjekt. Gjør beregninger og bli inspirert av våre Solar Light nettsider.

Gå til Solar Light
Konsept Solar Netto

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare netto priser!

Gå til Solar Netto
Konsept Solar Plus

I Solar Plus garanterer vi produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi har samlet et bredt varesortiment som skal dekke inntil 80 % av det du trenger til det daglige servicearbeidet. Dette gjør det enklere og mer oversiktlig for deg som kunde når du bestiller varer.

Gå til Solar Plus

Ønsker du mer informasjon?

Vårt kundesenter kan hjelpe deg med spørsmål om faktura-, leveranseavvik, retur og sporing av varer. Se vår nettside for kundesenter her.

Ta kontakt med oss på tlf. 04450 for en uforpliktende prat, eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Vi er klare for å hjelpe deg.

Send oss e-post