Solar Netto

Elektrisk materiell til lavest pris

Solar Netto er vårt rimeligste alternativ når du kun trenger det enkle. Med Solar Netto har vi fjernet alle ekstra kostnader. Det betyr at du kan være sikker på at vi tilbyr konstant lave priser på elektrisk materiell med bra nok kvalitet. Ingen rabatter - bare Netto priser!

Se vår kampanjeavis som er gjeldende fra 1. desember med produkter til Netto priser.

Gå til kampanjeavis

Vi leverer elektrisk materiell med lav pris til dine oppdrag

Kravene til produkter kan være forskjellig fra gang til gang med tanke på kravspesifikasjoner og hvilke behov som skal dekkes. 

Når du kun trenger det helt enkle, og når design eller valg av flere farger ikke er avgjørende, da er Solar Netto det riktige valget. 

Vårt Netto sortiment inkluderer både elektrisk materiell og varme som vi har valgt i nært samarbeid med våre leverandører. 

Solar Netto i Webshop

Kontakt oss

Ta kontakt med oss på tlf. 04450, eller send en epost til kundesenter@solarnorge.no

Du kan også fylle ut kontaktskjema, og vi tar kontakt med deg så snart som mulig for en uforpliktende prat.

gå til kontaktskjema

Fordeler med Solar Netto

  • Vårt mest prisgunstige konsept på elektrisk materiell
  • Enkle produkter til enkle priser
  • Kan bestilles med Fastbox og fås innen 1 time*

*På grunn av flytting, vil Netto bli forsinket til Drive-In i Tromsø og Bergen. 

Se våre produkter i webshop

Se hvilke konsepter som passer for ditt prosjekt

Under har vi satt opp forskjellige konsepter ved siden av hverandre, slik at du enkelt kan se hvilket som passer for deg og ditt prosjekt her og nå. Noen ganger fungerer det ene ypperlig, andre ganger er det et annet som passer bedre.

Konsept Solar Netto Solar netto - mer for mindre

Når du ikke trenger så mange funksjoner, så mange ulike farger å velge mellom, eller når designen ikke er avgjørende. Solar Netto gir deg verdi for hver krone du bruker, og vi kompromisser aldri med kvaliteten.

Gå til webshop
Konsept Solar Plus Kvalitetsprodukter til bra pris

Vi har samlet alle produktene du bruker daglig under ett og samme tak. Produktene er nøye utvalgt, holder alltid høy kvalitet og finnes alltid på lager slik at du kan få dem innen kort tid og fortsette arbeidet.

Gå til Solar Plus
Konsept Solar Light Solar Light – Alt innen belysning

Når kravet er høyere og belysningen viktig, tilbyr vi høykvalitetsprodukter med lang levetid. Det handler om riktig belysning i ulike miljøer og for menneskene som bor der. Det handler også om at du og din bedrift sparer penger over tid.

Gå til Solar light

Solar har løsningen på dine logistikkutfordringer

Med god og oversiktlig lagerstyring blir den daglige driften mer lønnsom. Solar kan planlegge vareleveransene i tråd med din framdriftsplan, så tidsfristene overholdes. Med komplett levering av elektromateriell til riktig tid og sted gjør det arbeidsdagen så mye enklere. Les mer om våre smarte løsninger under.

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med oss på telefon 04450 eller send oss en e-post til kundesenter@solarnorge.no

Du er også velkommen til å fylle ut kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig for en uforpliktende prat.

Gå til kontaktskjema